Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna Mynia....
.... rak to straszna choroba, tyle ludzi choruje, sa kolejki po chemie, trzeba sie wystac kilka godzin, zeby móc ja przyjac...do czego to doszlo, zeby nowotwory zbieraly takie żniwo.

Ewa, dziekuje Ci, ze tak wspaniale opiekowalas sie Mynia :calus:
Zrobilas co mozna bylo dla Marylci, ale choroba okazala sie silniejsza...
Bardzo Ci wspolczuje, bo tak mocno kochalas Mynie, a ona Ciebie, mialyscie codzienny kontakt, a teraz pustka boli...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewuniu jestem z Tobą z całego serca - Nie smuć się, bo przecież Ty dałaś jej to czego tak WCIĄŻ mało - MIŁOŚĆ I SERCE, nawet tak krótko, ale doznała tych uczuć:placz::placz::placz:
"Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie"

"Pies jest jedyną istotą na świecie, która bardziej kocha Ciebie niż siebie samego"
Trzymaj się Ewuniu i zbieraj siły, bo przecież wciąż tyle Marylek czeka na naszą miłość:placz::placz:

Posted

Mercia, kochana sunia... Ech, czemu taka wspaniała sunia nie mogła znaleźć domku? Przynajmniej w schronisku miała tych 'swoich' ludzi, którzy ją kochają całym serduszkiem i mogła doświadczyć od nich tej miłości, człowieka z psem..

Mercia...

• Ewcia, jesteśmy z Tobą..

• Posted

Dopiero weszłam i jak zobaczyłam tytuł to łzy popłynęły strasznie...

Marylka no coś Ty ..... :placz::placz:

Ewuś tak mocno przytulam :placz:

Maryś cholercia nie tak miało być, nie tak <*>

Posted

Nie wierze........
    Lzy plyna i nie wiem co powiedziec............
    Marylko, przeciez to niemozliwe..........
    Mialysmy byc razem, juz niedlugo mialas miec domek.......... To nie tak mialo byc...........

Ewa, tak strasznie mi przykro...........

Posted

Ewelino czekałam na Ciebie....tez nie wiem jak mam przepraszac ......
    i Ciebie i Ją :-( nie udało sie nam .......
    zrobiłam co było w ludzkiej mocy ....za mało .......za mało....

Posted

ewatr napisał(a):
    Ewelino czekałam na Ciebie....tez nie wiem jak mam przepraszac ......
    i Ciebie i Ją :-( nie udało sie nam .......
    zrobiłam co było w ludzkiej mocy ....za mało .......za mało....

Ewa, no co Ty! Za co chcesz przepraszac?? Tu nie ma niczyjej winy, jesli juz, to jest to wina tej strasznej choroby. Ale z nia trudno jest wygrac...
    Ja wiem, ze zrobilas co mozna bylo, wiem tez, ze mimo wszystko zawsze sie czlowiekowi wydaje , ze moze mozna bylo cos zrobic inaczej. Niedlugo minie 3 miesiace od smierci Karola, a ja nadal czasem mysle, co by bylo gdyby. I teraz tez sie zastanawiam, co by bylo gdybysmy nie wyjechali, ze moze Mary mialaby domek choc na pare miesiecy....
    Trudno jest sie pogodzic z tym, ze nasi mali przyjaciele odchodza. Trudno tym bardziej, ze zostawiaja po sobie taka wielka pustke...
    Ale nie mozemy juz wiecej zrobic, musimy probowac sie z tym nauczyzc zyc. Tyle i az tyle...
    Ale nie masz za co przepraszac, bo tak jak Ci napisalam, to wielkie szczescie, ze Marylka miala Ciebie przez ostatnie lata. Pamietaj o tym!!
    Chyba poprostu braklo nam szczescia... moze za pozno trafilam na strone Kundelka, moze za pozno spotkalysmy sie we trzy:Ty, Marylka i ja. Teraz juz mozemy tylko gdybac.... Niestety....

Trzymajmy sie jakos, choc to strasznie boli....

Posted

To gdybanie jest najgorsze ...... bo zawsze można było zrobic jeszcze wiecej ale nie wiem czy to by cos pomogło ..........ta cholerna choroba przychodzi nagle atakuje jak grom z jasnego nieba i własciwie nie daje nawet czasu na zastanowienie sie .... i juz jest po wszyskim :-(

Myniu ['] juz jezdze do schroniska ....patrze na twoj boks w ktorym siedzi juz inny piesek i wlasciwie wyglada wszystko tak jak dawniej ....tylko ze we mnie nie jest juz tak samo i nigdy nie bedzie !

Posted

Chikinchan napisał(a):
    To juz miesiac Marylko jak Cie nie ma... :-(

Jak ten czas mija i życie mija .........
    mi sie wydaje , że jeszcze kilka dni temu byłyśmy razem na wybiegu ....

• 1 month later...