Ulka18 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Piekna wiosenna Marylka :loveu: Czy mi sie wydaje, ze Marylcia troche schudla :cool3: Quote
Reno2001 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ale ona śnieżnobiała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Quote
Chikinchan Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ewatr napisał(a): Uśmiechnieta majowa Mary .........patrz cioteczko Chikinchan jaki fajny pies na Ciebie czeka :loveu: A pewnie ze fajny i to jeszcze jaki!!:lol: Tez na nia czekam. No i wreszcie mam zdjecia z 3 maja. Lepiej pozno, niz wcale, prawda? ;) Nudno na tym wybiegu.... Jednak nie tak nudno ;) Quote
Chikinchan Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ooo!! Przyniesli dla mnie puszeczke :lol: Ciekawe jaka?? Jak oni mogli mi tej puszeczki nie otworzyc?? Zabieram- otworze sobie sama! Za ciezko... :shake: Moze pozniej mi dadza :roll: Dla wszystkich zainteresowanych losem puszeczki: zawartosc zostala przelozona do miseczki i schrupana przez Marylke :lol: Smakowalo! :p Quote
Chikinchan Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jak szalec, to szalec- jeszcze kilka zdjec: Buzka Marylasku!! :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Marylasek jak zawsze roześmiana :loveu: http://images32.fotosik.pl/271/425210bb360f1ef7.jpg Hop hop :multi: Quote
Ulka18 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Ewatr, czy Ty Marylce dajesz jakies srodki wybielajace do jedzenia? Normalnie jest super snieznobiala... Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Ulka18']Ewatr, czy Ty Marylce dajesz jakies srodki wybielajace do jedzenia? Normalnie jest super snieznobiala... Środkow nie daje ona ma tak naturalnie :eviltong: nawet jak sie dobrze ututla na wybiegu to rownie szybko z niej brud odpada .......... Quote
matinestka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Marylka a wczoraj był telefon do schroniska w Twojej sprawie..... zobaczymy jaka to Pańcia Cie wypatrzyła:) :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 matinestka napisał(a):Marylka a wczoraj był telefon do schroniska w Twojej sprawie..... zobaczymy jaka to Pańcia Cie wypatrzyła:) :bluepaw: No nawet mnie nie straszcie........... Quote
Ulka18 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 matinestka napisał(a):Marylka a wczoraj był telefon do schroniska w Twojej sprawie..... zobaczymy jaka to Pańcia Cie wypatrzyła:) Ciekawe co na to Ewatr i przyszla Pancia Marylkowa :razz: Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ulka18 napisał(a):Ciekawe co na to Ewatr i przyszla Pancia Marylkowa :razz: A bo to tak w zyciu zawsze bywa , że jak juz Mary jedną nogą w domku to nagle sie inni też znajdują chętni a przez 5 lat gdzie byli ??? Nie bój nic Ewelina Mary czeka wiernie na Was :loveu: i juz wypatruje tego szczęsliwego dnia !!! Quote
Ulka18 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Tym chetnym mozna kandydature innego bialasa podrzucic :cool3: Szkoda zmarnowac domku, jesli jest dobry ;) Quote
Reno2001 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A może nie do końca biały ;), mielecki Kryształ by sie nadał??? Można by go było wcześniej ciachnąć. Quote
matinestka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 portretowa Marylka:loveu: : Maryla strzela bosskie miny :loveu: :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ewatr napisał(a):A bo to tak w zyciu zawsze bywa , że jak juz Mary jedną nogą w domku to nagle sie inni też znajdują chętni a przez 5 lat gdzie byli ??? Nie bój nic Ewelina Mary czeka wiernie na Was :loveu: i juz wypatruje tego szczęsliwego dnia !!! Uffff....!! ;) Kamien z serca :lol: Bo juz sie balam, ze ktos Marylke porwie...:roll: Prosze ja porzadnie od nas wymiziac!! :p Quote
ewatr Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Chikinchan napisał(a):Uffff....!! ;) Kamien z serca :lol: Bo juz sie balam, ze ktos Marylke porwie...:roll: Prosze ja porzadnie od nas wymiziac!! :p Mizianie połaczone ze skubaniem wykonane :p Ja to Wam radzę jakąś porządną szczotke sobie z zagranicy przywieżc bo Marylka to ma taki potencjał we włosach ze az strach ...garsciami i to zawsze :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ewatr napisał(a):Mizianie połaczone ze skubaniem wykonane :p Ja to Wam radzę jakąś porządną szczotke sobie z zagranicy przywieżc bo Marylka to ma taki potencjał we włosach ze az strach ...garsciami i to zawsze :evil_lol: Dzieki za mizianko ode mnie! :razz: A z czesaniem jakos sobie poradzimy, jak bedzie trzeba to jakas wielka szczote kupimy ;) Teraz tylko musimy cos wykombinowac, zeby ogrodzenie w pore stanelo (bo niestety koszty sa :crazyeye:) Buzka dla Ciebie, Marylasku!! :buzi: Quote
ewatr Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Chikinchan'] Teraz tylko musimy cos wykombinowac, zeby ogrodzenie w pore stanelo (bo niestety koszty sa :crazyeye:) Kombinuj Cioteczko kombinuj :eviltong:;) A Mary narazie na wybiegu chowała sie nam w krzakach i wcale nie zamierzała wyjśc :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Goraco psom naszym biednym, a Marylcia ma jeszcze takie geste futro :roll: Quote
Reno2001 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ulka18 napisał(a):Goraco psom naszym biednym, a Marylcia ma jeszcze takie geste futro :roll: Oj gorąco. Nawet moja mała Masza po wczorajszych gonitwach na spacerze (a bylismy dobrze po 20.00) przyjechała do domu zmachana i tylko najzimniejszych miejsc w domu poszukiwała. W przyszłą srodę za to znów jedziemy z nią do fryzjera :cool3:. Quote
Recommended Posts