ewelinka_m Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 aktualizuje post ogłoszeniowy...czy ktoś ogłasza szczeniaki z tego wątku ? jeśli tak bardzo proszę napiszcie, które pomoże to zweryfikować, które psiaki obecnie są bez ogłoszeń...najlepiej z datą kiedy ogłoszenia wyszły :modla: ewab co ze szczeniakami, które wstawiała eneda? czy wiesz już coś? /mam na myśli te działkowe/ nie wiadomo chyba też co z tymi szczeniorami? nie pamiętam kto je wstawiał :oops: [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3341/maluchyb.jpg[/IMG] Erko a Szarka nadal szuka domku ? ;) Quote
erka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie wiem, kto wstawiał, ale tam jest podany mail do kontaktu, miałam napisac i zapytac , czy jeszcze są te szczeniory, ale zapomniałam. Ewelinko_m zapytasz? I co z matką? Quote
ewelinka_m Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Te szczeniorki ze zgłoszenia mają już wszystkie domki... co do mamusi to podobno okazało się, że ma właściciela tylko uciekła..ale jest już u niego ... tak czy inaczej całą rodzinkę można już zdjać z pierwszego postu. Quote
divia_gg Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny ja ogłaszałam szczeniaki-skalniaki wklejane przez Divię i mam Panią chętną na chłopaczka. Czy te szczeniaki jeszcze są? I czy jest możliwość dowiezienia ich do Ostrowca?[/QUOTE] Przedwczoraj jeszcze byly...Kurcze bede mogla pojutrze tam podjechac dopiero. A jakos sprawdzony dom, czy do sprawdzenia? Bo okolic Ostrowca to sie troszke boje...O ile psiaki jeszcze sa, bo te panie dokarmiajace juz jakiegos na pewno wydaly, albo ktos wzial... Quote
ewab Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='divia_gg']Przedwczoraj jeszcze byly...Kurcze bede mogla pojutrze tam podjechac dopiero. A jakos sprawdzony dom, czy do sprawdzenia? Bo okolic Ostrowca to sie troszke boje...O ile psiaki jeszcze sa, bo te panie dokarmiajace juz jakiegos na pewno wydaly, albo ktos wzial...[/QUOTE] Divia_gg tam też trafiają się propsiowi ludzie:). Np. ja stamtąd pochodzę:) Telefonowałam do enedy. Ma się dowiedzieć co z tymi szczeniakami z działki. Quote
divia_gg Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='ewab']Divia_gg tam też trafiają się propsiowi ludzie:). Np. ja stamtąd pochodzę:) Telefonowałam do enedy. Ma się dowiedzieć co z tymi szczeniakami z działki.[/QUOTE] Wiem wiem. Wszedzie sa. Tak samo, ze na wsi tez sie tak mowi, ja ze wsi z dziada pradziada i rodzina tez raczej a psiaki chyba maja nie najgorzej:evil_lol:. Ja po prostu stereotypem poszłam;) Quote
Saphira Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dogomaniaczka jola_li poszukuje pieska w typie pony/ polski owczarek nizinny/. Jeżeli miały byście takiego pieska to napiszcie do niej. Quote
andzia69 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='erka']Nie wiem, kto wstawiał, ale tam jest podany mail do kontaktu, miałam napisac i zapytac , czy jeszcze są te szczeniory, ale zapomniałam. Ewelinko_m zapytasz? I co z matką?[/QUOTE] Erka - przecież to ty wstawiałaś e-maila od tej baby a ja wstawiałam zdjęcia, bo nie dawałaś sobie rady z ich wstawieniem:eviltong: Quote
erka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Andzia69, tylko dotarłaś nad to morze i od razu musisz moją sklerozę wytykać:mad::evil_lol:. Quote
andzia69 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='erka']Andzia69, tylko dotarłaś nad to morze i od razu musisz moją sklerozę wytykać:mad::evil_lol:.[/QUOTE] eee - wcale nie od razu, bo nad morzem jestem od 2 dni juz:):) Quote
ewelinka_m Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Andzia to facet był :eviltong::eviltong::eviltong: [INDENT] [FONT=Verdana][COLOR=Green][B]p.s Zapraszam na MEGA CIUCHOWY bazar dla psiaków pod opieką dziewczyn z jędrzejowa ;) 41 pozycji super MARKI w super stanie: h&m, promod, vero moda, reserved, mexx, house, pull&bear. Na prawdę warto ![/B][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187157-***SUPER-CIUCHY-x-41-reserved-VERO-MODA-promod-MEXX-h-amp-m-PULL-amp-BEAR-na-SOZ-do-15.06%21?p=14837683#post14837683"][B]http://www.dogomania.pl/threads/187157-***SUPER-CIUCHY-x-41-reserved-VERO-MODA-promod-MEXX-h-amp-m-PULL-amp-BEAR-na-SOZ-do-15.06!?p=14837683#post14837683[/B][/URL][/FONT] [/INDENT] Quote
karolciasz28 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dom do sprawdzenia, najlepiej będzie jak ja podam do Ciebie telefon. Divia podaj telefon do siebie. :) Quote
ewab Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='erka']Andzia69, tylko dotarłaś nad to morze i od razu musisz moją sklerozę wytykać:mad::evil_lol:.[/QUOTE] Jak to dobrze, że nie jestem osamotniona z tym problemem:) Quote
