Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia jest słodka i bardzo milusińska, taka przytulanka. kochana i śliczna. całą drogę siedziała w kontenerku, z jedną przerwą, nie nabrudziła, nie piszczała, nie szczekała, choć było jej niezbyt wygodnie. na smyczy ciągnie(izabelka 70 się o tym przekonała na własnej skórze:evil_lol: ) ale za wątrobowe ciasteczka robi pięknie siad i podaje łapkę:evil_lol::loveu:
nie ma ogłoszeń, jutro zrobię jej już allegro. ma równo rok, można ją wszystkiego za smakołyki nauczyć;):evil_lol:

była bardzo zawiedziona, że zostaje a my odchodzimy. strasznie smutno patrzyła. wiem, że wolontariuszki będą się nią zajmowały ale to nie to samo co domek:shake:

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem załamana bo zdjęcia z wyjazdu nie powychodziły i nie mam ŻADNYCH ładnych do allegro:placz:mam nadzieję że izabelka70 ma jakieś ładne.

proszę was bardzo o pomoc finansową na roxę!!! nie mamy ani złotówki deklaracji na nią:shake::-(:-(

Posted

Chyba jeszcze nie ma ogloszen. Nie wszystko o niej wiemy, a to co wiemy, to hmm skrajnie sprzeczne informacje sa:roll:

U mnie w domu sie zalatwiala, niszczyla, ciagnela na smyczy, i nie sluchala sie ogolnie. Byly wlasciciel twierdzi wrecz przeciwnie:angryy:

Poczekajmy moze na info z hotelu..

no i koniecznie sterylka!!!