Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnia porcja fotek z soboty.

Mary wącha kwiatusska :loveu:

Nawet fajny ten kwiatussek :p

Ewuś, przygotowałam cały folder, a w nim 45 zdjęć Mary. Jak kiedyś dasz płytkę, to Ci nagram :angel:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mary lubi wszystko byle z człowiekiem :loveu:

a jak wczoraj miała 3 osoby / mnie , Kube i Gonie /
tylko dla siebie na wybiegu
to juz był szczyt szczęscia
szkoda że jest mało zdjec no ale siła wyzsza :evil_lol: czyli szczeniaki to uczyniła

Gonia :loveu: płyta bedzie jak najpredzej sie da
i poprosimy wtedy o zdjatka tej slicznosci :cool3: juz bez retuszu / czyli wycinania mojego dziecka :eviltong: /

Posted

Ja bym tam wstawila, bo mam śliczne foto (zanim jeszcze szczenior wpadl na wybieg) Ewuni, Marylki i Kuby, ale chyba nie byłoby mi to wybaczone (ze strony Kuby oczywiscie).
Ewa noo, zapytaj sie synka czy moge wstawic. Jeszcze do tego zdjęcia brakuje szanownego TZ Ewuni i Arniego. :cool3:

Posted

to jak tak czekaja to chyba nie mam wyjscia i zaryzykuje ;)

daj Gonia to zdjecie bez retuszu
/ sama jestem ciekawa bo jeszcze nie widziałam :eviltong: /

najwyzej bede sie tłumaczyc i na Ciotki zwale :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A tu mamcia kazała synkowi pozować. ;-)

kazała ale jakos tak zdjecie ciemne zrobiła / widać ze to nie Twoja Goniu wprawna dłoń go robiła :evil_lol: /

Posted

Dziewczyny, nie narzekajcie na jakosc zdjec :evil_lol:
Chlopak jest przystojny, na kazdym zdjeciu wyjdzie super, a Marylka tak wniebowzieta, ze raz ma uszy, raz ich nie ma :loveu: Skad ona wie, gdzie jest aparat i jak sie trzeba ustawic :crazyeye: Przezdolna sunia :p

Posted

[quote name='Ulka18']Dziewczyny, nie narzekajcie na jakosc zdjec :evil_lol:
Chlopak jest przystojny, na kazdym zdjeciu wyjdzie super, a Marylka tak wniebowzieta, ze raz ma uszy, raz ich nie ma :loveu: Skad ona wie, gdzie jest aparat i jak sie trzeba ustawic :crazyeye: Przezdolna sunia :p

moja ci ona !!!!! moja !!!!!!!!!

/ nie chwaląc się :eviltong: /

Posted

ewatr napisał(a):
kazała ale jakos tak zdjecie ciemne zrobiła / widać ze to nie Twoja Goniu wprawna dłoń go robiła :evil_lol: /

Oj Ewa, jak sie robi pod wieczor szaro to zdjęcia inaczej wychodzą. Patrz na to moje, wybieliłam Mary (glupia lampa błyskowa). :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Oj Ewa, jak sie robi pod wieczor szaro to zdjęcia inaczej wychodzą. Patrz na to moje, wybieliłam Mary (glupia lampa błyskowa). :evil_lol:

widać , że ja to sie jeszcze dużo nauczyć muszę :oops:

/ a lampa to faktycznie głupia bo mogłaby wiedziec kiedy sie ma sama właczać :eviltong: /

Posted

ewatr napisał(a):
widać , że ja to sie jeszcze dużo nauczyć muszę :oops:

/ a lampa to faktycznie głupia bo mogłaby wiedziec kiedy sie ma sama właczać :eviltong: /

Ciotka nauczysz sie, ale się nie śpiesz, bo wtedy to juz się nikomu nie przydam. :eviltong:
A no taka jakas, raz wybiela Mary, a raz w ogole nie błyska. :shake:

Posted

a wczorajsze zdjecia Mary to gdzie :eviltong:

ja to juz profilaktycznie 2 płyty CD przygotuje bo Marylka to najbardziej obfotografowana dziewczyna Kundelka :evil_lol:

Posted

Marylka :loveu:

Taka jestem malutka Mary...

Hmm... Ja i Mary (to byl dialog na temat "czy dasz buziaczka" :evil_lol:

Buziaczek :loveu: :loveu:

Zmykam do Pańci, żeby nie była zazdrosna :eviltong:

Pańcia to jednak lepsza jest :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:placz: :placz: :placz: Niestety nie. Wiadomo - siła wyższa, ale w sobotę przed wystawą napewno będę no i w tygodniu. ;-) Może przyjedziesz jak Gunia będzie w Kundelku, to jej podkarniesz aparacik. ;-)
Ewa :placz: Ucałuj moją Marylkę, szczeniorki i mojego persika. :modla:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:placz: :placz: :placz: Niestety nie. Wiadomo - siła wyższa, ale w sobotę przed wystawą napewno będę no i w tygodniu. ;-) Może przyjedziesz jak Gunia będzie w Kundelku, to jej podkarniesz aparacik. ;-)
Ewa :placz: Ucałuj moją Marylkę, szczeniorki i mojego persika. :modla:

wszystkich wycałuje :lol: tylko żeby nie lało tak jak teraz

bo wtedy to nie wiem kiedy pójde :oops:

bo jeszcze młodego musze przywieżć z wojaży itp . no normalnie sobota ;)