divia_gg Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='ewelinka_m']Puszek już wykastrowany jest ;)[/QUOTE] A on chyba juz nie taki szczeniak jest:eviltong:. Nie awansowalby na psy dorosle??:roll: Quote
erka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Rzeczywiście, Puszka trzeba by juz przenieść do dorosłych psiaków. Obawiam się ,że juz niedługo też "awansuje " mój Gucio , jak tak dalej pójdzie, bo już ma 7 mies.:cool3:. To jest naprawde dołujące ,że szczeniaki tak długo czekaja na domy,że dorastaja u nas:-(. Gucio jest u mnie już 4 mies. , Puszek u p.Ani jeszcze dłużej. Bardzo was prosze ogłoście tą czarną sunieczkę/ ona też już ma 4 mies./, bo obawiam sie,żeby dt jej sie nie skończyło. Quote
Maada Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dziewczyny, mam prośbę o usunięcie ogłoszenia o Mice: [url]http://www.adopcje.org/adopcja45819.html[/url] bo jest już od dawna nieaktualne. Dziękuję! Quote
mag.da Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Maada usunę, jak tylko odzyskam dostęp do strony. Wcześniej jej nie usunęłam, bo w panelu administracyjnym nie widzę zdjęć tylko imiona i myślałam, że to Mika z naszego dorosłego wątku. A Puszka w takim razie przenoszę do dorosłych. Quote
saga_86 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Podpowiem, zeby szczególnie ogłaszać na stronce szerlok.pl Ogłaszałam po praz pierwszy ( szczeniaki z marzysza i od slaya) i stąd mam największy odzew o dziwo. Nawet się nie spodziewałam, że ktoś zagląda na tę stronkę Na drugim miejscu jest standardowo gumtree Quote
ewab Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='saga_86']Podpowiem, zeby szczególnie ogłaszać na stronce szerlok.pl Ogłaszałam po praz pierwszy ( szczeniaki z marzysza i od slaya) i stąd mam największy odzew o dziwo. Nawet się nie spodziewałam, że ktoś zagląda na tę stronkę Na drugim miejscu jest standardowo gumtree[/QUOTE] Dzięki za podpowiedź. Dzwoniły też osoby z Moruska. Dziś mieliśmy trudny dzień. Musieliśmy pożegnać trzy szczeniorki:placz: z Opatowa, które były na DT w Chałupkach. Nie jestem pewna przyczyny ich śmierci. Ostatnia, która przeżyła jest w tej chwili w lecznicy bez objawów chorobowych. Zrobiliśmy test na parwo - ujemny. To zdjęcia suni: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/241/imgp8736aa.jpg[/IMG] [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6818/imgp8737aa.jpg[/IMG] Quote
Linssi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 I tutaj tez nieszczescia... Kiedy zacznie byc dobrze? :-( Quote
Zuzka2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Chętnie pomogę w z znalezieniu domów tym psiakom,tylko informujcie na bieżąco kiedy które ogłoszenie już nieaktualne.Ta 3miesięczna czarna sunieczka wygląda dokładnie jak mój psiak-mieszaniec spaniela,gdy był szczeniakiem.Osiągnął wzrost 51cm,a ważył 13-15kg.Po kastracji przytył.Faktycznie te psy potrzebują bardzo dużo ruchu.Niby mieszańce,ale sporo cech dziedziczą rasowych,więc nie polecam do bloku. Quote
Zuzka2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Zuzka2']Chętnie pomogę w z znalezieniu domów tym psiakom,tylko informujcie na bieżąco kiedy które ogłoszenie już nieaktualne.Ta 3miesięczna czarna sunieczka wygląda dokładnie jak mój psiak-mieszaniec spaniela,gdy był szczeniakiem.Osiągnął wzrost 51cm,a ważył 13-15kg.Po kastracji przytył.Faktycznie te psy potrzebują bardzo dużo ruchu.Niby mieszańce,ale sporo cech dziedziczą rasowych,więc nie polecam do bloku.[/QUOTE] Pomyłka:nie 3miesieczna tylko już 5miesięczna (z 1.strony) Quote
divia_gg Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Zuzka2']Chętnie pomogę w z znalezieniu domów tym psiakom,tylko informujcie na bieżąco kiedy które ogłoszenie już nieaktualne.Ta 3miesięczna czarna sunieczka wygląda dokładnie jak mój psiak-mieszaniec spaniela,gdy był szczeniakiem.Osiągnął wzrost 51cm,a ważył 13-15kg.Po kastracji przytył.Faktycznie te psy potrzebują bardzo dużo ruchu.Niby mieszańce,ale sporo cech dziedziczą rasowych,więc nie polecam do bloku.[/QUOTE] Wystarczy zagladac na pierwsza strone watkow, tam wszystko jest aktualizowane z predkoscia swiatla:) Ewentualnie profil na nk, ale tam gorzej z szybkoscia aktualizacji. I wszystkie wymagaja ogloszen o co bardzo prosimy:), na stronie drugiej jest post ogloszeniowy, znaczy jest napisane ktory ma a ktory nie ma ogloszen i podane strony na ktorych oglaszamy. Jak cos to pisz do mnie lub ewelinki_m - specjalistki ogloszeniowej i zarzadcy:) Quote
Recommended Posts