Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

majuska, na wątku hotelikowym Ulki pietrucha204 pisała o domu który szuka takiego psiaka:

z dt, nie ze schronu - najwyżej z głową do kolan, jasny, najlepiej biały, moż ebyć w plamki. troche kudłaty, lub półdługa sierść z łagodnym pyszczkiem, a nie ostrym, może byc pudelkowaty, kilkulatek, spokojny bo dla babci, sprawdzony do dzieci, bo jest 3,5 letnie. zachowujący czystośc, po kastracji bądź sterylce, bo płec obojetna. najlepiej z tamtych okolic, z tamtego województwa lub ościennego. Dom sprawdzony. myslę, ze możemy, jkaby co, przekazac opinię, którą dostałam na PW

To może to białe im zaproponować?

Posted

Kropka to jak siostrzyczka rodzona Leny..mam wrażenie, że jakis tłumok nie sprzedał na Dołowej ( to taki targ u nas ) ..i porozwoził po okolicznych wioskach wyrzucając z samochodu:shake:

Posted

"kazały mi....":shake:
wchodzę w to allegro - śliczna malutka biała sunia...a tu łeb Bono:evil_lol:...dobra, dobra, wiem, że zaraz się zmieni miniaturka :)
Dziękujemy Dzika Figo:loveu: