Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aktualizuje post ogłoszeniowy...czy ktoś ogłasza szczeniaki z tego wątku ? jeśli tak bardzo proszę napiszcie, które pomoże to zweryfikować, które psiaki obecnie są bez ogłoszeń...najlepiej z datą kiedy ogłoszenia wyszły :modla:

ewab co ze szczeniakami, które wstawiała eneda? czy wiesz już coś? /mam na myśli te działkowe/

nie wiadomo chyba też co z tymi szczeniorami? nie pamiętam kto je wstawiał :oops:
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3341/maluchyb.jpg[/IMG]

Erko a Szarka nadal szuka domku ? ;)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, kto wstawiał, ale tam jest podany mail do kontaktu, miałam napisac i zapytac , czy jeszcze są te szczeniory, ale zapomniałam. Ewelinko_m zapytasz? I co z matką?

Posted

Te szczeniorki ze zgłoszenia mają już wszystkie domki...
co do mamusi to podobno okazało się, że ma właściciela tylko uciekła..ale jest już u niego ...

tak czy inaczej całą rodzinkę można już zdjać z pierwszego postu.

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny ja ogłaszałam szczeniaki-skalniaki wklejane przez Divię i mam Panią chętną na chłopaczka. Czy te szczeniaki jeszcze są? I czy jest możliwość dowiezienia ich do Ostrowca?[/QUOTE]

Przedwczoraj jeszcze byly...Kurcze bede mogla pojutrze tam podjechac dopiero. A jakos sprawdzony dom, czy do sprawdzenia? Bo okolic Ostrowca to sie troszke boje...O ile psiaki jeszcze sa, bo te panie dokarmiajace juz jakiegos na pewno wydaly, albo ktos wzial...

Posted

[quote name='divia_gg']Przedwczoraj jeszcze byly...Kurcze bede mogla pojutrze tam podjechac dopiero. A jakos sprawdzony dom, czy do sprawdzenia? Bo okolic Ostrowca to sie troszke boje...O ile psiaki jeszcze sa, bo te panie dokarmiajace juz jakiegos na pewno wydaly, albo ktos wzial...[/QUOTE]
Divia_gg tam też trafiają się propsiowi ludzie:). Np. ja stamtąd pochodzę:)
Telefonowałam do enedy. Ma się dowiedzieć co z tymi szczeniakami z działki.

Posted

[quote name='ewab']Divia_gg tam też trafiają się propsiowi ludzie:). Np. ja stamtąd pochodzę:)
Telefonowałam do enedy. Ma się dowiedzieć co z tymi szczeniakami z działki.[/QUOTE]

Wiem wiem. Wszedzie sa. Tak samo, ze na wsi tez sie tak mowi, ja ze wsi z dziada pradziada i rodzina tez raczej a psiaki chyba maja nie najgorzej:evil_lol:. Ja po prostu stereotypem poszłam;)

Posted

[quote name='erka']Nie wiem, kto wstawiał, ale tam jest podany mail do kontaktu, miałam napisac i zapytac , czy jeszcze są te szczeniory, ale zapomniałam. Ewelinko_m zapytasz? I co z matką?[/QUOTE]

Erka - przecież to ty wstawiałaś e-maila od tej baby a ja wstawiałam zdjęcia, bo nie dawałaś sobie rady z ich wstawieniem:eviltong:

Posted

[quote name='erka']Andzia69, tylko dotarłaś nad to morze i od razu musisz moją sklerozę wytykać:mad::evil_lol:.[/QUOTE]

eee - wcale nie od razu, bo nad morzem jestem od 2 dni juz:):)

Posted

Andzia to facet był :eviltong::eviltong::eviltong:

[INDENT] [FONT=Verdana][COLOR=Green][B]p.s Zapraszam na MEGA CIUCHOWY bazar dla psiaków pod opieką dziewczyn z jędrzejowa ;) 41 pozycji super MARKI w super stanie: h&m, promod, vero moda, reserved, mexx, house, pull&bear. Na prawdę warto ![/B][/COLOR][/FONT][FONT=Verdana]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/187157-***SUPER-CIUCHY-x-41-reserved-VERO-MODA-promod-MEXX-h-amp-m-PULL-amp-BEAR-na-SOZ-do-15.06%21?p=14837683#post14837683"][B]http://www.dogomania.pl/threads/187157-***SUPER-CIUCHY-x-41-reserved-VERO-MODA-promod-MEXX-h-amp-m-PULL-amp-BEAR-na-SOZ-do-15.06!?p=14837683#post14837683[/B][/URL][/FONT] [/INDENT]

Posted

[quote name='erka']Andzia69, tylko dotarłaś nad to morze i od razu musisz moją sklerozę wytykać:mad::evil_lol:.[/QUOTE]
Jak to dobrze, że nie jestem osamotniona z tym problemem:)

Posted

Rzeczywiście, Puszka trzeba by juz przenieść do dorosłych psiaków.

