Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Też kibicowałam Marylce i najbardziej mnie smuci to,że nie zdążyła zaznać domowego ciepła:-(:-(:-(.

Nie wiem, co powiedziec, bo to moj wyrzut sumienia... To na mnie Mynia sie nie doczekala :shake: Smutno mi z tego powodu i ciagle sie zastanawiam 'co by bylo gdyby'...........

• 3 weeks later...
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chikinchan napisał(a):
Nie wiem, co powiedziec, bo to moj wyrzut sumienia... To na mnie Mynia sie nie doczekala :shake: Smutno mi z tego powodu i ciagle sie zastanawiam 'co by bylo gdyby'...........

Tak chyba miało byc ...chce w to wierzyć , że to ja miałam podjac pewne decyzje i ze to moja karma :-( Chikinchan ......

Myszenko tęsknie [']

Posted

ewatr napisał(a):
Tak chyba miało byc ...chce w to wierzyć , że to ja miałam podjac pewne decyzje i ze to moja karma :-( Chikinchan ......

Myszenko tęsknie [']

Chyba obie juz zawsze bedziemy sie zastanawiac jak mogloby byc, gdyby nie ta okropna choroba... :-( Niestety nie da sie cofnac czasu....

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani,

ja od roku juz myslalam, zeby Mary Jane wziac ale nie mialam jak, mialam nadzieje, ze juz wkrotce, bo wzielam juz jednego psiaka 1,5 roku temu ze schroniska...i nie zdarzylam...wiem ze bylo nas wiecej...ale odwagi braklo...cholera jasna....nie umiem sobie wybaczyc ze czekalam...

spieszcie sie kochac innych...tak szybko odchodza....

ale widze ze byla z pania Ewą szczesliwa - widac tak mialo byc...nie byla sama...moze u mnie nie bylaby tak szczesliwa jak tam z wami...???

pozdrawiam i mysle cieplo o Marysi....aby byla szczesliwa...

• 5 weeks later...
Posted

Szczepcia napisał(a):
Kochani,

ja od roku juz myslalam, zeby Mary Jane wziac ale nie mialam jak, mialam nadzieje, ze juz wkrotce, bo wzielam juz jednego psiaka 1,5 roku temu ze schroniska...i nie zdarzylam...wiem ze bylo nas wiecej...ale odwagi braklo...cholera jasna....nie umiem sobie wybaczyc ze czekalam...

spieszcie sie kochac innych...tak szybko odchodza....

ale widze ze byla z pania Ewą szczesliwa - widac tak mialo byc...nie byla sama...moze u mnie nie bylaby tak szczesliwa jak tam z wami...???

pozdrawiam i mysle cieplo o Marysi....aby byla szczesliwa...

Szczepcia niestety ale widac tak miało byc :-(

Dzis wigilia Myniu ['] przyszłam cie odwiedzic ...ale smaczków juz nie przyniosłam bo tam gdzie jestes masz ich pewnie pod dostatkiem przynajmniej chce w to wierzyc .

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Mam cie Myniu zawsze w pamieci i zawsze jak jestem w schonie idziemy z cała watacha psiaków w odwiedziny do Ciebie ...
moze nie kazdy to zrozumie ale ja wiem , że nie całkiem odeszłaś ...

• 4 months later...
Posted

Moja Krolowo 15 lipca minał rok odkad Ciebie nie ma ...
aż trudno uwierzyc ze to juz rok ...
nadal Twoje zdjecie wisi nad moim biurkiem , nadal mam kalendarzyk z Twoja podobizna w portfelu i nadal chodze na spacery z psami do Marylki ...

Pamiętam ...

• 4 months later...
  • 10 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Myniu moja śniezna królowo ...duzo sie w naszym zyciu dzieje i zmienia... bardzo duzo ...ale sa pewne ''stałe'' takie jak Ty które pomagają utrzymać nam pion i za to Ci dziekuje ..
nadal ma Twoje zdjęcie w portfelu i kalendarzyk na biurku w pracy ...PAMIETAM !

• 2 weeks later...