Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pika,

Cierpliwosci ;) Monia tez bedzie! Mam tyle zdjec, ze teraz przechodze proces: do kosza, do archiwum, do kosza, do archiwum, do kosza, do kosza, do kosza... :lol:

Posted

borderka jest po prostu niesamowita :D:D:D

czy ja dobrze widzę-czy tam byłą Cecile (z Cavano). nie masz więcej jej fotek?? ona mi się taaaaaak strrrrasznie poodba, że jej :oops: mam słabość do borzojków (ech, żeby tylko do nich :wink: )

Posted

Wind napisał(a):
Mam tyle zdjec, ze teraz przechodze proces: do kosza, do archiwum, do kosza, do archiwum, do kosza, do kosza, do kosza... :lol:

:hmmmm: a gdzie szuflada? :evilbat:

Posted

Teraz cos dla terrieromaniakow ;)

Precyzyjne i pelne skupienia naprowadzenie AT na przeszkode. Silna motywacja reka i mimika twarzy ;)

Wzbijam sie, wzbijam! I te tumany kurzu, piachu unoszace sie pod "kopytami" rozpedzonego AT!

Leceeeee! Nie wierze, ale leceeee! :D

BTW nie jestem pewna, ale przewodniczka byla chyba najmlodsza uczestniczka Zawodow! Ze swoim AT biegala bardzo ladnie! :D

Posted

Wind - fotki miodzio, popłakałam się ze śmiechu czytając historyjkę obrazkową :roflt:

Namawiam Helę, żeby zalogowała się na Dogomanii. Jak jej powiem, co tu może znaleźć, to na pewno tu szybko wskoczy. :D

Posted

Zdjecia pierwsza klasa :angel: naprawde fantastyczne...
a tak poza tym tak myslalam ze to ty Wind tam pstrykasz foteczki ...hmm tylko czemu cie tak pozno zauwazylam tego nie wiem.
:wink:

Posted

Powiem szczerze, że widziałem już duuuuuuuużo zdjęć z zawodów i pokazów Agility. Po jakimś czasie wszystkie zdjęcia robią się „takie same”… pies nad hopką, pies wybiegający z tunelu, pies w slalomie, pies na strefówce… zmieniają się tylko psy i kolory przeszkód, ale zdjęcia zaczęły robić się już nudne, aż zobaczyłem te…
Wind, powiedzenie, że te zdjęcia są REWELACYJNE, to za mało… one mają w sobie to coś... to prawdziwa poezja!!!

Posted

to nie sa zwykle zdjecia to sa dziela sztuki, naprawde az mila checia pgladam je kilka razy bo naprawde maja w sobie to cos . naprawde jestem pelna podziwu :D :angel:

Posted

Robull,

Jestem pod prawdziwym wrazenim Twoich slow :oops: :oops: :oops:

A teraz cos innego ... tak dla odmiany. Kilka zdjatek które zrobił mój TZ. Trochę w innej technice (śledzenie obiektu przy długich czasach co daje „zamrożenie” obiektu przy dynamicznym rozmyciu tła). Technika jest trudna, dedykowana do samochodów i motocykli, ale czasami i z pieskami daje ciekawe rezultaty.
Spojrzcie sami ... moze Wam sie podoba, chociaz to zupelnie inne fotki niz te poprzednie :-)

I prawdziwe cudo:

Posted

Wind, też są cudne. Ale dla mnie najlepsze z tych, które wstawiłaś jest zdjęcie gronka. I to pomimo że normalnie gronki estetycznie mi nie odpowiadają.

Posted

Wind - fotki są niesamowite!!!!

Tylko na przyszłość mamy (my z daleka:()
OLBRZYMIĄ PROŚBĘ do Organizatorów
- organizujcie zawody w sobotę...

Pracujemy od rana w poniedziałek i musimy zdążyć...

a chętnie byśmy się pojawiły...
Pozdrawiamy
2 + 2 bokserki

Posted

łiii świetne te z dynamicznym śledzeniem obiektu (chyba tak to było :oops: ) teraz wiem już, że moim kiepskim aparacikiem udało mi siękiedyś przypadkiem taką fotę Lunie zrobić :angel:

Posted

Wind
zdjecia sa rewelacyjne! bomba! :)
jak mozesz utrozyc jakas galerie z tymi zdjeciami to bylabym Ci bardzo wdzeczna - super sa te zdjecia (hiehie - urocze jest to moje zdjecie z klakiem 8) )