Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewab, ta czarna suńka jest zbyt żywiołowa na dogoterapię. Może się zmieni, ale trzebaby jej testy zrobić, moim zdaniem raczej może się nie nadawać. Oczywiście mówię o dogoterapii z prawdziwego zdarzenia, nie braniu psa do dziecka niepełnosprawnego do domu, bo to z dogoterapią nie ma nic wspólnego i w takim wypadku trzeba tym bardziej spokojnego psa.

Naprawdę nie wiem ,co będzie z tą malutką. Oby nie trafiłą do schronu. :(

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W samych Kielcach to nie ma tragedii, ale w niektórych rejonach świetokrzyskiego fatalnie. A jak w Nowym Targu , bo tam wieksze zagrożenie Dunajcem?

Posted

[quote name='erka']W samych Kielcach to nie ma tragedii, ale w niektórych rejonach świetokrzyskiego fatalnie. A jak w Nowym Targu , bo tam wieksze zagrożenie Dunajcem?

Mam babcię koło Nowego Targu i z tego co z nią rano rozmawiałam to u nich spokojnie, nic nie mówią żeby Nowy Targ był zalany i mam nadzieję że do tego nie dojdzie bo byłaby straszna tragedia , wątpię żeby w Nowym Targu ktoś o psach pomyślał ... :(

Erko Kochana
tym razem nie telefonicznie bo mi telefony nie bardzo działają -
dokładnie 3 lata temu w piękny słoneczny dzień pod samiuśkie drzwi przywiozłaś a
nawet wniosłaś do samego domu mi moje szczęście-
Bianulkę
i
po raz kolejny najmocniej jak umiem dziękuję Ci za to
:):multi::loveu:
:Rose::modla::modla:

Posted

Rudzia-Bianka, to ja Ci dziekuję za to,ze dałaś Bianeczce najlepszy dom na świecie:iloveyou:.

A teraz jestem pod ogromnym wrażeniem tego co zrobiłaś koordynując na dogo akcję ratownicza w Krakowie:Rose::modla:.

I też jestem pełna podziwu dla mieszkańców Krakowa, tych wszystkich, którzy pomogli zabierając te biedaki. Taka mam nadzieję,ze może chociaz częśc z nich znajdzie ciepły kąt juz na zawsze.

Marlena, właśnie tak myslałam o Indii, słysząc o tym co sie dzieje w Tarnobrzegu i okolicach. Dobrze,że mała bezpieczna u Ciebie.:)

Posted

Rudzia-Bianka, to Tobie trzeba dziękować za wspaniały dom dla suni i to, ile dla niej zrobiłaś. Lepszego domu dla tego przerażonego futrzaka nie dałoby sie wymarzyć. :)

A co z psami na łańcuchach w czasie tej powodzi? :(

Posted

Ewab a wiadomo coś o charakterze tej białej suni ze wsi? Czy ona z tymi szczeniakami ma tam jakiekolwiek schronienie?
Nie mogę przestać o nich myśleć.

Posted

andzia69 napisał(a):
ze schronu:-( matko...jak im pomóc:placz:

o matko, faktycznie dla nich to smierc:-(
ten pregus cudowny, jesli nie dostane innego tymczasu od ciotek i gdyby nie to ze mam dola finansowego wziela bym na dt:shake:
a mialam jechac dzis do schronu:oops:

Posted

Justysiek, one przechodzą przez podkop pod płotem. Gdyby było jakies miejsce, to można zabrac, jak wyjdą.
Gdybys była w schronie, to one sa pod płotem przy budzie. Mama ich na łańcuchu , cały był poskręcany.
Obok nich husky w strasznym stanie.

Posted

Ta malizna tez potrzebuje pilnie tymczasu. Dziewczyna przywiezie ze wsi pod Łopusznem jej braciszka, który mam miec dom, a ta biedulka zostanie sama na wsi, gdzie nikt sie nia nie opiekuje.

Posted

Kar0la napisał(a):
Ewab a wiadomo coś o charakterze tej białej suni ze wsi? Czy ona z tymi szczeniakami ma tam jakiekolwiek schronienie?
Nie mogę przestać o nich myśleć.

Kar0la, wiem tylko tyle ile powie mi Martyna. Ona jeździ do tej wsi, do swojej babci. Zazwyczaj jest tam w kaźdy weekend. Psy nie mają budy, tylko jakieś schronienie pod szopą. W tym tygodniu Martynia miała przepytać miejscowych, czy ktoś mógłby dać suce schronienie po ew. sterylce. Szczeniorek psiak jedzie jutro lub pojutrze do domu. Potrzebny jeszcze pilnie dom dla szczeniorka suczki.

Posted

[quote name='saga_86']Sprężyłam się i łaciata szczeniorka oraz mała czarna mają po komplecie ogłoszeń, łącznie z allegro.
Sagą tą?

to się zdublowałyśmy.. :eviltong: bo ja wczoraj ją zaczęłam ogłaszać :evil_lol: ale ogłoszeń nigdy dość! ;)

Posted

Ale to maleństwo zostanie na tej wsi samo, jeżeli sie nie znajdzie chociaz dt.

Dziewczyna jutro jedzie ze Śląska na ta wiochę za Łopusznem i ma zabrac jej braciszka, a ona zostanie:(:(.