ewatr Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jnk']Podnoszę, bo tylko tyle mogę. a może az tyle:klacz: ? zawsze jest szansa że ktoś wreszcie je zauważy bo sliczne są :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Na allegro dalej czai sie jeden obserwator. Zeby juz wyszedl z ukrycia... Quote
ewatr Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Ulka18']Na allegro dalej czai sie jeden obserwator. Zeby juz wyszedl z ukrycia... och!!!! żeby to było to :oops: takie gorąco a psiaki w tych boksach w palącym słońcu :placz: aż się mysleć o tym nie chce Quote
Ulka18 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Okropny skwar. A w niektorych boksach nie ma zadaszenia :shake: Quote
ewatr Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 podnosimy Kremowiaczki :loveu: bo następne upalne lato w boksie to już wielka przesada :multi: Quote
Ulka18 Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ja juz spac nie moge po nocach, snia mi sie niewyadoptowane psiaki :shake: Mary Jane tez bardzo czesto.... Quote
ewatr Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Aga :loveu: o co chodzi z tym usuniętym allegro ? bo widze , że Merunia też się załapała na usunięcie :-( co ich " boli "? ta psina to naprawdę coś szczęścia nie ma albo mówią , że poszła do domu a okazuje się , że dalej jej domem jest schron albo jak ją ktoś od nowa wypatrzył z tego tłumu 500 czterołapkowców to jej nawet aukcję skasują :placz: Quote
ewatr Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a Meruni i innych białasków to nikt nie odwiedza :cool3: to jak mają znależć dom :razz: Quote
Ulka18 Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Znowu usuneli mi aukcje. Wystawilam 7 na szczescie. Moze nie znajdzie sie zaden zyczliwy, moze ta liczba pokaże swoja moc. Prosze o mocne kciuki za mieleckie pieski. Quote
ewatr Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Ulka18']Znowu usuneli mi aukcje. Wystawilam 7 na szczescie. Moze nie znajdzie sie zaden zyczliwy, moze ta liczba pokaże swoja moc. Prosze o mocne kciuki za mieleckie pieski. wedle życzenia :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ewatr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 GuniaP napisał(a):Gdzie są domki dla kochanych piesków?? Ciocia GuniaP o nas przeczytała :loveu: witamy serdecznie :lol: polecamy sie na przyszłość bo mało cioć nas ostatnio odwiedza i jeszcze idą wakacje :oops: Quote
ewatr Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):No to podbijamy!! Witamy:lol: Witamy Goniu :lol: bardzo nam jest miło , że odwiedziłaś :Cool!: Merunie :loveu: polecamy się pamięci ;) Quote
Ulka18 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Kremóweczki w góre...domki, gdzie te domki? Quote
g_o_n_i_a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wątek Kremowek gonia dodaje do listy podbijania. Mam nadzieje, ze Ulka i Kremowkowa spolka nie pogniewają sie z naszych odwiedzin. W gore! Quote
ewatr Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Wątek Kremowek gonia dodaje do listy podbijania. Mam nadzieje, ze Ulka i Kremowkowa spolka nie pogniewają sie z naszych odwiedzin. W gore! mogą najwyżej powiedzieć :iloveyou: :sweetCyb: :calus: Witamy serdecznie :lol: w " Klubie Miłośników Kremówek " Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ciotka was jutro odwiedzi :loveu: jak sie nie roztopi :eviltong: w samochodzie i Marylka na spacer pójdzie :painting: Quote
Ulka18 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Ewo, czy mimo upalu bylas w schronisku? Jesli tak, to napisz prosze jak tam Marylka. Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 W takim razie, ja ponownie odwiedzam. Dzien dobry kochane Kremoweczki! Quote
ewatr Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no to jestesmy po odwiedzinach u Marylki :loveu: prawie się roztopiłam w trakcie podróży ale przy życiu trzymała mnie myśl , że ona tam ma dużo gorzej i goręcej w tym bosie / nie mówiąc o innych psiakach które nawet dachu nad sobą jeszcze nie mają / spacerek żesmy zaliczyły już po naszej stałej trasie mamy niedaleko taki skwerek z dużą ilością drzew i ławeczkami ale cała atrakcja to tam dojść trwa to z godzinkę bo nóżkę podnosimy / tak , tak wiem , że to sunia ale się nie pomyliłam i podnosimy może nieco niżej jak pies , ale jednak :evil_lol: / tyle razy ile to mozliwe , najlepiej każde żdzbło trawy by było zaznaczyć wtedy by była pewność że to jej trasa :lol: P.Iza ze schroniska mówiła mi że Mary chyba czuła że będą odwiedziny bo zachowywała się inaczej niż zwykle , skakała na nią w boksie chciała wyjść - nie wiem :shake: jak to jest z psiakami ale może maja jakiś szósty zmysł ? no i najważniejsze chyba zostałam zaakceptowana jako ciotka bo pierwszy raz zostałam wylizana jeszcze z rezerwą ale za to dokładnie ;) Mary znosi dzielnie wszystkie zabiegi pielegnacyjne jak wyczesywanie sierści , zaglądanie do uszu itp. jak maszerujemy do miasta to sunia mnie ciągnie dość mocno ale jak zmienie kierunek na powrót to idziemy jak pies wystawowy " równaj noga " powolutku a może ciotka się jednak rozmyśli z tym odprowadzeniem do schroniska trzeba jej dać czas na zastanowienie :cool3: nasz samochód rozpoznaje bezbłędnie nie wiem jak ona to robi ? i prowadzi mnie prosto do niego -staje i patrzy na mnie na samochód jakby mi chciała dac do zrozumienia wsiadamy i jedziemy zabierz mnie a mnie się ryczeć chce że nie można zrobić wszystkiego co by się chciało bo i tak zawsze zrobi się coś za mało :-( mam kilka drobnych informacji / drobnych bo nie było p.Kierownika / to dopisze na pozostałych wątkach Quote
Ulka18 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Ewa, dzieki za ten spacer. Mary na pewno bedzie w lepszej kondycji i formie. A jak wrocisz z wakacji, to sie umowimy na porzadna sesje z Kasia, zeby zrobic dobre zdjecia do allegro. Dzielna kochana sunia i Ewa, ze w taki upal jechala szmat drogi, zeby swoja podopieczna wyprowadzic na spacer. Quote
Recommended Posts