karolciasz28 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Super że Kropka ma dom!:multi::multi: Jutro zrobię ogłoszenia Tekturce:lol: (ale fajne imię):cool1: Quote
Becia66 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A Terry to może niech Foksik będzie ? Już sama nazwa intrygująca.... Quote
majuska Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 No może byc Foxik:) Biały Książe poszedł do domku dziś, na miejscu do jakiejś zakoconej rodziny ( bardzo dobrze sytuoawanej ;) :) - będzie rozpieszczany , zakochali się momentalnie , bez pamięci :) Quote
Dzika_Figa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Z przyjemnością Białego Księcia usunę sobie z Facebooka ;-) Jak tam z Reksiem? Wyniki jutro? Quote
karolciasz28 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 O tak Foxik jak najbardziej. :) Ogłoszenia Tekturki: cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, ojej, morusek, gumtree, szerlok, rzeszowiak, Rzeszów 24, karków ogłoszenia.org Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Super Karolciu, buziaki dla Ciebie i wielkie dzięki!! Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Uaktualnione banerki: EDIT: Terry nadal jako Terry, bo dla nas on jest Terry juz zawsze. W allegro zmieniam na Foksika Quote
karolciasz28 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Majuska umawiamy się na następną środę??:razz: To od razu jakąś karmę zakupie. Quote
Becia66 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Reks pojechał dzisiaj do nowego domu. Więcej na jego wątku. Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 karolciasz28 napisał(a):Majuska umawiamy się na następną środę??:razz: To od razu jakąś karmę zakupie. Trudno mi Karolciu dzisiaj Ci odpowiedzieć, bo u mnie to jest różnie, ale wstępnie możemy sie umówić, potwierdzę w przyszłym tygodniu czy mi coś nie wyskoczyło. Quote
Becia66 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 karolciasz28 napisał(a):Majuska umawiamy się na następną środę??:razz: To od razu jakąś karmę zakupie. nie wierz majuska w te umawiania. Juz nie raz Karolcia się z nami umawiała...:diabloti: Quote
majuska Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 W końcu się uda. Figuś odnośnie allegra dla Czesława to tu jest wstawiony, fotki tylko takie mam jak na stronce: http://kundelek.rsoz.org/?c=mdTresc-cmPokaz-478 Czesław jest bardzo spokojny i grzeczny, na początku jego ogon był bez czucia i groziła mu amputacja,ale podobno w ostatnich dniach jest lepiej, cos tym ogonkiem rusza, może będzie dobrze, w kązdym bądź razie szuka mądrego, opiekuńczego domku, wciąż jest w okresie rekonwalescencji. Jest wykastrowany, odpchlony, odrobaczony. Bardzo fajny kociak, przyjazny do innych kotków, na psy tez sie nie rzuca. Quote
figa33 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 okazało się ,ze nie mogę już zmienić kategorii i dać kota do psów , więc podmieniłam allegro na Wenę , taką biedę , którą ktoś zamknął wraz ze szczeniakami w komórce aby umarła ... a Czesiowi zrobię nowe ogłoszenie:lol: edit: matko , co się dzieje w głosowaniu w Krakvecie ... ale tak to jest jak kołderka za krótka , wszędzie bieda... ale z ustaleń nici... Quote
Dzika_Figa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Odnowiłam allegro Terryemu, Wojtusiowi i Tekturce. Emilce nie. Śniło mi się, że Terry poszedł do domu... jakaś błyskawiczna adopcja... Napiszcie, że to prawda!!! A potem miałam jakiś straszliwy koszmar... Quote
majuska Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Justynka miała o Tekturke 3 telefony, ktos tam ma przyjechać na "wywiad" do nich dziś, jakby sie wszystko skończyło domkiem to Emisia idzie na sterylkę lada dzień :) Niestety o Terrego nikt nie pyta, ale nie tracimy nadziei, mnie już nic nie zdziwi, kto wie czy jutro nie zadzwoni ten jeden jedyny telefon:roll:Póki co w przytulisku mokro, zimno i bardzo nieprzyjemnie... Dzięki Małgosiu za te allegra:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Czyli jednak do dupy z tymi snami... Może to i lepiej, bo zanim się obudziłam to miałam przed sobą perspektywę trafienia do rzeźni albo burdelu... Terry będzie miał dom! Głęboko w to wierzę. A Pani Matka już mu obrębia kubraczek ;-) Quote
Becia66 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dzika_Figa napisał(a):zanim się obudziłam to miałam przed sobą perspektywę trafienia do rzeźni albo burdelu...) a gdzie byś wolała Dzika_Figo ? :diabloti: Quote
karolciasz28 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 :razz::evil_lol::evil_lol: Dostałam o Tekturkę 3 maile przekaże Justynce. Quote
majuska Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 karolciasz28 napisał(a)::razz::evil_lol::evil_lol: Dostałam o Tekturkę 3 maile przekaże Justynce. karolciu najlepiej napisz tym ludziom żeby dzwonili pod numer Justynki, ona niekoniecznie często sprawdza maila Quote
karolciasz28 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 majuska napisał(a):karolciu najlepiej napisz tym ludziom żeby dzwonili pod numer Justynki, ona niekoniecznie często sprawdza maila Tak, tak zawsze podaje telefon, bo maila nawet ie znam.;);) Quote
majuska Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Nowe zmarznięte bidy dziś przywiezione do gabinetu: To trzy kilumiesięczne kociczki - trikolorki, wymagają socjalizacji i ogólnego wzmocnienia, najgorzej wygląda ta niunia na pierwszym planie, chyba w ostatiej chwili zostały zabrane z tego strasznego mrozu, ta malutka pewnie długo juz nie pociągnęłaby.... Quote
Becia66 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jakie sierotki straszne, ile jeszcze takich maleństw gdzieś tam siedzi...:-( Własnie wróciłam z psami ze spaceru, mróz taki że nos przytyka. Jak pomyśle o tych wszystkich bezpańskich co nie mają się gdzie utulić.....:shake: Quote
figa33 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zima to zawsze dodatkowy dramat jest ... Quote
Dzika_Figa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jakie słoneczka śliczne... Dobrze, że są już bezpieczne Strach pomyśleć, o tych wszystkich zwierzach, które marzną... Czekam na zdjęcia i zrobimy allegro - takie ślicznotki pójda na pniu! Quote
Miśka84 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195873-W-typie-Leonbergera-koczuje-na-kopalni.-Nie-da-si%C4%99-z%C5%82apa%C4%87... sorki, że zaśmiecam Wam wątek ale zaglądnijcie może Wam coś wpadnie do głowy Quote
Recommended Posts