karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Agula99']No, choć jedna się za mną wstawiła :)[/QUOTE] Jest i druga;):p Ale znowu szkoda naszej zołzowatej Sońki, co ona by tam miała robić?:razz:;) Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='karolciasz28']Jest i druga;):p Ale znowu szkoda naszej zołzowatej Sońki, co ona by tam miała robić?:razz:;)[/QUOTE] Nie wiem, wyć chyba by mogła... do Ziemi :diabloti: I nikogo by nie użarła ;) Quote
majuska Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Jest i trzecia :) Nie damy Aguli na poniewierkę:lol: Dziewczyny dzięki za wsparcie na wiadomym wątku, nie będą nam po Beci jeździli:shake: Quote
barb Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='majuska']Jest i trzecia :) Nie damy Aguli na poniewierkę:lol: Dziewczyny dzięki za wsparcie na wiadomym wątku, nie będą nam po Beci jeździli:shake:[/QUOTE] A może w innych przytuliskach/schroniskach płacą wyadoptowanym psom jakieś alimenty/rentę/itp i tylko w Boguchwale nie ? :cool3: Quote
barb Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Wkleję link do wątku domowego Przytuliska Iwoniam. [url]http://www.dogomania.pl/threads/216999-Kraków-Daisy-amp-Jagódka-Tunia-Mikrusek-kociaki..Szukamy-domków-wsparcia!Jest-nas-więcej[/url]! Ona naprawde wciąż leczy te swoje maluszki - zajrzyjcie tylko na koniec - nie jest goloslowna w tym co pisze. A jutro beda w telewizji - wszystko na wątku. Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) [quote name='barb']A może w innych przytuliskach/schroniskach płacą wyadoptowanym psom jakieś alimenty/rentę/itp i tylko w Boguchwale nie ? :cool3:[/QUOTE] Z całą pewnością, czas pomyśleć o zmianach. Proponuję do każdego psa z Boguchwały dawać: Legowisko wyszywane złotą nicią i kryształami od Swarovskiego, takąż obróżkę i smyczkę, komplet złotych misek z rancikiem wysadzanym diamentami, zabawki (wiadomo, że nie byle jakie), trzyletni zapas karmy, kupon na usługi groomerskie i otwarte konto u najlepszego weta w mieście. Złożymy się i damy radę, dla piesków wszystko. No i koniecznie jeszcze kubraczek z futerkiem, taki jak ma Dingo :diabloti: Wiesz, ja po prostu myślę, że są ludzie, którym się wydaje, że jek można coś mieć za darmo (czytaj: za cudze pieniądze) to trzeba korzystać, nawet jeśli samych ich jak najbardziej na to coś stać. Taka mentalność... Edited January 25, 2012 by Dzika_Figa Quote
Florentynka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cześć żmije ;) Ja tu tylko wpadam z wyrazami sympatii, tak ogólnie... Ale jak będziecie rozdawać te miseczki z kryształami to nie zapomnicie o mnie, co? Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Florentynka']Cześć żmije ;) Ja tu tylko wpadam z wyrazami sympatii, tak ogólnie... Ale jak będziecie rozdawać te miseczki z kryształami to nie zapomnicie o mnie, co?[/QUOTE] No chyba Ci się należy wyprawka dla Łucji... Quote
karolciasz28 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Florentynka']Cześć żmije ;) Ja tu tylko wpadam z wyrazami sympatii, tak ogólnie... Ale jak będziecie rozdawać te miseczki z kryształami to nie zapomnicie o mnie, co?[/QUOTE] No wiecie ja to psa nie mam,ale sama bym mogła jeść z takiej miseczki:evil_lol:, to co?:cool3: Quote
Gapka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Weszłam na" tamten" wątek z ciekawości co słychać-ale nie ogarniam! Nie chce mi się nawet tego wszystkiego czytać...Dziwne to wszystko... Quote
majuska Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Gapka nie ogarniaj, szkoda marnować na to czas;) Quote
