Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
Moj Krolowa :loveu:.... wymiziana wygłaskana ale w schronie :-(

Też mi smutno z tego powodu :-( bo Marylek już mi całkiem wpadł do serducha... i jak pomyślę, że nie zobaczę jej kilka miesięcy, to chce mi się :placz::placz::placz:

A jest za czym tęsknić. Kiedy przyszliśmy do niej w sobotę, to się Marylas tak ucieszył, że aż skakał z radości. Kochana psinka! :loveu: Chciała chyba zarzucić nam łapki na ramiona i przytulić ;) ale że się nie dało to podstawiała łepek do głaskania , przytulała głowę do naszych nóg, wystawiła brzuszek do miziania i wyciumała nam ręce tym swoim cieplutkim, szorstkim jęzorkiem :lol: No i oczywiście strzeliła parę nieziemskich uśmiechów :p Chyba zasłużyliśmy sobie na nie tym, że przynieśliśmy Marylce trochę smakołyków. Ech, takie uśmiechy są bezcenne. Strasznie mi będzie tego brakowało.

Mogę się tylko pocieszać, że zobaczę Mary tutaj, na zdjęciach, i że Ciocie Kundelkowe będą wygłaskiwać Marylkę nie tylko od siebie, ale i troszkę ode mnie... ewatr, mogę na Ciebie liczyć? :razz:;)

Posted

Chikinchan napisał(a):
Też mi smutno z tego powodu :-( bo Marylek już mi całkiem wpadł do serducha... i jak pomyślę, że nie zobaczę jej kilka miesięcy, to chce mi się :placz::placz::placz:

Mogę się tylko pocieszać, że zobaczę Mary tutaj, na zdjęciach, i że Ciocie Kundelkowe będą wygłaskiwać Marylkę nie tylko od siebie, ale i troszkę ode mnie... ewatr, mogę na Ciebie liczyć? :razz:;)

Nic sie nie martw odpoczywajcie , zdobywajcie wiedze i doswiadczenie ;) tylko nie zapomnijcie o Mary :shake:
a reszty juz tu na miejscu dopilnujemy ......mozesz na mnie liczyc !:lol:

Posted

[quote name='ewatr']Nic sie nie martw odpoczywajcie , zdobywajcie wiedze i doswiadczenie ;) tylko nie zapomnijcie o Mary :shake:
a reszty juz tu na miejscu dopilnujemy ......mozesz na mnie liczyc !:lol:

Dziękuję!!! :calus: :loveu: Mam do ciebie pełne zaufanie. :p

Na pewno nie zapomnimy o Mary- o niej się nie da zapomnieć :loveu:

Kilka zdjęć z soboty, niestety z komórki, więc jakość kiepska...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewatr, czy Marylsia byla kąpana? Bardzo ma biale futerko na tym ostatnim zdjeciu :crazyeye:

Hi hi hi jej nie trzeba kąpać ona ma futro wymienne - samoczyszczace :evil_lol:;) ....oto jak to wyglada :

Czy to snieg?

e nie to subanie Marylki :diabloti:

Posted

[quote name='ewatr']Najpiękniesza Marylaskowa foka ;) świata

dla naszych obecnie zagranicznych przyjaciół :eviltong:

czyli Chikinchan i jej TZ -a :lol:

:loveu::loveu: Piekna!! Dziekujemy za zdjecia!

Witam Marylke i wszystkich jej fanow :cool3: Zwlaszcze Ciebie, ewatr :calus:
Wreszcie udalo mi sie dopasc do netu. Stesknilam sie juz za Marylka, wiec tym bardziej sie ciesze, ze sa nowe zdjecia. Widze, ze Mary, jak na porzadnego niedzwiedzia polarnego przystalo ;), zmienia futerko. Kochany Bialasek...:loveu:
Bede tu zagladac, gdy tylko bede mogla, a tymczasem prosze o miziadla i przytulaki dla tego kochanego Misia :p

Pozdrawiamy!!

Posted

[quote name='Chikinchan']:loveu::loveu: Piekna!! Dziekujemy za zdjecia!

Witam Marylke i wszystkich jej fanow :cool3: Zwlaszcze Ciebie, ewatr :calus:
Wreszcie udalo mi sie dopasc do netu. Stesknilam sie juz za Marylka, wiec tym bardziej sie ciesze, ze sa nowe zdjecia. Widze, ze Mary, jak na porzadnego niedzwiedzia polarnego przystalo ;), zmienia futerko. Kochany Bialasek...:loveu:
Bede tu zagladac, gdy tylko bede mogla, a tymczasem prosze o miziadla i przytulaki dla tego kochanego Misia :p

Pozdrawiamy!!

Misiu głaskany na bieżąco bo inaczej sie nie da ;) sama wsadza lepek do głaskania tak ,że sie człowiek nie wywinie :eviltong:

A ja przyszłam sie pochwalić jaką sliczna kartke dostałam od Marylki
jako jej bądz co bądz "wirtualna opiekunka " :lol:

Dzieło wykonane przez Mati dziękuje :buzi: