Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
A myslałyscie o adopcji za granice? Może tam by była wieksza szansa dla białaski.....

Powiem prawde ze nie myslałyśmy ........... dlatego ze trudno by było ja tak zwyczajnie wsadzic w samochód i wywieżc gdzies gdzie nawet nie mogłabym ja odwiedzic :oops: i sprawdzic ze jest jej dobrze.

Posted

GuniaP napisał(a):
Ewcia, a co Ty tak Marylke przefarbowujesz?

A śmiej sie śmiej :evil_lol: ona kobita jest i tez lubi zmiany
jak nie moze miejsca zamieszkania zmienic -to chociaż kolor jej strzele ;)

Posted

Marylka, Marylka w bialym kolorze prosi o dom....to chyba najdluzszy i najstarszy watek na dogomanii na pwp. A przeciez inne starsze pieski, nieraz brzydsze, chore znajduja domy :roll:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Rzeczywiście sprawa Mary jest smutnie trudna.Nie wiadomo dlaczego. Ale nie o tym chciałam. Może coś przeoczyłam, ale kto mi powie, dlaczego suka ma takie wygryzione lewe udo ?

Ona jest po operacji guza na udzie i to jest pieknie gojaca sie i zarastajaca juz rana .........nikt jej tego nie wygryz bo by miał ze mna doczynienia ;)

Posted

.nikt jej tego nie wygryz bo by miał ze mna doczynienia

No, ja bym sie nie odwazyla :evil_lol: nie dosc, ze Marylka zdecydowana dziewczynka, to jeszcze ma taka wspaniala i oddana opiekunke jak Ewa :multi:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Maryśka odczep się już spódnicy Ewci...i maszeruj do domku swojego :)

Dobrze mówisz Aga :evil_lol: !!!!

Ona nawet juz zaczęła w oczy komu innemu patrzeć 'Kokietka " jedna - ale niech przewraca tymi swoimi pieknymi oczami
a nuż ktoś sie zauroczy ?:eviltong:

wołaja mnie juz do nich lece !!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, to Ty sie tak 'skasztanowalas" na glowie? Marylka Cie poznala?

Jażem skasztanowiała juz jakies poł roku temu :evil_lol:
Psy nie maja problemu z kolorem włosów bylebym pachniała żarciem - to wszystko gra:eviltong:;)

Posted

to byłoby najpiękniejsze /... to jest wręcz Kobieta Renesansu :) wszechcstronnie utalentowana:) oto dowody :

wystarczy tylko ze coś szumnie za ogorodzeniem wybiegu a Mery juz jest ... i wsłu****e sie ... i bacznie obserwuje ....

nastraszy "intruza" pry granicy swojego rewriu :) a robi to z wielką gracją....

można z nią pogadać na każdy temat :

powygoopiać się :eviltong:

spokojnie pospacerowac:) ( oczywsicie nie musze mówic ze najlepszy spacer to spacer z Mamcią:) )

:bluepaw:

Posted

a na dodatek Mery to urodzona modelka.. i na modelingu i stylizacji zna sie jak mało kto :D
pięknie pozuje .. i umie sie pokzac z każdej cudownej strony :)

a to boczkiem:

a to lekko skośnie::eviltong:

a to prwei en fejsss:D

ale z każdego profilu bije jej wdzięk, radośc i niezwykla wewnętrzna uroda:)

A MOżE BY TAKJ JAKIS PAPARAZZI BY SIE W NIEJ ZAUROCZYł ... CO ?????

:bluepaw:

Posted

Ewa,
tutaj Cie Marylka chyba pogania, bo sie ociagalas na spacerze

Pieknie wybielala Marylka :iloveyou: Przecudna jest.... i tylko, gdyby nie ten brak ząbkow to na pewno juz by miala dom....nie wierze, zeby miala wiecej niz 5-6 lat...szkoda, ze stracila zęby w wyniku nosówki :shake:

Posted

[quote name='Ulka18']Ewa,
tutaj Cie Marylka chyba pogania, bo sie ociagalas na spacerze

Pieknie wybielala Marylka :iloveyou: Przecudna jest.... i tylko, gdyby nie ten brak ząbkow to na pewno juz by miala dom....nie wierze, zeby miala wiecej niz 5-6 lat...szkoda, ze stracila zęby w wyniku nosówki :shake:

Oj pogania pogania :evil_lol: jak ja najdzie na ganianie to ja na 100% nie nadażam :eviltong:.........A tak wogole to najgrzeczniejsza sunia na swiecie tak jest pogodna i zabawowa a jak wczoraj zobaczyła snieg to bawiła sie jak szczeniak i taka miała radoche ze hej ........