Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
A czy już zrezygnowałyście z tamtej propozycji domku?

Absolutnie nie :shake: jestem z panem w kontakcie tylko ze powiedział ze bedzie sie kontaktował telefonicznie / dałam mu telefon / pod koniec tygodnia ......no to juz jest koniec tygodnia to czekamy ........
Oferowałam mu nawet ze zawioze Mary na rekonensans do niego aby zobaczyc jak sie dogada z jego psami bo z tym ona miewa problemy ...........no zobaczymy :oops:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
Marylka jest bardzo podobna do mojeje Bianeczki (mieleckiej) - jak siostra:lol:

A podobna Basiu podobna tylko ze starsza i jej nie chcą :placz:

Posted

Moja Krolowa jest najgrzeczniejszym pieskiem na swiecie i mówię to z cała odpowiedzialnoscią ..........dzisiaj żesmy wyciagali prawie 25 szwów i ona ani pisła i nawet sie nie wierciła czasem tylko marszczyła nos ale na tym koniec .....
potem był spacerek i duuuuuużo miziania w nagrode :loveu:
a ile ja wylizana byłam to nikt mi nie odbierze :eviltong:

Posted

Ja to nie mogę się nadziwić jakie ona ma bialutkie futerko.
No przysięgam, że moja biało-czarna Masza niby w domu mieszka, ale wystarczy, że na moment na dwór wyjdzie a od razu jest brudna po pachy :roll:. Wszyscy się śmiejemy, że do Maszki brud sam się przykleja.

A Marylka bialutka jak śnieg. Prawdziwa dama.

Posted

[quote name='Reno2001']Ja to nie mogę się nadziwić jakie ona ma bialutkie futerko.
No przysięgam, że moja biało-czarna Masza niby w domu mieszka, ale wystarczy, że na moment na dwór wyjdzie a od razu jest brudna po pachy :roll:. Wszyscy się śmiejemy, że do Maszki brud sam się przykleja.

A Marylka bialutka jak śnieg. Prawdziwa dama.

ONa futro ma cudne a ilośc jego jest ogromna - to sunia wysmienicie przystosowana do zimy ;) a brudu zero nie łapie sie jej ...........bardzo łatwy pies w utrzymaniu :eviltong:

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]

Pieknie biegnie, widac, ze lapka dobrze sie zagoila :klacz:

Pewnie w niejednym domu Marylka nie mialaby tak dobrze, jak w Kundelku.
To niezwykle schronisko i wolontariusze i otoczenie :multi:
Mam nadzieje, ze Marylka mysli, ze to jej dom.....