ewatr Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja nie !!!!!! oby to ktos chętny trzymam kciuki mocno :kciuki: Quote
Ulka18 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Trzymamy, musi sie udac. Mary to taka kochana sunia.... Quote
jnk Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Dopiero dzisiaj tu trafiłam. Kurczę, w głowie się nie mieści, że takie słodziaki tkwią za kratkami. Quote
ewatr Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Merunia troche spokojniejsza ale widze , że na nowych zdjęciach " kita" macha do człowieka :iloveyou: jak za starych dobrych czasów , żeby jeszcze ten "swój" człowiek sie znalazł :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Na razie tylko widze, ze jedna osoba obserwuje. Natomiast nikt sie w sprawie pieskow nie odezwal. W sumie mam 16 aukcji, jeszcze Pani Teresa nam wystawila kilka aukcji. Quote
Ulka18 Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Dopiero 277 wyswietlen, do konca jeszcze 3 dni. Jak nie tym razem, to kolejnym musi sie udac. Quote
ewatr Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 my sie twardo do góry podnosimy i czekamy czekamy tak długo jak bedzie trzeba :Dog_run: Quote
Ulka18 Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Znajdzie sie domek, tylko trzeba czasu. Quote
ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 strona schroniska działa hura :Cool!: a my do góry hop :multi: Quote
Ulka18 Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Wreszcie stronka ruszyla. Kiedy ja wstawie te dziesiatki psiakow, ktore mam popstrykane przez Kasie :roll: Quote
ewatr Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 byłam dzisiaj w odwiedzinach : i moje słoneczko Merunia :iloveyou:/ Mary Jane /powitało mnie w dużo lepszej formie jak miesiąc temu , mieszka teraz sobie w nowym kojcu - na razie sama bo czarny piesek gdzies przeniesiony . Jak ją zobaczyłam to myslałam , że coś jej jest , bo całe płaty siersci z niej odchodziły , ale wyszło na to , że ona po prostu sie leni / jak mój Arni zrzuca siersc to sa to pojedyncze włosy i to trwa miesiąc / Pani Iza wyczesła Merunie i z takim pięknym snieżno białym pieskiem maszerowałam po Mielcu przez jakieś 2 godziny , powiem szczerze nawet 2 osoby nas zaczepiały , że taka ładna sunia ale jak się dowiadywały że ona jest ze schroniska i do wzięcia , to jakoś nie było już entuzjazmu :-( Mary jest fantastyczna :laugh2_2: , po prostu pies do wzięcia , ja jak z nią spaceruję to nie widzę róznicy w jej zachowaniu a w zachowaniu mojego psa którego mam od jego 8 tygodnia życia zwyczajnie wszystko co do niej mówie rozumie , jest posłuszna i bardzo pogodna . Uwielbia głaskanie - zamyka wtedy oczy i kontempluje :evil_lol: szkoda mi bardzo , że taki psiak siedzi już 3 rok w schronisku i szkoda mi człowieka który już 3 rok mógłby się nia cieszyć a tego nie zrobił bo o niej zwyczajnie nie wie Quote
Ulka18 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=111234375 Quote
ewatr Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Aga serdecznie dziękujemy :iloveyou: za aukcję razem z moim " wirtualnym psiakiem " Merunią :bye: Quote
Ulka18 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Ewa, mnie też leży na sercu Merunia. To taki kochany, bezproblemowy pies. Quote
ewatr Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Jak tak patrzę na te zdjęcia Mary co są na allegro i to tak sobie myslę może by jej zrobic nowe zdjęcia gdzieś na zewnątrz schronu , na trawie , wsród kwiatów ludzie to wzrokowcy a ona na prawdę jest o wiele ładniejsza niż na tych zdjęciach :loveu: ja mam tylko jeden problem nie mam aparatu cyfrowego , może kiedys dało by sie tak umówić jak będą robione zdjęcia przez Kasie , żebym przyjechała i bym ją wyprowadziła do zdjęć na trawę ja jej ostatnio zrobiłam zdjęcie przed schroniskiem w koniczynie / ale aparatem z telefonu / i słowo daję wygląda na nim jak biały pies haski w koniczynie - dużo korzystniej :multi: a może idąc za ciosem - p.Kierownik by się zgodził żebyśmy wyprowadzili tez kilka innych psiaków ażeby miały " sesje " poza schronem , nawet zielona trawa jest lepsza niż piasek , deski czy obite garki na zdjęciach :oops: to taka moja propozycja ale może warto ? Quote
Ulka18 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Warto na pewno. Zdjecia musza byc dobre i ukazywac charakter i urode psa. Ewa, kiedy sie bedziesz wybierac do schronu, dam Ci telefon do Kasi. Pstrykniecie kilkanascie zdjec, gdzies na trawie, blisko Ciebie, przy nodze, jakies zblizenia pyszczka rozmazonego. Trzeba przekonac ludzi, ze psy ze schroniska to normalne psiaki takie ja nasze domowe. Quote
ewatr Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 propozycja przyjęta :evil_lol: jak bedzę sie wybierać do schronu to dam znać :loveu: Quote
ania14p Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Kremóweczki:loveu: , czas do domów, ten temat ma być zamknięty, ileż można czekać! Quote
ewatr Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ania14p napisał(a):Kremóweczki:loveu: , czas do domów, ten temat ma być zamknięty, ileż można czekać! ech :oops: żeby to były prorocze słowa :cool3: Quote
ewatr Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 no to trzeba przed nocą się pokazac bo inaczej nici z domków :evil_lol: : przypominamy nr 1 Spójrzcie na tą smutną, zrezygnowana sunię w pięknym kremowym kolorze . Ona jest w schronisku już od dawna tak długo nikt nie zwraca na nią uwagi, że teraz już nawet nie wstaje i nie podchodzi do krat, nr 2 Jest to najlagodniejszy, najkochanszy psiak w calym schronisku. Za kilka sekund glaskania przez kraty, odwdziecza sie jak moze, z calej sily napiera na kraty, zeby wyjsc. Sunia ma kilka lat, jest bardzo, bardzo lagodna Camedia & Mary Jane / jak kto woli / było tak : boks 108 potem tak : boks nr 44 obecnie jest tak : nowy boks z Kundelka ale to ciągle ja ta sama Camedia & Mary Jane / jak kto woli :cool3: / i czekam kto mnie zabierze do domu bo 3 lata już tu czekam i chyba jestem cierpliwa ????????????? Quote
Recommended Posts