ewatr Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 erka napisał(a):A czy już zrezygnowałyście z tamtej propozycji domku? Absolutnie nie :shake: jestem z panem w kontakcie tylko ze powiedział ze bedzie sie kontaktował telefonicznie / dałam mu telefon / pod koniec tygodnia ......no to juz jest koniec tygodnia to czekamy ........ Oferowałam mu nawet ze zawioze Mary na rekonensans do niego aby zobaczyc jak sie dogada z jego psami bo z tym ona miewa problemy ...........no zobaczymy :oops: Quote
ewatr Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 nikt nie dzwonił o Krolową .............chyba sie gosc rozzmylił :-( Quote
Reno2001 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ewatr napisał(a):nikt nie dzwonił o Krolową .............chyba sie gosc rozzmylił :-( I to zawsze najbardziej boli...:-( Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Niby dzwonia, obiecuja, a potem nawet nie dadza znac, ze zrezygnowali :mad: a my czekamy, mamy nadzieje, a tu nici :no-no-no: Quote
Basia1968 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Marylka jest bardzo podobna do mojeje Bianeczki (mieleckiej) - jak siostra:lol: Quote
Ulka18 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Marylka jest cala biala, a Bianeczka kremowa z ciemniejszym. Ale obydwie sunki takie usmiechniete, wesole i baaaaaaaardzo lubia jeść :evil_lol: Quote
ewatr Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Basia1968 napisał(a):Marylka jest bardzo podobna do mojeje Bianeczki (mieleckiej) - jak siostra:lol: A podobna Basiu podobna tylko ze starsza i jej nie chcą :placz: Quote
ewatr Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Moja Krolowa jest najgrzeczniejszym pieskiem na swiecie i mówię to z cała odpowiedzialnoscią ..........dzisiaj żesmy wyciagali prawie 25 szwów i ona ani pisła i nawet sie nie wierciła czasem tylko marszczyła nos ale na tym koniec ..... potem był spacerek i duuuuuużo miziania w nagrode :loveu: a ile ja wylizana byłam to nikt mi nie odbierze :eviltong: Quote
Ulka18 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Matko duzo tych szwow :crazyeye: az 25 :-o Dzielna Marylka, twarda dziewczynka :klacz: I jeszcze sie Ewie buziaki dostaly :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jest zimno...ale my o Tobie Marylko cieplutko myślimy... Quote
ewatr Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Armani w zimowym ubranku przyszedł nocą Mary odwiedzić ....;) Jak tak patrze to Arni jednak jest złotawy a Mary śnieżno biała :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Maryla, śnieżno biała dzielna kobieta na górę :) Quote
ewatr Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Juz jej troche zaczyna futrem ta rana zarastać i nawet jak widac bez kołnierza juz paraduje :lol: Quote
Reno2001 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ja to nie mogę się nadziwić jakie ona ma bialutkie futerko. No przysięgam, że moja biało-czarna Masza niby w domu mieszka, ale wystarczy, że na moment na dwór wyjdzie a od razu jest brudna po pachy :roll:. Wszyscy się śmiejemy, że do Maszki brud sam się przykleja. A Marylka bialutka jak śnieg. Prawdziwa dama. Quote
ewatr Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Reno2001']Ja to nie mogę się nadziwić jakie ona ma bialutkie futerko. No przysięgam, że moja biało-czarna Masza niby w domu mieszka, ale wystarczy, że na moment na dwór wyjdzie a od razu jest brudna po pachy :roll:. Wszyscy się śmiejemy, że do Maszki brud sam się przykleja. A Marylka bialutka jak śnieg. Prawdziwa dama. ONa futro ma cudne a ilośc jego jest ogromna - to sunia wysmienicie przystosowana do zimy ;) a brudu zero nie łapie sie jej ...........bardzo łatwy pies w utrzymaniu :eviltong: Quote
ewatr Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A tak zajączek kica pedem jak ja zawołam :evil_lol:;) Quote
ewatr Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Hop Zajączku :evil_lol: prosze mi tu sie nie smiac z Krolowej wel zajączka :eviltong:;) Quote
Ulka18 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid] Pieknie biegnie, widac, ze lapka dobrze sie zagoila :klacz: Pewnie w niejednym domu Marylka nie mialaby tak dobrze, jak w Kundelku. To niezwykle schronisko i wolontariusze i otoczenie :multi: Mam nadzieje, ze Marylka mysli, ze to jej dom..... Quote
Cambel&Megi Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://images26.fotosik.pl/132/5c327663115f7df2med.jpg Przeeecudna Królowa :loveu: czeka................. Quote
ewatr Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 znowu na allegro ale chwilowo zwykłym .......... BOS-ka Mary Jane prawie biały owczarek !!! Quote
Recommended Posts