g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Mam jeszcze 18 zdjęc Mary Jane, ale chyba zostawię na później, żebyście miały smaczka na Kremowkę :evil_lol: ewatr napisał(a):Gonia sliczne zdjecia i ramki robisz :iloveyou: musisz mnie nauczyć !!!!!!!!!! Dziękuję :buzi: No pewnie, że naucze :loveu: A w odwiedziny do Ciebie to sie wybiore, ale z aparatem zeby Arniego ufocić i żebys już go miała w avatarku :loveu: Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Mam jeszcze 18 zdjęc Mary Jane, ale chyba zostawię na później, żebyście miały smaczka na Kremowkę :evil_lol: dobra mysl :evil_lol: zeby sie za szyboko nie znudziła ;) chociaz .................... czy Marylka może sie znudzić :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ewatr napisał(a):czy Marylka może sie znudzić :shake: To nie jest mozliwe :shake: :eviltong: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 I spotkał mnie cudowny zaszczyt zobaczenia... Brzuszka Mary :loveu: Quote
Alaa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jaka ona piekna ta Kremoweczka , malo powiedziec piekna - jest przepiekna i do schrupania:lol: Quote
Ulka18 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Bosszzze, dziewczyny, co wyście w Marylka zrobily :crazyeye: :crazyeye: Odmiana jest niesamowita, jaka ona szczesliwa, jaki usmiech :loveu: i micha szeroko wystawiona :p Te zdjecia to żywy dowód :iloveyou: :iloveyou: Ewa, Gonia :calus: :calus: :calus: :calus: :buzi: :buzi: Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gonia :loveu:Ulka 18 :loveu: no czyż nie ma Marylka nawet brzuszka pieknego ;) Tak patrze na te zdjecia i na Mary na wybiegu i coraz bardziej nie moge uwierzyć w te jej 10- 12 lat toż ona sie coraz bardziej zachowuje jak " rozbrykany szczeniak ":loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A ja mam jeszcze zdjęcia :evil_lol: Jakie sobie Panie życzą? Mary jako kroffcia na zielonej trawce czy brzuszek Mary Jane? :cool3: Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A ja mam jeszcze zdjęcia :evil_lol: Jakie sobie Panie życzą? Mary jako kroffcia na zielonej trawce czy brzuszek Mary Jane? :cool3: osobiscie wole brzuszek :loveu: a moze krówke zostawmy na jutro ;) ? Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Oki, bedzie brzuszek - szkoda, ze Mary nie chciala pokazać brzuszka na wybiegu, w boksie strzelilam jej kilka foteczek tylko. Ale Mary krowki mam więcej, wiec wystarczy do wtorku. No chyba, ze mnie Ewa znowu weźmie ze sobą do schroniska, to bedzie więcej zdjęć :p Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mary w siodmym niebie, wyglada jakby chciała zlapac Ewę za rękę, ale ona się tam śmiała :loveu: A Mangus biedny wie, ze nie skorzysta z odwiedzin Pańci Mary :evil_lol: Jak mi dobrze... :angel: Jeszcze, jecze!! No i potem jak Ewunia zbierała sie juz z boksu Mary i Mangusa, Mary nie chciala jej puścić - skacząc liczyła na niekończące się piszczoty. :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 A te zdjecia Mary jako krowci buszujacej wsrod trawy? Bo brzusio przepiekny i widac cala Marylka zakochana w Ewie. Ewa, czy Ty wiesz, ze ona Cie kocha? Ze naprawde ja uratowalas ? I dalas szczescie? Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ulka18 napisał(a):A te zdjecia Mary jako krowci buszujacej wsrod trawy? Bo brzusio przepiekny i widac cala Marylka zakochana w Ewie. Wiedziałam, ze jak dam troszke Kremowki, to będziecie chciały całą ją "zjeść" :evil_lol: :loveu: Dla tych, który mają smaczka na Kremowkę. :loveu: No przecież widać, ze ja hasiorek No BA! Pańci zawsze dam łapcię :angel: Ona mnie tak często głaszcze... Tak mi z Nią dobrze :loveu: A buszowac w trawce też lubie - hmm co my tu mamy Kroffcia :loveu: Ta Pańcia jest tylko moja, sio Mangus! Prosze jak sobie chłopa wychowałam :p Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ulka18 napisał(a):A te zdjecia Mary jako krowci buszujacej wsrod