Ulka18 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Marylka szuka domku. Taki grzeczny pies jak nie wiem co :p Quote
ewatr Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 taka jestem słodka Marylka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko po co te kraty :-( ? Quote
Ulka18 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Takie piekne kremowki sa w Mielcu. Czołowa kremówka to Mary Jane, bielutka jak snieg. Quote
Ulka18 Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Zdjecia kochanej Kremówki zrobionej przez nasza Kasie...sunia nam wypiekniala, wyglada cudnie :loveu: Quote
Ulka18 Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Marylka na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=117224198 Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Śliczne macie te Kremoweczki z Mielca :loveu: Hop!! Quote
g_o_n_i_a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 W gore Kremoweczki! Niedługo Ewa przyjedzie do Meruni :) Quote
ARKA Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ona jest poprostu booooska:loveu: A jak do kotow? Quote
Ulka18 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Do kotow w porzadku. To taka anielica kremowa :loveu: Mary najbardziej kocha ludzi. Kilka stron wczesniej byl opis Ewatr ze spacerkow z Mary :p Ewatr nie moze sie nachwalic swojej podopiecznej, warto przeczytac jej relacje. Arko, wydaje mi sie, ze Mary mogla miec nosowke, bo ma takie zolte zabki, a niektorych nie ma, tak jak Agusia terierka, ktora mieszka w Olsztynie. A moze po prostu ma zolte, bo nikt jej zabow nie czysci, ani nie ma kosci czyszczacych,itp. Quote
ania14p Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A tam, od razu nosówka, za dużo pali:evil_lol: , ale i tak śliczna z niej dziewczynka:lol: ! Quote
ARKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ulka18 napisał(a):Do kotow w porzadku. To taka anielica kremowa :loveu: Mary najbardziej kocha ludzi. Kilka stron wczesniej byl opis Ewatr ze spacerkow z Mary :p Ewatr nie moze sie nachwalic swojej podopiecznej, warto przeczytac jej relacje. Czytalam, czytalam:loveu: Quote
ARKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ania14p napisał(a):A tam, od razu nosówka, za dużo pali:evil_lol: , ale i tak śliczna z niej dziewczynka:lol: ! Nikt w zeby dziewczynom przeciez nie zaglada, no nie? To nie kon:cool1: Quote
Ulka18 Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Dopiero teraz zauwazylam na lewej nozce pod ogonkiem taka kulke....juz zapytalam kierownika co to jest...mam nadzieje,ze szybko odpisze. I moze Ewatr cos zauwazyla podczas spacerkow. Quote
Ulka18 Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Na razie nie mam informacji ze schroniska :shake: Quote
ewatr Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Ulka18']Dopiero teraz zauwazylam na lewej nozce pod ogonkiem taka kulke....juz zapytalam kierownika co to jest...mam nadzieje,ze szybko odpisze. I moze Ewatr cos zauwazyla podczas spacerkow. już jestem - uf jak gorąco !!!!!!!!!!!!! Aga :calus: jaką mam wspaniała niespodziankę po powrocie takie piękne zdjęcia i allegro :Rose: Merunia pięknieje z dnia na dzień :loveu: a co do kulki na nodze to ja niczego nie zauważyłam w trakcie spacerów na nogach i w okolicy szyi miała takie trudne do wyczesania kołtuny z siersci moze to jest to / od ponad 3 lat nikt tego nie robił / i ona troche sie jednak broniła jak za długo ją próbowałam czesać a brzucha to mi za bardzo pokazać nie chciała no to jednak oznaka całkowitego poddania a na to zaufanie to trzeba jeszcze trochę popracować oby to nie było nic niepokojącego Quote
ewatr Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 tak próbuje sobie cos jeszcze przypomniec co mnie niepokoiło ? to , że tak troche inaczej stawiała tylne nogi ale obie kładłam to na karb bardzo przerośnietych pazurów i wieku suni panie w schronisku mówiły że ona 3 lata nigdzie nie wychodziła poza boks to i troche dziwnie może chodzić - teraz to juz sama nie wiem :shake: co mysleć Quote
ARKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ewatr napisał(a):tak próbuje sobie cos jeszcze przypomniec co mnie niepokoiło ? to , że tak troche inaczej stawiała tylne nogi ale obie kładłam to na karb bardzo przerośnietych pazurów i wieku suni panie w schronisku mówiły że ona 3 lata nigdzie nie wychodziła poza boks to i troche dziwnie może chodzić - teraz to juz sama nie wiem :shake: co mysleć Napewno przerosniete paury bardzo jej przeszkadzaj w chodzeniu i moze tak ustawiac lapki aby bylo bezbolesnie:shake: Ja wiedze na zdjeciu dwa 'guzy' jeden duzy na udzie i drugi maly powyzej kolana czyli tez na udzie, na dole. Czy tam jest jakis wet aby ja zobaczyl dokladnie i cycuszki tez;) Boszeee trzy lata w boksie:shake: :-( :-( Quote
Recommended Posts