Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Jako pierwsze odbedzie sie sterylizacja. Jesli wizyta przejdzie dobrze mala pojedzie do Beaty na DT ktory moze okazac sie DS.[/QUOTE]

aaa - no to fajowo:p

Aga - pytał ktos o Svenka? czy cisza?

Posted

[quote name='agaga21']mam kolejny super zapowiadający się domek dla roxy, jakieś 20km ode mnie[/QUOTE]

jakie piekne wiesci, w ten smutny,smutny dzien,,,:loveu:

Posted

świetne wieści! ;)

[SIZE=1]Chociaż tyle dobrego, bo w Swarzędzu podobno kolejna bieda do wyciągnięcia natychmiast.. zamknięta w piwnicy :angryy: Ciekawe tylko czy 'nowa', czy któraś z tych 'nieadopcyjnych', aczkolwiek z tego co widać to nowych bullowatych nie przyjmują..[/SIZE]

Posted

[quote name='Linka']świetne wieści! ;)

[SIZE=1]Chociaż tyle dobrego, bo w Swarzędzu podobno kolejna bieda do wyciągnięcia natychmiast.. zamknięta w piwnicy :angryy: Ciekawe tylko czy 'nowa', czy któraś z tych 'nieadopcyjnych', aczkolwiek z tego co widać to nowych bullowatych nie przyjmują..[/SIZE][/QUOTE]
SŁYSZAŁAM O NIEJ:angryy::angryy::placz::placz: mam nadzieję że uda się ją wyciągnąć nim będzie za późno.

Posted

[quote name='agaga21']SŁYSZAŁAM O NIEJ:angryy::angryy::placz::placz: mam nadzieję że uda się ją wyciągnąć nim będzie za późno.[/QUOTE]

Dziewczyny, sytuacja jest tragiczna- sunia jest wychudzona, od 15 do 9 zamknięta w klatce :angryy::angryy::-(! Jest młoda, płowa z białymi znaczeniami.

Posted

[quote name='ania z poznania']Dziewczyny, sytuacja jest tragiczna- sunia jest wychudzona, od 15 do 9 zamknięta w klatce :angryy::angryy::-(! Jest młoda, płowa z białymi znaczeniami.[/QUOTE]
a ja myślałam jak mi pisałaś że od 15.09 jest w tej piwnicy!

Posted

[quote name='Paulina87']Słuchajcie czy ja mam dzwonić do tej kobiety z Ostrowa i umawiać się na wizytę?[/QUOTE]
tak, jak byś mogła sprawdzić ten dom to by było super.
nie wiem jak umawiałaś się z ab-agnieszką...

Posted

[quote name='Paulina87']Słuchajcie czy ja mam dzwonić do tej kobiety z Ostrowa i umawiać się na wizytę?[/QUOTE]

ja bym się umówiła - jak nie dla tej suni to dla jakiejś innej moze to będzie domek - bullowatych jest jak naprał:-(

Posted

[quote name='ania z poznania']Dziewczyny, sytuacja jest tragiczna- sunia jest wychudzona, od 15 do 9 zamknięta w klatce :angryy::angryy::-(! Jest młoda, płowa z białymi znaczeniami.[/QUOTE]

My niestety w ten weekend do Swarzędza nie dotrzemy, ale ktoś obiecał mi że postara się o zdjęcia.. :roll:

Posted

ten drugi domek nieaktualny, więc jeśli nie ostrów to nie mamy więcej chętnych na roxę na dzień dzisiejszy i będzie musiała poczekać. sprawdzić dom warto, jak najbardziej. dziewczyna wydawała się być fajna, konkretna.

Posted

ODNOSNIE SUNI ZE SWARZEDZA
Sunia w piwnicy, bo nie ma miejsca na pojedynczych boksach juz . Ponoc mloda i lagodna. Zostala przywieziona wychudzona, w schronie normalnie jesc dostaje, to powinna dojsc do siebie. Nic mi nie wiadomo o zadnej klatce...

Posted

Miałam się nie wpisywać,ale....
Biedny pies:-(

Jest wychudzona i dojdzie do siebie w Swarzędzu??

Tak jak Doris?
Amstafka 18 kg w chwili zabrania we wrześniu a w lutym , jak przyszła do schronu wyglądała dobrze.
I po drodze pchły nie zjedzą jej żywcem?
A może pójdzie do budy , na łańcuch?

Saint, możesz mnie zbanować ale wstydziłabym się być wolontariuszem w Swarzędzu.
Jak można było patrzeć na mękę Doris i nic nie robić.