Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='karolciasz28']Jest i druga;):p
Ale znowu szkoda naszej zołzowatej Sońki, co ona by tam miała robić?:razz:;)[/QUOTE]

Nie wiem, wyć chyba by mogła... do Ziemi :diabloti:
I nikogo by nie użarła ;)

Posted

[quote name='majuska']Jest i trzecia :) Nie damy Aguli na poniewierkę:lol:

Dziewczyny dzięki za wsparcie na wiadomym wątku, nie będą nam po Beci jeździli:shake:[/QUOTE]

A może w innych przytuliskach/schroniskach płacą wyadoptowanym psom jakieś alimenty/rentę/itp i tylko w Boguchwale nie ? :cool3:

Posted

Wkleję link do wątku domowego Przytuliska Iwoniam.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216999-Kraków-Daisy-amp-Jagódka-Tunia-Mikrusek-kociaki..Szukamy-domków-wsparcia!Jest-nas-więcej[/url]!
Ona naprawde wciąż leczy te swoje maluszki - zajrzyjcie tylko na koniec - nie jest goloslowna w tym co pisze.
A jutro beda w telewizji - wszystko na wątku.

Posted (edited)

[quote name='barb']A może w innych przytuliskach/schroniskach płacą wyadoptowanym psom jakieś alimenty/rentę/itp i tylko w Boguchwale nie ? :cool3:[/QUOTE]

Z całą pewnością, czas pomyśleć o zmianach. Proponuję do każdego psa z Boguchwały dawać: Legowisko wyszywane złotą nicią i kryształami od Swarovskiego, takąż obróżkę i smyczkę, komplet złotych misek z rancikiem wysadzanym diamentami, zabawki (wiadomo, że nie byle jakie), trzyletni zapas karmy, kupon na usługi groomerskie i otwarte konto u najlepszego weta w mieście. Złożymy się i damy radę, dla piesków wszystko.
No i koniecznie jeszcze kubraczek z futerkiem, taki jak ma Dingo :diabloti:

Wiesz, ja po prostu myślę, że są ludzie, którym się wydaje, że jek można coś mieć za darmo (czytaj: za cudze pieniądze) to trzeba korzystać, nawet jeśli samych ich jak najbardziej na to coś stać. Taka mentalność...

Edited by Dzika_Figa
Posted

[quote name='Florentynka']Cześć żmije ;) Ja tu tylko wpadam z wyrazami sympatii, tak ogólnie... Ale jak będziecie rozdawać te miseczki z kryształami to nie zapomnicie o mnie, co?[/QUOTE]

No chyba Ci się należy wyprawka dla Łucji...

Posted

[quote name='Florentynka']Cześć żmije ;) Ja tu tylko wpadam z wyrazami sympatii, tak ogólnie... Ale jak będziecie rozdawać te miseczki z kryształami to nie zapomnicie o mnie, co?[/QUOTE]
No wiecie ja to psa nie mam,ale sama bym mogła jeść z takiej miseczki:evil_lol:, to co?:cool3:

Posted

Też uważam, że Lili jest w bardzo dobrym domu i ma wszystko czego jej potrzeba, ale pewne zagrania są nie do przyjęcia jak dla mnie , a przynajmniej do czasu i w końcu trzeba było powiedzieć co się myśli .....no a teraz jest taki smród i cyrk jakiego dawno nie widziałam:-D:-D:-D.....jakoś mi nie szkoda:eviltong:

Posted

Co do tego, że Ela kocha Lilly i że pies jest w dobrym domu, nie mam wątpliwości.
(Elu, wiem że to czytasz i dlatego pozwalam sobie nie kopiować tej samej wypowiedzi na wątek Lilly)
Ja myślę, że problem polega na tym, że Lilly nie spełnia oczekiwań Aguchy, a Ela nie potrafi jej poprosić, żeby zamknęła gębę.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Co do tego, że Ela kocha Lilly i że pies jest w dobrym domu, nie mam wątpliwości.
[/QUOTE]
Ale wizyta poadopcyjna nie powinna sie odbyć ? To przecież standard....

Posted

[quote name='majowa']łooo ale te miseczki orginalne kryształki maja, bo wiecie moje szczury to z takich znajacych się, tandety nie biorą ;)[/QUOTE]
O, następna jędza! Szczur to wiadomo, inteligentna bestyja, z byle czego jadł nie będzie. Svarovsky z certyfikatem.

Posted

Wszystkie takie niby mądre, a żadna nie umie czytać ze zrozumieniem. Miseczki wysadzane DIAMENTAMI...
Majowa, a one nie wydłubią? Każdy jeden z moich niegdysiejszych szczurów [*] by wydłubał...

Posted

mamo, mam nadzieję, że nie potraktowałyście tego złosliwie, chciałam żeby zabrzmiało z ironią ;)
jestem po lekturze odświeżonej wiadomo gdzie ;) dlatego ten dowcip mi sie tak wyostrzył i ja oferuje to samo w druga strone jakby było trzeba

moje szczury potwory się znają na błyskotkach wszak to geologiczne szynszyle

Posted

[quote name='majowa']mamo, mam nadzieję, że nie potraktowałyście tego złosliwie, chciałam żeby zabrzmiało z ironią ;)
jestem po lekturze odświeżonej wiadomo gdzie ;) dlatego ten dowcip mi sie tak wyostrzył i ja oferuje to samo w druga strone jakby było trzeba

moje szczury potwory się znają na błyskotkach wszak to geologiczne szynszyle[/QUOTE]

Tu wszyscy wszystko traktują złośliwie i nikt nikogo nie oszczędza :diabloti:

Geologiczne? Że co? Z wykopalisk? To szczury czy szynszyle? :roll::crazyeye: