Ania+Milva i Ulver Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A myslałyscie o adopcji za granice? Może tam by była wieksza szansa dla białaski..... Quote
ewatr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):A myslałyscie o adopcji za granice? Może tam by była wieksza szansa dla białaski..... Powiem prawde ze nie myslałyśmy ........... dlatego ze trudno by było ja tak zwyczajnie wsadzic w samochód i wywieżc gdzies gdzie nawet nie mogłabym ja odwiedzic :oops: i sprawdzic ze jest jej dobrze. Quote
GuniaP Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ewcia, a co Ty tak Marylke przefarbowujesz? Quote
ewatr Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 GuniaP napisał(a):Ewcia, a co Ty tak Marylke przefarbowujesz? A śmiej sie śmiej :evil_lol: ona kobita jest i tez lubi zmiany jak nie moze miejsca zamieszkania zmienic -to chociaż kolor jej strzele ;) Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Marylka, Marylka w bialym kolorze prosi o dom....to chyba najdluzszy i najstarszy watek na dogomanii na pwp. A przeciez inne starsze pieski, nieraz brzydsze, chore znajduja domy :roll: Quote
matrioszka2 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Rzeczywiście sprawa Mary jest smutnie trudna.Nie wiadomo dlaczego. Ale nie o tym chciałam. Może coś przeoczyłam, ale kto mi powie, dlaczego suka ma takie wygryzione lewe udo ? Quote
ewatr Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 matrioszka2 napisał(a):Rzeczywiście sprawa Mary jest smutnie trudna.Nie wiadomo dlaczego. Ale nie o tym chciałam. Może coś przeoczyłam, ale kto mi powie, dlaczego suka ma takie wygryzione lewe udo ? Ona jest po operacji guza na udzie i to jest pieknie gojaca sie i zarastajaca juz rana .........nikt jej tego nie wygryz bo by miał ze mna doczynienia ;) Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 .nikt jej tego nie wygryz bo by miał ze mna doczynienia No, ja bym sie nie odwazyla :evil_lol: nie dosc, ze Marylka zdecydowana dziewczynka, to jeszcze ma taka wspaniala i oddana opiekunke jak Ewa :multi: Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Maryśka odczep się już spódnicy Ewci...i maszeruj do domku swojego :) Quote
ewatr Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Maryśka odczep się już spódnicy Ewci...i maszeruj do domku swojego :) Dobrze mówisz Aga :evil_lol: !!!! Ona nawet juz zaczęła w oczy komu innemu patrzeć 'Kokietka " jedna - ale niech przewraca tymi swoimi pieknymi oczami a nuż ktoś sie zauroczy ?:eviltong: wołaja mnie juz do nich lece !!! Quote
ewatr Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wyczesujemy białasa - białas cieszy :lol: Quote
Ulka18 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ewa, to Ty sie tak 'skasztanowalas" na glowie? Marylka Cie poznala? Quote
ewatr Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ulka18 napisał(a):Ewa, to Ty sie tak 'skasztanowalas" na glowie? Marylka Cie poznala? Jażem skasztanowiała juz jakies poł roku temu :evil_lol: Psy nie maja problemu z kolorem włosów bylebym pachniała żarciem - to wszystko gra:eviltong:;) Quote
ewatr Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BOS-ka Mary Jane prawie biały owczarek !!! Quote
Ulka18 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Tak by bylo dobrze, zeby Marylka znalazla dom :modla: Quote
matinestka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 to byłoby najpiękniejsze /... to jest wręcz Kobieta Renesansu :) wszechcstronnie utalentowana:) oto dowody : wystarczy tylko ze coś szumnie za ogorodzeniem wybiegu a Mery juz jest ... i wsłu****e sie ... i bacznie obserwuje .... nastraszy "intruza" pry granicy swojego rewriu :) a robi to z wielką gracją.... można z nią pogadać na każdy temat : powygoopiać się :eviltong: spokojnie pospacerowac:) ( oczywsicie nie musze mówic ze najlepszy spacer to spacer z Mamcią:) ) :bluepaw: Quote
matinestka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a na dodatek Mery to urodzona modelka.. i na modelingu i stylizacji zna sie jak mało kto :D pięknie pozuje .. i umie sie pokzac z każdej cudownej strony :) a to boczkiem: a to lekko skośnie::eviltong: a to prwei en fejsss:D ale z każdego profilu bije jej wdzięk, radośc i niezwykla wewnętrzna uroda:) A MOżE BY TAKJ JAKIS PAPARAZZI BY SIE W NIEJ ZAUROCZYł ... CO ????? :bluepaw: Quote
matinestka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Marylko co u Ciebie takie pustki Kochana :( :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Marylasek prawdziwa dama......tylko bez Domu :(:( Quote
ewatr Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja to bym bardzo chciała tak moc wzlatac ;) na starosc ......... bo ona niby stara i dlatego jej nie chcą :shake: Quote
Ulka18 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Ewa, tutaj Cie Marylka chyba pogania, bo sie ociagalas na spacerze Pieknie wybielala Marylka :iloveyou: Przecudna jest.... i tylko, gdyby nie ten brak ząbkow to na pewno juz by miala dom....nie wierze, zeby miala wiecej niz 5-6 lat...szkoda, ze stracila zęby w wyniku nosówki :shake: Quote
ewatr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Ulka18']Ewa, tutaj Cie Marylka chyba pogania, bo sie ociagalas na spacerze Pieknie wybielala Marylka :iloveyou: Przecudna jest.... i tylko, gdyby nie ten brak ząbkow to na pewno juz by miala dom....nie wierze, zeby miala wiecej niz 5-6 lat...szkoda, ze stracila zęby w wyniku nosówki :shake: Oj pogania pogania :evil_lol: jak ja najdzie na ganianie to ja na 100% nie nadażam :eviltong:.........A tak wogole to najgrzeczniejsza sunia na swiecie tak jest pogodna i zabawowa a jak wczoraj zobaczyła snieg to bawiła sie jak szczeniak i taka miała radoche ze hej ........ Quote
Recommended Posts