PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='asher'][quote name='PIKA']Wind a Ty mowilas, że wolisz fotografowac ludzi i że to Ci lepiej wychodzi :D A to zupełnie nieprawda...... Znaczy się fotografowanie ludzi wychodzi Wind źle? :lol: Nie. :lol: Nie to mialam na mysli :lol: Po prostu fotografowanie zwierzaków wychodzi jej równie dobrze :lol: [quote name='PATIszon'] Oczom moim ukazal sie komunikat, ze zostalo: 1dzien i 11 godzin kopiowania :lol: :lol: :lol: Chyba sie poddam jednak.... :o może szybsze łącze zamów :lol: Quote
PATIszon Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 PIKA napisał(a): :o może szybsze łącze zamów :lol: To mnie uczy pokory i cierpliwosci.... (to zamaist jogi) 8) Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 PATIszon napisał(a): To mnie uczy pokory i cierpliwosci.... (to zamaist jogi) 8) W jodze się medytuje, ale tak medytowac przez 35 godzin przed ekranem kompa :roll: Quote
PATIszon Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No no! W pozycji kwiata lotosu i z kadzidelkiem w uchu..... :drinking: Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='PATIszon']No no! W pozycji kwiata lotosu i z kadzidelkiem w uchu..... :drinking: I butelką w zębach? :o Quote
Marysia_i_gończy Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ho, ho, Wind, gratuluję :D Widać rękę zawodowca na każdej fotce :D Pozdrawiam Marysia (która też czasem coś pstryka :wink:) i Una (która umyka sprzed obiektywu :wink:) Quote
kamaq Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 hej :) przepiekne fotki, Kame to juz wydrukowalam i na korku wisi :wink: jesli masz jeszcze jej zdjecia (uszaty beagle co zadem zawisl byl) to bardzo prosze :) Quote
yassue Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Wind, niedziela minela, yass wciaz gapi sie smutno w monitorek.. a kolejnej porcji fotek nie ma :( nie wiem jak reszta ale ja czekam z utesknieniem :wink: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wind napisał(a):Kolejna porcja zdjec ;) Uczta dla oczu :blink: Dzięki ogromne :D Quote
Wind Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 asher, Maja od lipca ubieglego roku nie przebiegla sie ani razu po torze, wiec na Zawodach bylaby mila rozrywka, z jednoczesnym wcieleniem matolka i nieuka w jednym :lol: Ale to sie zmieni :-) Jesli nas przyjma to jedziemy na oboz agility :-) A potem zobaczymy ... moze wrocimy do regularnych treningow :-) Quote
niuka Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Wind super zdjecia - Andzia jaka mine ma powazna - hihi :) czyli co? w sobote i niedziele jestes na wacie? :> Quote
Wind Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 niuka, Jestesmy :-) Na pewno w niedziele, ale i w sobote (jesli cos pilnego nie wyskoczy) rowniez planuje przyjechac :-) Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='Wind'] łiiii piękny sznaucer :P :D :angel: Quote
Robull Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wind napisał(a):Do nastepnych Zawodow :-)Wind, trzymam Cie za słowo 8) I uważam, że jesteś teraz w bardzo nieciekawej sytuacji, bo po tych cudownych fotkach, którymi nasze oczy cieszysz od ładnych kilku dni, to teraz będziemy chcieli jeszcze fajniejsze :wink: i będziesz musiała nas zadowolić :wink: Wind, Towje zdjęcia zrobiły jeszcze coś... coś złego, bo teraz, gdy zasypałąś nas tymi perełkami, to nikt już nie odważy się swoich zdjęć wkleić :wink: :lol: Ale co tam? Warto! Quote
dorotak Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wind, bardzo dziękuję za zdjęcie czarnucha ;) Jest super! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś "wejdziemy Ci w obiektyw" :cunao: Quote
PIKA Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Wind napisał(a): [ i to na tyle :-) Jakoś nie wierze :roll: Powyciągaj tą resztę z szuflady :roll: Wind napisał(a):niuka, Jestesmy :-) Na pewno w niedziele, ale i w sobote (jesli cos pilnego nie wyskoczy) rowniez planuje przyjechac :-) Przyjedź, przyjedź w sobote :D Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dorotak napisał(a):Wind, bardzo dziękuję za zdjęcie czarnucha ;) Jest super! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś "wejdziemy Ci w obiektyw" :cunao: aaa to Atosik mój ulubieniec jest :angel: :angel: :angel: piękny :D Quote
zakla Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Coraz bardziej zaczynam żałować, że nas nie było...:( I na warszawaskich tesh... W tym sezonie się chyba w obiektyw Wind nie załapiemy, chyba, że nasza wspaniała pani fotograf odzwiedzi październikowe zawody dla dzieci i młodzieży :lol: A zdjęcia naprawdę przecudowne:) PS. Gdzie można znaleźć wyniki?? Quote
Recommended Posts