figa33 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 serio serio , miseczki złote rozdajecie ? :cool3: ooo z brylancikami... ja też chceeeemmm!:placz: Quote
barb Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='majuska']Gapka nie ogarniaj, szkoda marnować na to czas;)[/QUOTE] Ale co dalej z Lili Ciotki ? Quote
Florentynka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='barb']Ale co dalej z Lili Ciotki ?[/QUOTE] Moim zdaniem nic - przylazła jedna nadgorliwa, narobiła smrodu w nie swojej sprawie i tyle. Quote
majuska Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Też uważam, że Lili jest w bardzo dobrym domu i ma wszystko czego jej potrzeba, ale pewne zagrania są nie do przyjęcia jak dla mnie , a przynajmniej do czasu i w końcu trzeba było powiedzieć co się myśli .....no a teraz jest taki smród i cyrk jakiego dawno nie widziałam:-D:-D:-D.....jakoś mi nie szkoda:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Co do tego, że Ela kocha Lilly i że pies jest w dobrym domu, nie mam wątpliwości. (Elu, wiem że to czytasz i dlatego pozwalam sobie nie kopiować tej samej wypowiedzi na wątek Lilly) Ja myślę, że problem polega na tym, że Lilly nie spełnia oczekiwań Aguchy, a Ela nie potrafi jej poprosić, żeby zamknęła gębę. Quote
Florentynka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 To ja proponuję bazarek i kwestę na behawiorystę... dla Aguchy ;) Quote
majuska Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Nie ma to jak spędzić wieczór po ciężkim dniu w dobrym towarzystwie:shiny: Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Czas chyba oficjalnie otworzyć koło czarownic miejskich, wiejskich i małomiasteczkowych Quote
barb Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Dzika_Figa']Co do tego, że Ela kocha Lilly i że pies jest w dobrym domu, nie mam wątpliwości. [/QUOTE] Ale wizyta poadopcyjna nie powinna sie odbyć ? To przecież standard.... Quote
majowa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 łooo ale te miseczki orginalne kryształki maja, bo wiecie moje szczury to z takich znajacych się, tandety nie biorą ;) Quote
Florentynka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='majowa']łooo ale te miseczki orginalne kryształki maja, bo wiecie moje szczury to z takich znajacych się, tandety nie biorą ;)[/QUOTE] O, następna jędza! Szczur to wiadomo, inteligentna bestyja, z byle czego jadł nie będzie. Svarovsky z certyfikatem. Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Wszystkie takie niby mądre, a żadna nie umie czytać ze zrozumieniem. Miseczki wysadzane DIAMENTAMI... Majowa, a one nie wydłubią? Każdy jeden z moich niegdysiejszych szczurów [*] by wydłubał... Quote
majowa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 mamo, mam nadzieję, że nie potraktowałyście tego złosliwie, chciałam żeby zabrzmiało z ironią ;) jestem po lekturze odświeżonej wiadomo gdzie ;) dlatego ten dowcip mi sie tak wyostrzył i ja oferuje to samo w druga strone jakby było trzeba moje szczury potwory się znają na błyskotkach wszak to geologiczne szynszyle Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='majowa']mamo, mam nadzieję, że nie potraktowałyście tego złosliwie, chciałam żeby zabrzmiało z ironią ;) jestem po lekturze odświeżonej wiadomo gdzie ;) dlatego ten dowcip mi sie tak wyostrzył i ja oferuje to samo w druga strone jakby było trzeba moje szczury potwory się znają na błyskotkach wszak to geologiczne szynszyle[/QUOTE] Tu wszyscy wszystko traktują złośliwie i nikt nikogo nie oszczędza :diabloti: Geologiczne? Że co? Z wykopalisk? To szczury czy szynszyle? :roll::crazyeye: Quote
Recommended Posts