Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 uwaga, stoję na straży i wszystko widzę !!!!! (12 tygodni) tutaj moja mamusia ma jeszcze siłę trzymać mnie na rączkach (ciii....jak była potrzeba, to mnie nosiła z 6 piętra, jak ważyłem 30 kg... ale ciiiiii....) a potem...potem się zaczęło PRAWDZIWE ŻYCIE :D:D:D:D:D:D imprezowało się czasem.....nawet ostro....bo to gorrrrące lato było.... a tutaj postanowili zrobić ze mnie potrawkę :D (większego garka nie znaleźli w domu) jak urosnę, zostanę pilotem!!!!! :D :hmmmm: ....po tych ostatnich zdjęciach, to ja może na dziś zamilknę :wink: bo mi odbiorą prawo do opieki nad dzieckiem :oops: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hehehehehe no piknie od malego baletow uczony ;) :lol: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ŚWIETNE FOTKI!! :D :loveu: to z "reddsem" najlepsze :lol: Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 super foteczki :lol: .jaki slodziakowaty misio :P Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 no dobra, jak juś się rozpędziłam przed snem, to wrzucam, bo potem czasu nie będzie :wink: tutaj piękny wiek, 3 miechy....fajnego irokeza można mu było robić :wink: a tu wakacje w Łebie-3 miechy łamane przez 4 miechy :wink: I believe, I can flyyyyyy...... całuśni, to my zawsze byliśmy (przepraszam, za publiczne obnażanie się :roll: ) a tu Preston przyfotowuje się do wystaw.... poziom zawsze trzeba trzymać :D a tu jestem już bardzo, bardzo duuuuużyyyy....mam 6 miesięcy, przechodzę młodzieńczą głupawkę i doprowadzam moją mamusię do białej gorączki ... i jakoś dobrze mi z tym :evilbat: Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 O boziu, jaka klucha cudna :angel: Ale wiesz co Ka-ka... :roll: Rotta - killera pedalskim piwem poić? :roll: Wstyd... :roll: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 asher napisał(a):Ale wiesz co Ka-ka... :roll: Rotta - killera pedalskim piwem poić? :roll: Wstyd... :roll: no wiesz, ja tam je piję, a jestem kobietką z krwi i kości....i niczego mi nie brakuje :roll: a poza tym trzeba zaczynać od delikatnych rzeczy :fadein: a swoją drogą, najfajniejsi ludzcy kumple w okolicy....to panowie spod sklepu z piffkiem :oops: a bawić się butelkami po pifsku tez bardzo lubi :roll: zupełnie nie rozumiem, dlaczego :hmmmm: Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 moje wola puszki :lol: :lol: :lol: cudny jest :D Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 No bo reds to takie babskie piwo. A jak je pije facet, to pedalskie 8) A ogonek faktycznie precelkowaty :fadein: BTW, czy wzorzec rotków precyzuje już sposób noszenia długiego ogona? Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 ależ oczywiście, że precyzuje. i ostatnio okazało się, że najwyraźniej go źle rozumiałam, bo taki preclowaty, jeśli nie powyginany na boki itd....wcale nie jest zabroniony dla zainteresowanych, pozwole sobie wkleić link: http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?t=347 bardzo dużo zależy od temperamentu psa. mój jest w gorącej wodzie kąpany :evilbat: więc ogon bardzo rzadko ma opuszczony Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hehehehehe zarabisty a my wlasnie bawilysmy sie z rotka sliczna ;) nasza qmpela ;) Quote
adda Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 asher napisał(a):Niestety nie mam dostępu :( Jak to nie masz? :o Ja mogę czytać wszystko :roll: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Niestety nie mam dostępu :( Jak to nie masz? :o Ja mogę czytać wszystko :roll: Ja też :hmmmm: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 u mnie też działa-otwierane z linku. tam na dole są dwie fotki fajnych niemieckich psiaków, więc tym bardziej widać, co i jak. a przy okazji wrzucę fotki Prestonka, na dowód, jak róznie może byc noszony ogon przez jednego i tego samego psa :wink: przepraszam, za posty "szyfrem" na forum rottkowym, ale były ostatnio jakieś przeróbki i coś się walnęło-a mało komu się chce teraz poprawiac polskie literki w swoich wszystkich postach :wink: P.S>ciemność, to ja widzę za oknem....i w mojej głowie, bo głupia siedze pół dnia przed kompem, zamiast ryć do gzaminów :evil: jutro odłączę kabel i wyniosę do sąsiadów :evilbat: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ach ten Preston cudny super fotosy zakochałam się - taki to słodziak Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 sasiadow to mozesz gdzies wyniesc ale kabel zostaw ;) ej tam egzaminiy to fajna rzecz mozna tak narzezbic w g........ tak namieszac a osoba z drugiej strony biorka ciagle zachowuje kamienna twarz i nie parska Ci smiechem (gorzej jak parsknie to juz dno ;) ) Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 sąsiadów wynosić?? bo ja wiem . niby dałabym radę :wink: :hmmmm: ale w sumie nie tacy źli, tylko jacyć mało energiczni i pozbawieni inicjatywy, jak na tak piękny wiek :oops: ale zawsze się można pod prysznicem minąć w przerwie w nauce.....dobre i to :roll: a co do egzaminów..... gorzej, jak mam narzeźbić na pisemnym (opisówka) z czegoś takiego, jak np. finanse publiczne :evilbat: na to, to juz się nawet z g.... nic nie wyrzeźbi , jak się w głowie nic nie ma :wink: Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ka-ka rewelacja te foty :klacz: piękny Prestonek maluśki - i własnie sobie zdałam sprawę, że piewrwszy raz widzę na oczy małego rottka :oops: :o :angel: no BOSKI misio :laola: u mnie w bloku dwa rotty mieszkają ,ale nie wiem kiedy one urosły :o zawsze były duże?/ :hmmmm: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hehe he no faktycznie opisowki to totalna kicha Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 dzięki, malawaszka :D [quote name='malawaszka']kiedy one urosły zawsze były duże? one mają to do siebie, że nie zdążysz się dobrze przyjrzeć, a one juz są większe :wink: dbsst, cieszę się, że rozumiesz mój ból...dlatego bardzo proszę o wsparcie duchowe na najbliższy tydzień :modla: a potem-w razie czego-odwiedziny w miejscu dla ludzi normalnych inaczej, gdyby się zdarzyło, że tym razem moja głowa nie wyrobi :hmmmm: Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ka-ka razem z Bolutem i Lunettą będziem trzymać :kciuki: a nasze :kciuki: nigsy nie zawodzą :angel: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hihihihihihihi oki oki ale jednak wole zeby Twoja glowa wyrobila ;) Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 malawaszka-z pewnością-Twoich kciuków 2, a od maluchów....:hmmmm: chyba mozna liczyc po 4 na łebka :wink: dbsst, no co Ty....cieszę się, iż troszczysz się o moja głowę, aczkolwiek przypuszczam, że to raczej z obawy przed odwiedzinami w pewnym miejscu....ale może tam nie będzie tak źle....dadza mi pokój wyciszony, a tu w "wielkim mieście" taki hałas, że czasem uszy puchną...czyli w sumie....samo zdrowie :D Quote
Recommended Posts