Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinka_m']Łatek ma już zaklepany domek w krakowie...mamy również transport, także wsparcie finansowe dla tego maluszka nie jest potrzebne :lol:[/QUOTE]

A to sory, albo nie doczytałam, albo pierdoła jestem :grab:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']ale dla innych naszych psiaków pomoc się przyda:p - choćby dobre słowo...bo nas często czarna rozpacz ogarnia:-(

a finanse...ech, nikt nie chce w totolotka wygrać:shake:[/QUOTE]

Andziu wygrać to wielu chce ale ten totek coś się uparł :mad::evil_lol:

Super że maluszki mają szanse , oby wszystko się udało i babsko nie pozbyło się inaczej śliczności .
A Kropeczka gdzie się ma przeprowadzić :razz:

Posted

[quote name='andzia69']ale dla innych naszych psiaków pomoc się przyda:p - choćby dobre słowo...bo nas często czarna rozpacz ogarnia:-(

a finanse...ech, nikt nie chce w totolotka wygrać:shake:[/QUOTE]

Wysłałam dzisiaj e-meile w pracy, z informacją o dwóch szczeniaczkach po bokserce do adopcji. Im dłużej jestem na Dogo (a długo w sumie nie jestem), tym bardziej mi ręce opadają.

Posted

[quote name='mala_czarna']Im dłużej jestem na Dogo (a długo w sumie nie jestem), tym bardziej mi ręce opadają.[/QUOTE]

no.....ja już rękami powłóczę za nogami, a szczeka mi nie raz wypada z zawiasów, czarne myśli i koszmary nocne to na porządku dziennym - to taka terapia szokowa:cool3:

Posted

dziewczyny w tym natłoku informacji gubi się info , ze tam są ciągle pod chmurką 3 szczeniaki + mama .
[B]mała czarna - czy moglabyś się dołożyć do ich hoteliku?zeby wreszcie szczylki były bezpieczne?[/B]
wyłapane i obfocone pewnie szybko znajdą domy , ale trzeba im dać szansę, co wy na to zeby zrobić zbiórkę na ich hotel?

Posted

Aż się boję zapeszyć, ale na razie same dobre wieści!:lol:

Łatek jutro jedzie do Krakowa / ta kobita go jednak przyniosła/ , zawozi go linssi:loveu:.
Ta sama pani znalazła również domek dla Kropki, ale pani, która ją przechowuje chce sama ją zawieźć w czwartek:p.

Czyli te dwa szczeniorki już mają pewne domy.

Jest też chętna pani na tego czarnego szczeniaczka z Tumlina, ale jeszcze muszę wysłać zdjęcia.
Było też pytanie o Hilę, Puchatka.

Dzięki dziewczyny za tą akcję ogłoszeniową, bo naprawdę dzisiaj był niezły odzew, największy chyba z Gumtree:loveu::loveu::loveu:.

Posted

Erka - Mala_czarna chce dołożyc się do hoteliku maluchów i prosi o pw:p

tylko - do jakiego? bo ja nie wiem, gdzie moglibyśmy je umieścić:-( najlepiej, gdyby to był dt taki domowy...zeby one sie socjalizowały...

Posted

erko to jest szansa na wyłapanie tych szczeniaków - wiem upierdliwa jestem :diabloti:, ale nikt nic nie pisze o tym :cool1: a hotelik moze tam gdzie był Kuba?
z gumtree się troszkę ludzi odezwało , bo dosadnie napisalam , ze Łatka chcą upić- dobrze, ze baba poczekała a nie szukała innego weta
no i jeszcze co z matką :roll:

Posted

[quote name='GoskaGoska']erko to jest szansa na wyłapanie tych szczeniaków - wiem upierdliwa jestem :diabloti:, ale nikt nic nie pisze o tym :cool1:
no i jeszcze co z matką :roll:[/QUOTE]

Nikt nie pisze...bo nie bardzo jest o czym:-(:-(
Gosia - zlituj się:mdleje: gdzie je wszystkie mamy zabrac? Już Czarek mi spędza sen z powiek, bo 6 listopada sie zbliża, a perspektyw mniej niż zero:-(

jak weźmiemy wszystkie maluchy to matkę pogonią, gdzie pieprz rośnie...a jak razem z matka - to tylko na sedalinie chyba dałyby się wyłapać:cool3: no i gdzie je zawieźć...

Posted

[quote name='GoskaGoska']erko to jest szansa na wyłapanie tych szczeniaków - wiem upierdliwa jestem :diabloti:, ale nikt nic nie pisze o tym :cool1: a hotelik moze tam gdzie był Kuba?
z gumtree się troszkę ludzi odezwało , bo dosadnie napisalam , ze Łatka chcą upić- dobrze, ze baba poczekała a nie szukała innego weta
no i jeszcze co z matką :roll:[/QUOTE]

Goska do tego hoteliku gdzie był Kuba nie ma szans...6 listopada go zamykają na zimę..mamy zabrać też wtedy stamtąd Czarusia, który tam obecnie jest..innego hoteliku u nas brak :shake:

Posted

trzymam kciuki,żeby te wszystkie wieści się spełniły!;)

co do tych maluchów spod chmurki to jedynie razem z matką. całą paczkę od razu trzeba zabezpieczyć.
W Kielcach innego hotelu jak ten co za 10 dni będzie zamknięty nie ma :-(

Posted

[B]Ja dostałam takie zapytanie o Łateczka:[/B]

Witam!

Właśnie szukamy pieska dla siebie, nasz wątek to Kod html:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149253[/url]
Łatek bardzo się nam spodobał :smile: Czy można dowiedzieć się o nim coś więcej?

Pozdrawiam,
Hormya

Posted

[quote name='Basia1968'][B]Ja dostałam takie zapytanie o Łateczka:[/B]

Witam!

Właśnie szukamy pieska dla siebie, nasz wątek to Kod html:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149253[/URL]
Łatek bardzo się nam spodobał :smile: Czy można dowiedzieć się o nim coś więcej?

Pozdrawiam,
Hormya[/QUOTE]

Basiu ci państwo sa chyba z Wrocławia /link mi sie nie otwiera:angryy:/, bo zamiast Łatka zaproponowałabym innego szczeniora.

Również z Wrocławia zgłosił sie pan, który zaproponował tymczas dla wszystkich maluchów z Tumlina, chociaż ma w domu psa i 2 koty, tylko po tym weekendzie.Ale jak je zawieźc do Wrocka?

Ewatr prosze:p daj na miejsce Łatka Małą- tą kremową 4,5 mies. sunieczkę przywiązaną w lesie.

Kashdog się nie odzywa i nie wiadomo, co ze zceniakiem, którego zdjęcie wstawiała, czy juz znalzł dom?:roll:

Posted

Łatek jest już u mnie w pracy, bardzo miły szczeniaczek, na razie troszkę wystraszony. Dałam mu troszkę ryżu z kurczakiem, to chciał zjeść razem z miską, ale nie mogę mu dać na podróż więcej.
Nic dziwnego, bo ta baba karmiła go podobno tylko słodkimi bułkami i chlebem z masłem:diabloti:.

Posted

Erka - ta dogomaniaczka, co pyta o Łatka to ta, która wcześniej pytała o Kropeczkę...coś nie ma szcześcia do naszych psiaków:lol: co którego wybierze, to znajduje domek:p

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149253&page=5[/url]