Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No i jak wyróznione allegro? Obserwuje może ktos?? Quote
ewatr Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):No i jak wyróznione allegro? Obserwuje może ktos?? obserwuje 2 :lol: ogladneło 171 :eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Trzymam kciuki aby sie ktos odezwał!!!!!!!!!!! Quote
matinestka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Marylka ... Polarna Królowa musi w koncu miec swój własny prywatny Fotel do "przyjmowania" miziadeł swojej jedynej Panci czy Pana :) :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='ewatr']dałam "śnieżnego czołga" na allegro wyróznione i pogrubione i wogóle ............ful wypas :evil_lol:;) jak juz teraz nie bedzie odezwu to sie załamie :oops: tekst narazei jeszcze ten długi ale w koncu jak ktos chce psa to niech jak najwiecej sie o nim dowie :eviltong: http://www.allegro.pl/item274955282_bos_ka_mary_jane_prawie_bialy_owczarek_.html No proszę, jak to z Truskawkowej Królewny można zmienić się w Śnieżnego Czołga :evil_lol::eviltong: Oby był odzew :kciuki: Quote
ewatr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No proszę, jak to z Truskawkowej Królewny można zmienić się w Śnieżnego Czołga :evil_lol::eviltong: [quote] Bo kobieta zmienna jest ;) a Mary to juz wybitnie :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 obserwuje 2 :lol: ogladneło 171 Oby tak dalej :kciuki: Zeby wreszcie znalazla dom :modla: Quote
Reno2001 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Marylka jest pieknym psiakiem a do tego z waszych opisów wnioskuję, że też bardzo mądrym. Musi znaleźć dom! Quote
ewatr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 3 obserwatorów i 198 ogladajacych :p Mary jest madra nawet baaaaaaardzo :lol: tylko jej trzeba dac szanse bo to krolowa i tak tez należy ja traktować trudno mi to jakos inaczej wyjasnic ale tak po prostu jest to ona decyduje kiedy sie bawimy , kiedy odpoczywamy a kiedy jest czas okazywania uczuc :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ewatr napisał(a):3 obserwatorów i 198 ogladajacych :p super Marylka hop do nowego domciu:multi: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Duzo tych obserwatorow :multi: Oby tak dalej :kciuki: Quote
ewatr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Aga a moze by zmienic tytuł watku na białego owczarka szwajcarskiego :lol: ? ................................................................................... Quote
ewatr Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 "BOS-ki Czołg " :evil_lol: ma 320 ogladaczy i nadal 3 obserwatorów :lol: Quote
Cambel&Megi Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ewatr napisał(a):"BOS-ki Czołg " :evil_lol: ma 320 ogladaczy i nadal 3 obserwatorów :lol: A gdzie ten 1 jedyny Domek? Quote
ewatr Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Cambel&Megi napisał(a):A gdzie ten 1 jedyny Domek? Licze na to ze sie zastanawia :eviltong: Quote
Ulka18 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Kurcze, zmienialam tytul, a teraz widze, ze nadal jest ten stary :crazyeye: Sprobuje jeszcze raz. Quote
matinestka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Marylka czarujemy czarujemy i mocno kciuki trzymamy Truskawo :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ulka18 napisał(a):Kurcze, zmienialam tytul, a teraz widze, ze nadal jest ten stary :crazyeye: Sprobuje jeszcze raz. Cos sie znowu na dogo miesza wczoraj wogole posty znikały :crazyeye: moze sie teraz uda ? Quote
ewatr Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 509 wejsc i 4 obserwatorów ...................i cisza :oops: Quote
Reno2001 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ewatr napisał(a):509 wejsc i 4 obserwatorów ...................i cisza :oops: Tak to jest niestety. U Cygana zawsze było około 1000 wejść i 6-7 obserwatorów. A mimo to czekał pół roku na adopcję ( i tak nie wiemy, czy znalazł dom z ogłoszeń czy bezpośrednio w schronisku). Ale próbować trzeba...:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ewatr napisał(a):509 wejsc i 4 obserwatorów ...................i cisza :oops: Marylko, kciukasy zaciskamy :kciuki: MUSI się wreszcie udać... Quote
ewatr Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cioteczki trzymajcie kciuki za Mary bo w poniedziałek koło południa bedziemy pobierały wycinek pod narkozą z tego nieszczęsnego guza....:-( zeby juz widziec co i jak ? Bo była opcja zeby to cholerstwo ściąć bo rosnie /całkowicie wyciąc sie nie da - jest wrosniete juz wszedzie :-( / ale jak to jest złosliwe to lepiej go nie ruszać - musimy miec pewnosc Quote
Reno2001 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Trzymam kciuki juz dziś. Macie wystarczajace fundusze na zabieg? Ja mam już sporo zobowiązań, ale jeśli będzie potrzeba to kilka złotych wycisnę. Super, że się za to zabierzecie. My (wolontariusze) tez nasze psiaki z hospicjum wozimy na weterynaryjne przeglady. Z jednym niewidomym byłyśmy w Wawie u dr Garncarza. Innego niestety po badaniach musiałyśmy uśpić-był po wylwie i jego stan nie pozostawiał nam złudzeń a przedłużanie mu życia za wszelka cenę (i tak najwyżej kilka miesięcy) przyniosłoby mu jedynie cierpienie. Kciukasy za Marylę!!! Quote
ewatr Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Reno2001 napisał(a):Trzymam kciuki juz dziś. Macie wystarczajace fundusze na zabieg? Ja mam już sporo zobowiązań, ale jeśli będzie potrzeba to kilka złotych wycisnę. Super, że się za to zabierzecie. Kciukasy za Marylę!!! Dziękuje Reno :Rose: za cheć pomocy to bardzo wązne jak sie wie , że nie jest sie samemu z tymi problemami :oops: Ale w tym wypadku Mary ma naskładane przezemnie / bo to moja wirtualna sunieczka :loveu:/ troche kasy i jest zabezpieczona finansowo ;) Teraz tylko ważne będa wyniki !!!! Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 trzymam kciukasy za Mery:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts