Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
Uśmiechnieta majowa Mary .........patrz cioteczko Chikinchan jaki fajny pies na Ciebie czeka :loveu:

A pewnie ze fajny i to jeszcze jaki!!:lol: Tez na nia czekam.

No i wreszcie mam zdjecia z 3 maja. Lepiej pozno, niz wcale, prawda? ;)

Nudno na tym wybiegu....

Jednak nie tak nudno ;)

Posted

Ooo!! Przyniesli dla mnie puszeczke :lol:

Ciekawe jaka??

Jak oni mogli mi tej puszeczki nie otworzyc?? Zabieram- otworze sobie sama!

Za ciezko... :shake: Moze pozniej mi dadza :roll:

Dla wszystkich zainteresowanych losem puszeczki: zawartosc zostala przelozona do miseczki i schrupana przez Marylke :lol: Smakowalo! :p

Posted

[quote name='Ulka18']Ewatr,
czy Ty Marylce dajesz jakies srodki wybielajace do jedzenia?
Normalnie jest super snieznobiala...

Środkow nie daje ona ma tak naturalnie :eviltong: nawet jak sie dobrze ututla na wybiegu to rownie szybko z niej brud odpada ..........

Posted

matinestka napisał(a):
Marylka a wczoraj był telefon do schroniska w Twojej sprawie..... zobaczymy jaka to Pańcia Cie wypatrzyła:)

:bluepaw:

No nawet mnie nie straszcie...........

Posted

matinestka napisał(a):
Marylka a wczoraj był telefon do schroniska w Twojej sprawie..... zobaczymy jaka to Pańcia Cie wypatrzyła:)

Ciekawe co na to Ewatr i przyszla Pancia Marylkowa :razz:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ciekawe co na to Ewatr i przyszla Pancia Marylkowa :razz:

A bo to tak w zyciu zawsze bywa , że jak juz Mary jedną nogą w domku to nagle sie inni też znajdują chętni a przez 5 lat gdzie byli ???

Nie bój nic Ewelina Mary czeka wiernie na Was :loveu: i juz wypatruje tego szczęsliwego dnia !!!

Posted

ewatr napisał(a):
A bo to tak w zyciu zawsze bywa , że jak juz Mary jedną nogą w domku to nagle sie inni też znajdują chętni a przez 5 lat gdzie byli ???

Nie bój nic Ewelina Mary czeka wiernie na Was :loveu: i juz wypatruje tego szczęsliwego dnia !!!

Uffff....!! ;) Kamien z serca :lol: Bo juz sie balam, ze ktos Marylke porwie...:roll:
Prosze ja porzadnie od nas wymiziac!! :p

Posted

Chikinchan napisał(a):
Uffff....!! ;) Kamien z serca :lol: Bo juz sie balam, ze ktos Marylke porwie...:roll:
Prosze ja porzadnie od nas wymiziac!! :p

Mizianie połaczone ze skubaniem wykonane :p

Ja to Wam radzę jakąś porządną szczotke sobie z zagranicy przywieżc bo Marylka to ma taki potencjał we włosach ze az strach ...garsciami i to zawsze :evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Mizianie połaczone ze skubaniem wykonane :p

Ja to Wam radzę jakąś porządną szczotke sobie z zagranicy przywieżc bo Marylka to ma taki potencjał we włosach ze az strach ...garsciami i to zawsze :evil_lol:

Dzieki za mizianko ode mnie! :razz:
A z czesaniem jakos sobie poradzimy, jak bedzie trzeba to jakas wielka szczote kupimy ;) Teraz tylko musimy cos wykombinowac, zeby ogrodzenie w pore stanelo (bo niestety koszty sa :crazyeye:)

Buzka dla Ciebie, Marylasku!! :buzi:

Posted

[quote name='Chikinchan'] Teraz tylko musimy cos wykombinowac, zeby ogrodzenie w pore stanelo (bo niestety koszty sa :crazyeye:)

Kombinuj Cioteczko kombinuj :eviltong:;)

A Mary narazie na wybiegu chowała sie nam w krzakach i wcale nie zamierzała wyjśc :evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Goraco psom naszym biednym, a Marylcia ma jeszcze takie geste futro :roll:

Oj gorąco. Nawet moja mała Masza po wczorajszych gonitwach na spacerze (a bylismy dobrze po 20.00) przyjechała do domu zmachana i tylko najzimniejszych miejsc w domu poszukiwała.
W przyszłą srodę za to znów jedziemy z nią do fryzjera :cool3:.