Obawiam się ,że juz niedługo też "awansuje " mój Gucio , jak tak dalej pójdzie, bo już ma 7 mies.:cool3:.
To jest naprawde dołujące ,że szczeniaki tak długo czekaja na domy,że dorastaja u nas:-(.
Gucio jest u mnie już 4 mies. , Puszek u p.Ani jeszcze dłużej.

Bardzo was prosze ogłoście tą czarną sunieczkę/ ona też już ma 4 mies./, bo obawiam sie,żeby dt jej sie nie skończyło.

Posted

Dziewczyny, mam prośbę o usunięcie ogłoszenia o Mice: [url]http://www.adopcje.org/adopcja45819.html[/url] bo jest już od dawna nieaktualne. Dziękuję!

Posted

Maada usunę, jak tylko odzyskam dostęp do strony.
Wcześniej jej nie usunęłam, bo w panelu administracyjnym nie widzę zdjęć tylko imiona i myślałam, że to Mika z naszego dorosłego wątku.

A Puszka w takim razie przenoszę do dorosłych.

Posted

Podpowiem, zeby szczególnie ogłaszać na stronce szerlok.pl
Ogłaszałam po praz pierwszy ( szczeniaki z marzysza i od slaya) i stąd mam największy odzew o dziwo. Nawet się nie spodziewałam, że ktoś zagląda na tę stronkę
Na drugim miejscu jest standardowo gumtree

Posted

[quote name='saga_86']Podpowiem, zeby szczególnie ogłaszać na stronce szerlok.pl
Ogłaszałam po praz pierwszy ( szczeniaki z marzysza i od slaya) i stąd mam największy odzew o dziwo. Nawet się nie spodziewałam, że ktoś zagląda na tę stronkę
Na drugim miejscu jest standardowo gumtree[/QUOTE]
Dzięki za podpowiedź. Dzwoniły też osoby z Moruska.

Dziś mieliśmy trudny dzień. Musieliśmy pożegnać trzy szczeniorki:placz: z Opatowa, które były na DT w Chałupkach. Nie jestem pewna przyczyny ich śmierci. Ostatnia, która przeżyła jest w tej chwili w lecznicy bez objawów chorobowych. Zrobiliśmy test na parwo - ujemny.

To zdjęcia suni:

[IMG]http://img526.imageshack.us/img526/241/imgp8736aa.jpg[/IMG]

[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6818/imgp8737aa.jpg[/IMG]

Posted

Chętnie pomogę w z znalezieniu domów tym psiakom,tylko informujcie na bieżąco kiedy które ogłoszenie już nieaktualne.Ta 3miesięczna czarna sunieczka wygląda dokładnie jak mój psiak-mieszaniec spaniela,gdy był szczeniakiem.Osiągnął wzrost 51cm,a ważył 13-15kg.Po kastracji przytył.Faktycznie te psy potrzebują bardzo dużo ruchu.Niby mieszańce,ale sporo cech dziedziczą rasowych,więc nie polecam do bloku.

Posted

[quote name='Zuzka2']Chętnie pomogę w z znalezieniu domów tym psiakom,tylko informujcie na bieżąco kiedy które ogłoszenie już nieaktualne.Ta 3miesięczna czarna sunieczka wygląda dokładnie jak mój psiak-mieszaniec spaniela,gdy był szczeniakiem.Osiągnął wzrost 51cm,a ważył 13-15kg.Po kastracji przytył.Faktycznie te psy potrzebują bardzo dużo ruchu.Niby mieszańce,ale sporo cech dziedziczą rasowych,więc nie polecam do bloku.[/QUOTE]
Pomyłka:nie 3miesieczna tylko już 5miesięczna (z 1.strony)

Posted

[quote name='Zuzka2']Chętnie pomogę w z znalezieniu domów tym psiakom,tylko informujcie na bieżąco kiedy które ogłoszenie już nieaktualne.Ta 3miesięczna czarna sunieczka wygląda dokładnie jak mój psiak-mieszaniec spaniela,gdy był szczeniakiem.Osiągnął wzrost 51cm,a ważył 13-15kg.Po kastracji przytył.Faktycznie te psy potrzebują bardzo dużo ruchu.Niby mieszańce,ale sporo cech dziedziczą rasowych,więc nie polecam do bloku.[/QUOTE]

Wystarczy zagladac na pierwsza strone watkow, tam wszystko jest aktualizowane z predkoscia swiatla:) Ewentualnie profil na nk, ale tam gorzej z szybkoscia aktualizacji.

I wszystkie wymagaja ogloszen o co bardzo prosimy:), na stronie drugiej jest post ogloszeniowy, znaczy jest napisane ktory ma a ktory nie ma ogloszen i podane strony na ktorych oglaszamy. Jak cos to pisz do mnie lub ewelinki_m - specjalistki ogloszeniowej i zarzadcy:)