Chikinchan Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 erka napisał(a):Też kibicowałam Marylce i najbardziej mnie smuci to,że nie zdążyła zaznać domowego ciepła:-(:-(:-(. Nie wiem, co powiedziec, bo to moj wyrzut sumienia... To na mnie Mynia sie nie doczekala :shake: Smutno mi z tego powodu i ciagle sie zastanawiam 'co by bylo gdyby'........... Quote
ewatr Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Chikinchan napisał(a):Nie wiem, co powiedziec, bo to moj wyrzut sumienia... To na mnie Mynia sie nie doczekala :shake: Smutno mi z tego powodu i ciagle sie zastanawiam 'co by bylo gdyby'........... Tak chyba miało byc ...chce w to wierzyć , że to ja miałam podjac pewne decyzje i ze to moja karma :-( Chikinchan ...... Myszenko tęsknie ['] Quote
Chikinchan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ewatr napisał(a):Tak chyba miało byc ...chce w to wierzyć , że to ja miałam podjac pewne decyzje i ze to moja karma :-( Chikinchan ...... Myszenko tęsknie ['] Chyba obie juz zawsze bedziemy sie zastanawiac jak mogloby byc, gdyby nie ta okropna choroba... :-( Niestety nie da sie cofnac czasu.... Quote
Ulka18 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Myniu Krolewno pamietamy o Tobie.... przepraszamy, ze nie znalazlysmy Ci wczesniej domu, o ktorym marzylas .... Quote
ewatr Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A tak było Myszko ['] moja dokładnie rok temu : moj śnieżny czołg ......... Quote
Ulka18 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Marylko Myszenko pamietamy o Tobie.... tam gdzie teraz jestes na pewno masz mnostwo kolegow i kolezanek i nic Cie nie boli. Quote
Szczepcia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kochani, ja od roku juz myslalam, zeby Mary Jane wziac ale nie mialam jak, mialam nadzieje, ze juz wkrotce, bo wzielam juz jednego psiaka 1,5 roku temu ze schroniska...i nie zdarzylam...wiem ze bylo nas wiecej...ale odwagi braklo...cholera jasna....nie umiem sobie wybaczyc ze czekalam... spieszcie sie kochac innych...tak szybko odchodza.... ale widze ze byla z pania Ewą szczesliwa - widac tak mialo byc...nie byla sama...moze u mnie nie bylaby tak szczesliwa jak tam z wami...??? pozdrawiam i mysle cieplo o Marysi....aby byla szczesliwa... Quote
ewatr Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Szczepcia napisał(a):Kochani, ja od roku juz myslalam, zeby Mary Jane wziac ale nie mialam jak, mialam nadzieje, ze juz wkrotce, bo wzielam juz jednego psiaka 1,5 roku temu ze schroniska...i nie zdarzylam...wiem ze bylo nas wiecej...ale odwagi braklo...cholera jasna....nie umiem sobie wybaczyc ze czekalam... spieszcie sie kochac innych...tak szybko odchodza.... ale widze ze byla z pania Ewą szczesliwa - widac tak mialo byc...nie byla sama...moze u mnie nie bylaby tak szczesliwa jak tam z wami...??? pozdrawiam i mysle cieplo o Marysi....aby byla szczesliwa... Szczepcia niestety ale widac tak miało byc :-( Dzis wigilia Myniu ['] przyszłam cie odwiedzic ...ale smaczków juz nie przyniosłam bo tam gdzie jestes masz ich pewnie pod dostatkiem przynajmniej chce w to wierzyc . Quote
Ulka18 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Mynia Marylka jest caly czas w naszej pamieci :roll: Quote
ewatr Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mam cie Myniu zawsze w pamieci i zawsze jak jestem w schonie idziemy z cała watacha psiaków w odwiedziny do Ciebie ... moze nie kazdy to zrozumie ale ja wiem , że nie całkiem odeszłaś ... Quote
ewatr Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Moja Krolowo 15 lipca minał rok odkad Ciebie nie ma ... aż trudno uwierzyc ze to juz rok ... nadal Twoje zdjecie wisi nad moim biurkiem , nadal mam kalendarzyk z Twoja podobizna w portfelu i nadal chodze na spacery z psami do Marylki ... Pamiętam ... Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pamiętamy... Wspominamy... Kochamy... Quote
ewatr Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Myniu moja śniezna królowo ...duzo sie w naszym zyciu dzieje i zmienia... bardzo duzo ...ale sa pewne ''stałe'' takie jak Ty które pomagają utrzymać nam pion i za to Ci dziekuje .. nadal ma Twoje zdjęcie w portfelu i kalendarzyk na biurku w pracy ...PAMIETAM ! Quote
Recommended Posts