trawy? Bo brzusio przepiekny i widac cala Marylka zakochana w Ewie. Ewa, czy Ty wiesz, ze ona Cie kocha? Ze naprawde ja uratowalas ? I dalas szczescie? Aga :lol: z wzajemnoscia :loveu: z wzajemnoscia :loveu: to taka "mądralińska" sunia i coraz piekniejsza :eviltong: ja nawet na razie myslec nie chce , że moze cos sie okazać nie tak teraz sie blizej poznajemy i jakos tak mi sie wydaje, że ma byc dobrze ,że ona nie taka staruszka jak mówią i że ten cholerny nowotwór niezłosliwy chce w to wierzyć i na razie wierzę a co :cool3: martwic sie bedziemy jak bedzie trzeba własnie wróciłam od Mary ze spaceru bo wetka kazała mi obserwowac jak reaguje na lek na dusznosci , wyglada mi na to że pomaga owszem jeszcze dyszy mocno ale juz sladu nie ma sinego jezyka :lol: Quote
ewatr Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gonia jak bedziesz robic takie zdjecia : innym psiakom - to z Kundelka poznikaja pieski migiem ;) czego nam i pieskom bezdomnym życze :loveu: śliczne zdjecia Ci :lol: wyszły !!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Oj Ewuś, ja bym tak bardzo chciała, żeby poznikało troche towarzystwa, jak mowila P. Renata - to przechodzi ludzkie pojęcie, boksy wszystkie pełne, a wciaz dochodzą nowe psy. :-( :shake: Śliczne zdjęcia wyszły dlatego, ze miałam wspaniałych, kochających się modeli. :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Tak mysle, czy by nie wystawic aukcji charytatywnej na rzecz Marylki (jak wroce po urlopie) ? Czy sa potrzebne srodki i lekarstwa? Pieniazki? Ewa, Goniu, co byloby potrzebne? Quote
ewatr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ulka18 napisał(a):Tak mysle, czy by nie wystawic aukcji charytatywnej na rzecz Marylki (jak wroce po urlopie) ? Czy sa potrzebne srodki i lekarstwa? Pieniazki? Ewa, Goniu, co byloby potrzebne? poczekajmy jak wrócisz z urlopu :loveu: porozmawiam pod koniec sierpnia z wetka co z tymi guzami bo narazie panujemy nad sytuacja i regulujemy serducho to pierwsza sprawa od tego duzo zależy co dalej robic :oops: Quote
Ulka18 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Dobrze, wobec tego czekamy na wynik na koniec sierpnia. Marylka jest w tak dobrych rekach, ze trudno byloby sobie lepsze wymarzyc :p Quote
g_o_n_i_a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Mam małą porcję dzisiejszych zdjęc Mary Jane :loveu: Najśliczniejsze sa zdjęcia Mary z Ewunią i Jej synem Kubą. Ktoś chętny? :cool3: Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Mam małą porcję dzisiejszych zdjęc Mary Jane :loveu: Najśliczniejsze sa zdjęcia Mary z Ewunią i Jej synem Kubą. Ktoś chętny? :cool3: Gonia :loveu: a jak Ci dam płytke CD to mi przegrasz te wszystkie zdjecia Marylki z watku ? pokaz co tam mamy :lol: tylko moze Kube sobie na razie daruj bo nie wiem czy chciałby sie pokazywać na dogo / no ten typ tak ma / Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 z dobrych wiadomosci to to , ze Mary juz całkowicie przystosowała sie do nowego żywienia leith dla dziadków i nie ma juz żadnych sensacji biegunkowo - wymiotnych karmiona jest 2 razy dziennie / a nie jak inne psy 1 raz / a i tak by zjadła konia z kopytami :evil_lol: taka jestem Marylka ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jednym slowem musze byc brutalna i odciąc głowę Twojemu synowi. :evil_lol: Mary hasiorek i Kuba bez glowy (prosze o wybaczenie :modla:) Nie mam prawie w ogole zdjęc. Jak na odwiedziny 30 minutowe, zdążyłam wypstrykać persika, 2 szczeniaki. No i Mary ma 3 zdjęcia z ludźmi, ale tam jest Kuba i nie bardzo moge wstawić - ani wyciąc. Ewentalnie zamalować. :evil_lol: Ze wzgledu na wczorajszą akcje jednego szczeniaka, ktory przeszedł pod siatką na wybieg do nas (oj Marylka rozpoczęła plagę :evil_lol: - oczywiscie żart, wiadomo jaka tam jest siatka :shake:), musialam wyjśc w wybiegu i pilnować młodsze towarzystwo (ktore zresztą juz dawno powinno spac :mad:) Quote
Recommended Posts