g_o_n_i_a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ostatnia porcja fotek z soboty. Mary wącha kwiatusska :loveu: Nawet fajny ten kwiatussek :p Ewuś, przygotowałam cały folder, a w nim 45 zdjęć Mary. Jak kiedyś dasz płytkę, to Ci nagram :angel: Quote
Ulka18 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ale micha usmiechnieta, Mary widac lubi kwiatuski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Mary lubi wszystko byle z człowiekiem :loveu: a jak wczoraj miała 3 osoby / mnie , Kube i Gonie / tylko dla siebie na wybiegu to juz był szczyt szczęscia szkoda że jest mało zdjec no ale siła wyzsza :evil_lol: czyli szczeniaki to uczyniła Gonia :loveu: płyta bedzie jak najpredzej sie da i poprosimy wtedy o zdjatka tej slicznosci :cool3: juz bez retuszu / czyli wycinania mojego dziecka :eviltong: / Quote
Ulka18 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Tak, bez retuszu! Chcemy zobaczyc dziecko Ewy, malego synka 187 cm :evil_lol: Kuba na dogomaniaka ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja bym tam wstawila, bo mam śliczne foto (zanim jeszcze szczenior wpadl na wybieg) Ewuni, Marylki i Kuby, ale chyba nie byłoby mi to wybaczone (ze strony Kuby oczywiscie). Ewa noo, zapytaj sie synka czy moge wstawic. Jeszcze do tego zdjęcia brakuje szanownego TZ Ewuni i Arniego. :cool3: Quote
Ulka18 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Ewa, zapytaj Kube, czy zgodzi sie pokazac na dogomanii?? Ciotki czekaja. Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 to jak tak czekaja to chyba nie mam wyjscia i zaryzykuje ;) daj Gonia to zdjecie bez retuszu / sama jestem ciekawa bo jeszcze nie widziałam :eviltong: / najwyzej bede sie tłumaczyc i na Ciotki zwale :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Co złego to nie ja. :eviltong: Ewunia, Kuba i Mary (Marylka taka zachwycona, ze uszy zgubiła) :loveu: Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']A tu mamcia kazała synkowi pozować. ;-) kazała ale jakos tak zdjecie ciemne zrobiła / widać ze to nie Twoja Goniu wprawna dłoń go robiła :evil_lol: / Quote
Ulka18 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Dziewczyny, nie narzekajcie na jakosc zdjec :evil_lol: Chlopak jest przystojny, na kazdym zdjeciu wyjdzie super, a Marylka tak wniebowzieta, ze raz ma uszy, raz ich nie ma :loveu: Skad ona wie, gdzie jest aparat i jak sie trzeba ustawic :crazyeye: Przezdolna sunia :p Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ulka18']Dziewczyny, nie narzekajcie na jakosc zdjec :evil_lol: Chlopak jest przystojny, na kazdym zdjeciu wyjdzie super, a Marylka tak wniebowzieta, ze raz ma uszy, raz ich nie ma :loveu: Skad ona wie, gdzie jest aparat i jak sie trzeba ustawic :crazyeye: Przezdolna sunia :p moja ci ona !!!!! moja !!!!!!!!! / nie chwaląc się :eviltong: / Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ewatr napisał(a):kazała ale jakos tak zdjecie ciemne zrobiła / widać ze to nie Twoja Goniu wprawna dłoń go robiła :evil_lol: / Oj Ewa, jak sie robi pod wieczor szaro to zdjęcia inaczej wychodzą. Patrz na to moje, wybieliłam Mary (glupia lampa błyskowa). :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oj Ewa, jak sie robi pod wieczor szaro to zdjęcia inaczej wychodzą. Patrz na to moje, wybieliłam Mary (glupia lampa błyskowa). :evil_lol: widać , że ja to sie jeszcze dużo nauczyć muszę :oops: / a lampa to faktycznie głupia bo mogłaby wiedziec kiedy sie ma sama właczać :eviltong: / Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ewatr napisał(a):widać , że ja to sie jeszcze dużo nauczyć muszę :oops: / a lampa to faktycznie głupia bo mogłaby wiedziec kiedy sie ma sama właczać :eviltong: / Ciotka nauczysz sie, ale się nie śpiesz, bo wtedy to juz się nikomu nie przydam. :eviltong: A no taka jakas, raz wybiela Mary, a raz w ogole nie błyska. :shake: Quote
ewatr Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 a wczorajsze zdjecia Mary to gdzie :eviltong: ja to juz profilaktycznie 2 płyty CD przygotuje bo Marylka to najbardziej obfotografowana dziewczyna Kundelka :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ewatr napisał(a):a wczorajsze zdjecia Mary to gdzie :eviltong: Ilez ja musialam sie naczekac zeby ktoś się o Marylkę upomniał. :evil_lol: :eviltong: Quote
Ulka18 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Ciotki zajete przed urlopem :cool3: nie wiadomo w co rece wlozyc :razz: Ale na zdjecia Marylki zawsze czekamy. Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Marylka :loveu: Taka jestem malutka Mary... Hmm... Ja i Mary (to byl dialog na temat "czy dasz buziaczka" :evil_lol: Buziaczek :loveu: :loveu: Zmykam do Pańci, żeby nie była zazdrosna :eviltong: Pańcia to jednak lepsza jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 śliczna Mary Jane :loveu: Gonia :loveu: wybierasz sie w sobote do schroniska ? Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 :placz: :placz: :placz: Niestety nie. Wiadomo - siła wyższa, ale w sobotę przed wystawą napewno będę no i w tygodniu. ;-) Może przyjedziesz jak Gunia będzie w Kundelku, to jej podkarniesz aparacik. ;-) Ewa :placz: Ucałuj moją Marylkę, szczeniorki i mojego persika. :modla: Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::placz: :placz: :placz: Niestety nie. Wiadomo - siła wyższa, ale w sobotę przed wystawą napewno będę no i w tygodniu. ;-) Może przyjedziesz jak Gunia będzie w Kundelku, to jej podkarniesz aparacik. ;-) Ewa :placz: Ucałuj moją Marylkę, szczeniorki i mojego persika. :modla: wszystkich wycałuje :lol: tylko żeby nie lało tak jak teraz bo wtedy to nie wiem kiedy pójde :oops: bo jeszcze młodego musze przywieżć z wojaży itp . no normalnie sobota ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ewatr napisał(a):wszystkich wycałuje :lol: DZIĘKI WIELKIE :loveu: :multi: :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Goniu, juz nie narzekaj, buziaczka dostalas :evil_lol: Ale Marylka odżyla...widac niezwykla radosc na jej pyszczku :p Quote
Recommended Posts