ewatr Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Wiesz, Ewa, ja tam nie przebywam caly czas, kto wie co tam Mary wyprawia z Mangusem :evil_lol: No to ładnie, a przy mnie to Mangus ją przepychał. Oj Ciotka, Ciotka, Marylka zakochana w Tobie na zaboj. :evil_lol: Gonia może sobie krzywdy nie zrobia :evil_lol: dziewczyny w schronisku mówią na ta pare " Black & weith" fajnie razem wygladaja jak biegaja po wybiegu :lol: ona biała grubiutka a on chudy i czarny jak smoła i tak biegną truchtem obok siebie Quote
Ulka18 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Taka parke ma Ania14p, Bezunie i Koksika :loveu: Ale to musi byc widok :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O tak, Mangus jest śliczny, czarno - podpalany i bardzo smukły, jakby mial cos z charta. Dostaje dużo amku, a szczuplutki jest jak mało kto. Odkąd pamiętam taki był. A Marylka... Ach, o niej to juz sie napisalam, tyle ile mogłam (czyt. nasza znajomosc sie dopiero rozwinie). :loveu: :loveu: I nici z mojego dzisiejszego wypadu do schroniska, brzydka pogoda :shake: Quote
ewatr Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mary była badana przez weta i ma zmieniony lek na duszności bardzo się martwie bo ten jezyk ma jednak czesto siny i trzeba aby unikała wysiłku a ona chce ganiać no bo w koncu sie nasiedziała w boksie 3 lata do tego jeszcze biedna nie może sie przestawic na inne pozywienie i przypałetała się biegunka oczywiscie równiez dostaje srodki przeciw biegunce co do pozostałych spraw to na razie czekamy na unormowanie powyzszych dolegliwosci i pod koniec sierpnia p.doktor obiecała że wrócimy do tematu bardzo mi przykro że sunia okazała sie taką wiekowa suczka i pewne sprawy już się nie dadzą cofnąć ale żeby się nie zamarwiac to opowiem jak Marylka się zachowuje odbyłysmy nasz wieczorny spacerek na wybiegu / tym razem bez Magnuska on biedak tylko wspinał sie na łapki i jak udało mu sie nas zauważyc przez siatke to szczekał - cały czas nas wypatrywał :eviltong: i wydać było że czeka na Marylke aby już wróciła spowrotem / Mary przemaszerowała sobie w koło sama i potem jak karny pies wróciła do mnie i już nie odstepowała mnie na krok - zaczyna mnie już nawet zaczepiać łapą jak nie zwracam na nia uwagi / czytaj : smiem na sekunde popatrzeć w innym kierunku ;) / domaga sie miziania wszelkimi sposobami uwodzi mnie brzuchem do góry jak to za mało to kładzie mi łapę na kolanie i wpatruje sie we mnie tymi pieknymi brązowymi oczami / w kolorze : piwo jasne / tak długo az sie zaczne smiac i jednak jej ulegne - no tak sobie mnie urobiła :evil_lol: acha i ponieważ wczoraj nie było Magnusa rywala na wybiegu a do siatki smiał podejsc Maratonczyk to Marylka zachowała sie jak pies domowy dopadła do siatki i pogoniła biedaka - no bo co się gapi ?:mad: tak to się nawet mój prywatny Arni nie zachowuje on by kazdego wpuscił do domu - jednego tylko ludziom robic nie wolno w jego obecnosci obejnować mnie na powitanie - ostanio pogonił moja kuzynke która nieswiadoma zagrożenia chciała sie tak przywitac - oj było gorąco ;) Quote
Ulka18 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 [LEFT]Ewa, dziekuje za wiesci...sa troche smutne, ale tez sa i radosne. W Twoich rekach i pod opieka wspanialego Kundelka, Marylka odżyla, moze sobie biegac i chodzic na spacerki. Poza tym widac, ze CIE POKOCHALA :loveu: :loveu: :loveu: i jest szczesliwa.[/LEFT] Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mary :loveu: Ewa, cos mi sie widzi, ze jednak będę miała w sobote randkę z Mary Jane :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Mary :loveu: Ewa, cos mi sie widzi, ze jednak będę miała w sobote randkę z Mary Jane :evil_lol: co to znaczy siła perswazji :evil_lol: Gonia to napisz gg jak bedzie na pewno :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ewatr napisał(a):co to znaczy siła perswazji :evil_lol: Gonia to napisz gg jak bedzie na pewno :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Napisze, tylko musze jutro byc na gg o "odpowiedniej" godzine. :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :multi: Jutro bedzie randka z Mary Jane :multi: I sesja fotograficzna modelki :loveu: Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ulka18 napisał(a):Czekamy zatem na zdjecia :p zdjecia sa juz w drodze :evil_lol: Gonia powstawia sesja sie odbyła - na trawie i w boksie modelka bardzo chetnie pozowała , tylko na swojego partnera z boksu spogladała spod oka żeby jej sie nie pchał w kadr ;) a ze swiezutkich wiadomosci : to Marylka zwiała z wybiegu na teren schroniska wepchała sie pod siatke a ze tłuscioch Mielecki jest , to siatke tak wygieła ze otworzyła tym samym droge pozostałym co bardziej rezolutnym pieskom i wieja dzisiaj nagminnie / przy mnie nieudana próbe podjeły 2 sztuki / :evil_lol: psy sa madre i jak raz im sie cos uda to próbuja ciagle - ale ja artystke;) mam no na nude przy Mary to nie możemy narzekać :lol: czy ona nie jest najmądrzejszym psem pod słoncem , siatka tam sobie była od miesiecy , psów 120 sztuk a dopiero Marylka wiedział co zrobic żeby sobie całkiem swobodnie pobrykac :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A ja tylko dodam, ze sie zakochalam. Zakochałam się na zaboj. :loveu: Mam ponad 40 fot w tym brzuszek Mary, jej całuski, podawanie łapki i najpiękniejsze uśmiechy pod słońcem. Zdjęcia powstawiam za jakies pol godzinki. Prosze o cierpliwosc :angel: Ewuś, czy ja Ci przypadkiem nie mialam przypomnieć o mojej naklejce? :cool3: Quote
Ulka18 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Goniu, jest wiecej zakochanych w Marylce :loveu: Jak tu byc cierpliwym, czekajac na zdjecie Bialej Kremowki ;) :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Ewuś, czy ja Ci przypadkiem nie mialam przypomnieć o mojej naklejce? :cool3: miałas ale nie przypomniałas :evil_lol: ale nie zginie spoko !!! masz 2 mozliwosci albo mi przypomnisz nastepnym razem albo mnie odwiedzisz wybór nalezy do Ciebie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ewa, a moge miec inna możliwość? Na przykład odwiedzić Kruszynkę? :evil_lol: :loveu: Mary z Ewunia - patrzcie jaka Marylka jest szczęśliwa z Ewą. :loveu: :loveu: Niuch niuch na wybiegu :loveu: Mangus, kolega Mary Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Buszująca w trawce Mary :angel: A kuku :loveu: :loveu: Z kwiatusskami :loveu: Ewuś, czy wyrażasz zgodę na pokazanie siebie na zdjęciach, czy mam Cie wycinać? :cool3: Tak słodko razem wyglądacie :iloveyou: Quote
Ulka18 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Cudna Marylka i cudne dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ulka18 napisał(a):Cudna Marylka i cudne dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: To dopiero początek sesyjki :eviltong: :loveu: Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Ewuś, czy wyrażasz zgodę na pokazanie siebie na zdjęciach, czy mam Cie wycinać? :cool3: Tak słodko razem wyglądacie :iloveyou: jedziesz ! :evil_lol: może sie mnie ludzie nie przestraszą ;) Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ewa, a moge miec inna możliwość? Na przykład odwiedzić Kruszynkę? :evil_lol: :loveu: a jak mówiłam mnie odwiedzić ! to oczywiscie myslałam o tym , że odwiedzisz Armaniego :loveu: / ja tylko tak w kątku bede siedzieć / ech ta młodzież no i jak ich nie kochac :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ewa, ja Ci dam takie głupoty paplać! :mad: Lecimy :loveu: Przytulanki :angel: Między czasie Mangusek biegał Lecę do goni :loveu: :loveu: Mangusek :multi: Mary Tak kocham moją Ewunię Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 I dwa najcudowniejsze zdjęcia - do ramki i na ścianę :loveu: Patrzcie jak ślicznie wyglądają :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ewa mowi "Mary daj łapcię" Kremowka daje :loveu: Gonia prosi o uśmiech Mary w kwiatusskach :loveu: Czy gonia mnie znowu woła? Quote
ewatr Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Gonia sliczne zdjecia i ramki robisz :iloveyou: musisz mnie nauczyć !!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts