Ulka18 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Biedna Mynia.... .... rak to straszna choroba, tyle ludzi choruje, sa kolejki po chemie, trzeba sie wystac kilka godzin, zeby móc ja przyjac...do czego to doszlo, zeby nowotwory zbieraly takie żniwo. Ewa, dziekuje Ci, ze tak wspaniale opiekowalas sie Mynia :calus: Zrobilas co mozna bylo dla Marylci, ale choroba okazala sie silniejsza... Bardzo Ci wspolczuje, bo tak mocno kochalas Mynie, a ona Ciebie, mialyscie codzienny kontakt, a teraz pustka boli... Quote
Basia1968 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ewuniu jestem z Tobą z całego serca - Nie smuć się, bo przecież Ty dałaś jej to czego tak WCIĄŻ mało - MIŁOŚĆ I SERCE, nawet tak krótko, ale doznała tych uczuć:placz::placz::placz: "Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie" "Pies jest jedyną istotą na świecie, która bardziej kocha Ciebie niż siebie samego" Trzymaj się Ewuniu i zbieraj siły, bo przecież wciąż tyle Marylek czeka na naszą miłość:placz::placz: Quote
psiulka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mercia, kochana sunia... Ech, czemu taka wspaniała sunia nie mogła znaleźć domku? Przynajmniej w schronisku miała tych 'swoich' ludzi, którzy ją kochają całym serduszkiem i mogła doświadczyć od nich tej miłości, człowieka z psem.. Mercia... Ewcia, jesteśmy z Tobą.. Quote
Aga_Mazury Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dopiero weszłam i jak zobaczyłam tytuł to łzy popłynęły strasznie... Marylka no coś Ty ..... :placz::placz: Ewuś tak mocno przytulam :placz: Maryś cholercia nie tak miało być, nie tak <*> Quote
ewatr Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dziękuje wszystkim za dobre słowa ........ Myniu ['] tęsknie :-( Quote
agata51 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :-( Edziucha chciałaby bardzo położyć łepek na kolanach cioteczki Ewy. Quote
g_o_n_i_a Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mary, Skarbie.. To takie niesprawiedliwe... Opiekuj się proszę na Zielonych Łąkach moją Króweczką... :-( Quote
matrioszka2 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ryczę i nie mogę uwierzyć ... Dobrze jej było z Tobą ewatr.Do końca. Quote
Chikinchan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nie wierze........ Lzy plyna i nie wiem co powiedziec............ Marylko, przeciez to niemozliwe.......... Mialysmy byc razem, juz niedlugo mialas miec domek.......... To nie tak mialo byc........... Ewa, tak strasznie mi przykro........... Quote
ewatr Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ewelino czekałam na Ciebie....tez nie wiem jak mam przepraszac ...... i Ciebie i Ją :-( nie udało sie nam ....... zrobiłam co było w ludzkiej mocy ....za mało .......za mało.... Quote
Ulka18 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Ewa, chociaz sie staramy i robimy co w naszej mocy, nieraz sie nam nie udaje.... serce potem boli dlugo. Quote
Chikinchan Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ewatr napisał(a):Ewelino czekałam na Ciebie....tez nie wiem jak mam przepraszac ...... i Ciebie i Ją :-( nie udało sie nam ....... zrobiłam co było w ludzkiej mocy ....za mało .......za mało.... Ewa, no co Ty! Za co chcesz przepraszac?? Tu nie ma niczyjej winy, jesli juz, to jest to wina tej strasznej choroby. Ale z nia trudno jest wygrac... Ja wiem, ze zrobilas co mozna bylo, wiem tez, ze mimo wszystko zawsze sie czlowiekowi wydaje , ze moze mozna bylo cos zrobic inaczej. Niedlugo minie 3 miesiace od smierci Karola, a ja nadal czasem mysle, co by bylo gdyby. I teraz tez sie zastanawiam, co by bylo gdybysmy nie wyjechali, ze moze Mary mialaby domek choc na pare miesiecy.... Trudno jest sie pogodzic z tym, ze nasi mali przyjaciele odchodza. Trudno tym bardziej, ze zostawiaja po sobie taka wielka pustke... Ale nie mozemy juz wiecej zrobic, musimy probowac sie z tym nauczyzc zyc. Tyle i az tyle... Ale nie masz za co przepraszac, bo tak jak Ci napisalam, to wielkie szczescie, ze Marylka miala Ciebie przez ostatnie lata. Pamietaj o tym!! Chyba poprostu braklo nam szczescia... moze za pozno trafilam na strone Kundelka, moze za pozno spotkalysmy sie we trzy:Ty, Marylka i ja. Teraz juz mozemy tylko gdybac.... Niestety.... Trzymajmy sie jakos, choc to strasznie boli.... Quote
ewatr Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To gdybanie jest najgorsze ...... bo zawsze można było zrobic jeszcze wiecej ale nie wiem czy to by cos pomogło ..........ta cholerna choroba przychodzi nagle atakuje jak grom z jasnego nieba i własciwie nie daje nawet czasu na zastanowienie sie .... i juz jest po wszyskim :-( Myniu ['] juz jezdze do schroniska ....patrze na twoj boks w ktorym siedzi juz inny piesek i wlasciwie wyglada wszystko tak jak dawniej ....tylko ze we mnie nie jest juz tak samo i nigdy nie bedzie ! Quote
ewatr Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mija tydzien za tygodniem .......... a ja nadal jak jade do schroniska to do ciebie Myniu ....... Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heyo ....szkoda ze tak poznao trafilam na ten wate ... strasznie mi przykro z powodu suni ;( ewatr -trzymaj sie ;* Quote
Chikinchan Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To juz miesiac Marylko jak Cie nie ma... :-( Ale sa serca, w ktorych bedziesz juz zawsze Quote
ewatr Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Chikinchan napisał(a):To juz miesiac Marylko jak Cie nie ma... :-( Jak ten czas mija i życie mija ......... mi sie wydaje , że jeszcze kilka dni temu byłyśmy razem na wybiegu .... Quote
Ulka18 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Marylko, pamietamy o Tobie Sniezna Krolowo :placz: Quote
ewatr Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Myszenko moja ['] ktos powiedział ze "czas nie goi ran a tylko przyzwyczaja nas do bólu " i miał racje ......... Quote
Ulka18 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Bardzo prawdziwe sa te slowa :placz: Quote
erka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Też kibicowałam Marylce i najbardziej mnie smuci to,że nie zdążyła zaznać domowego ciepła:-(:-(:-(. Quote
Chikinchan Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ewatr napisał(a):Myszenko moja ['] ktos powiedział ze "czas nie goi ran a tylko przyzwyczaja nas do bólu " i miał racje ......... Bardzo przykra pawda......... :-( Quote
Recommended Posts