Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze 18 zdjęc Mary Jane, ale chyba zostawię na później, żebyście miały smaczka na Kremowkę :evil_lol:

ewatr napisał(a):
Gonia sliczne zdjecia i ramki robisz :iloveyou:
musisz mnie nauczyć !!!!!!!!!!

Dziękuję :buzi: No pewnie, że naucze :loveu:
A w odwiedziny do Ciebie to sie wybiore, ale z aparatem zeby Arniego ufocić i żebys już go miała w avatarku :loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mam jeszcze 18 zdjęc Mary Jane, ale chyba zostawię na później, żebyście miały smaczka na Kremowkę :evil_lol:

dobra mysl :evil_lol:

zeby sie za szyboko nie znudziła ;)

chociaz .................... czy Marylka może sie znudzić :shake:

Posted

Bosszzze, dziewczyny, co wyście w Marylka zrobily :crazyeye: :crazyeye:
Odmiana jest niesamowita, jaka ona szczesliwa, jaki usmiech :loveu: i micha szeroko wystawiona :p

Te zdjecia to żywy dowód :iloveyou: :iloveyou:

Ewa, Gonia :calus: :calus: :calus: :calus: :buzi: :buzi:

Posted

Gonia :loveu:Ulka 18 :loveu: no czyż nie ma Marylka nawet brzuszka pieknego ;)

Tak patrze na te zdjecia i na Mary na wybiegu
i coraz bardziej nie moge uwierzyć w te jej 10- 12 lat toż ona sie coraz bardziej zachowuje jak " rozbrykany szczeniak ":loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A ja mam jeszcze zdjęcia :evil_lol:
Jakie sobie Panie życzą? Mary jako kroffcia na zielonej trawce czy brzuszek Mary Jane? :cool3:

osobiscie wole brzuszek :loveu:

a moze krówke zostawmy na jutro ;) ?

Posted

Oki, bedzie brzuszek - szkoda, ze Mary nie chciala pokazać brzuszka na wybiegu, w boksie strzelilam jej kilka foteczek tylko. Ale Mary krowki mam więcej, wiec wystarczy do wtorku. No chyba, ze mnie Ewa znowu weźmie ze sobą do schroniska, to bedzie więcej zdjęć :p

Posted

Mary w siodmym niebie, wyglada jakby chciała zlapac Ewę za rękę, ale ona się tam śmiała :loveu: A Mangus biedny wie, ze nie skorzysta z odwiedzin Pańci Mary :evil_lol:

Jak mi dobrze... :angel:

Jeszcze, jecze!!

No i potem jak Ewunia zbierała sie juz z boksu Mary i Mangusa, Mary nie chciala jej puścić - skacząc liczyła na niekończące się piszczoty. :loveu:

Posted

A te zdjecia Mary jako krowci buszujacej wsrod trawy? Bo brzusio przepiekny i widac cala Marylka zakochana w Ewie.

Ewa, czy Ty wiesz, ze ona Cie kocha? Ze naprawde ja uratowalas ? I dalas szczescie?

Posted

Ulka18 napisał(a):
A te zdjecia Mary jako krowci buszujacej wsrod trawy? Bo brzusio przepiekny i widac cala Marylka zakochana w Ewie.

Wiedziałam, ze jak dam troszke Kremowki, to będziecie chciały całą ją "zjeść" :evil_lol: :loveu: Dla tych, który mają smaczka na Kremowkę. :loveu:

No przecież widać, ze ja hasiorek

No BA! Pańci zawsze dam łapcię :angel:

Ona mnie tak często głaszcze...

Tak mi z Nią dobrze :loveu:

A buszowac w trawce też lubie - hmm co my tu mamy

Kroffcia :loveu:

Ta Pańcia jest tylko moja, sio Mangus!

Prosze jak sobie chłopa wychowałam :p

Posted

Ulka18 napisał(a):

Ewa, czy Ty wiesz, ze ona Cie kocha? Ze naprawde ja uratowalas ? I dalas szczescie?

Aga :lol:

z wzajemnoscia :loveu: z wzajemnoscia :loveu:

to taka "mądralińska" sunia i coraz piekniejsza :eviltong:
ja nawet na razie myslec nie chce , że moze cos sie okazać nie tak
teraz sie blizej poznajemy i jakos tak mi sie wydaje, że ma byc dobrze ,że ona nie taka staruszka jak mówią i że ten cholerny nowotwór niezłosliwy
chce w to wierzyć i na razie wierzę a co :cool3:
martwic sie bedziemy jak bedzie trzeba

własnie wróciłam od Mary ze spaceru bo wetka kazała mi obserwowac jak reaguje na lek na dusznosci , wyglada mi na to że pomaga owszem jeszcze dyszy mocno ale juz sladu nie ma sinego jezyka :lol:

Posted

Gonia jak bedziesz robic takie zdjecia :

innym psiakom - to z Kundelka poznikaja pieski migiem ;)

czego nam i pieskom bezdomnym życze :loveu:

śliczne zdjecia Ci :lol: wyszły !!!!!!!!

Posted

Oj Ewuś, ja bym tak bardzo chciała, żeby poznikało troche towarzystwa, jak mowila P. Renata - to przechodzi ludzkie pojęcie, boksy wszystkie pełne, a wciaz dochodzą nowe psy. :-( :shake:
Śliczne zdjęcia wyszły dlatego, ze miałam wspaniałych, kochających się modeli. :loveu:

Posted

Tak mysle, czy by nie wystawic aukcji charytatywnej na rzecz Marylki (jak wroce po urlopie) ? Czy sa potrzebne srodki i lekarstwa? Pieniazki?
Ewa, Goniu, co byloby potrzebne?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Tak mysle, czy by nie wystawic aukcji charytatywnej na rzecz Marylki (jak wroce po urlopie) ? Czy sa potrzebne srodki i lekarstwa? Pieniazki?
Ewa, Goniu, co byloby potrzebne?

poczekajmy jak wrócisz z urlopu :loveu:

porozmawiam pod koniec sierpnia z wetka co z tymi guzami
bo narazie panujemy nad sytuacja i regulujemy serducho
to pierwsza sprawa od tego duzo zależy co dalej robic :oops:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mam małą porcję dzisiejszych zdjęc Mary Jane :loveu:
Najśliczniejsze sa zdjęcia Mary z Ewunią i Jej synem Kubą. Ktoś chętny? :cool3:

Gonia :loveu:

a jak Ci dam płytke CD to mi przegrasz te wszystkie zdjecia Marylki z watku ?

pokaz co tam mamy :lol: tylko moze Kube sobie na razie daruj bo nie wiem czy chciałby sie pokazywać na dogo / no ten typ tak ma /

Posted

z dobrych wiadomosci to to , ze Mary juz całkowicie przystosowała sie do nowego żywienia leith dla dziadków i nie ma juz żadnych sensacji biegunkowo - wymiotnych
karmiona jest 2 razy dziennie / a nie jak inne psy 1 raz / a i tak by zjadła konia z kopytami :evil_lol: taka jestem Marylka ;)

Posted

Jednym slowem musze byc brutalna i odciąc głowę Twojemu synowi. :evil_lol:

Mary hasiorek i Kuba bez glowy (prosze o wybaczenie :modla:)

Nie mam prawie w ogole zdjęc. Jak na odwiedziny 30 minutowe, zdążyłam wypstrykać persika, 2 szczeniaki. No i Mary ma 3 zdjęcia z ludźmi, ale tam jest Kuba i nie bardzo moge wstawić - ani wyciąc. Ewentalnie zamalować. :evil_lol: Ze wzgledu na wczorajszą akcje jednego szczeniaka, ktory przeszedł pod siatką na wybieg do nas (oj Marylka rozpoczęła plagę :evil_lol: - oczywiscie żart, wiadomo jaka tam jest siatka :shake:), musialam wyjśc w wybiegu i pilnować młodsze towarzystwo (ktore zresztą juz dawno powinno spac :mad:)