Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
adopcja naszej Fionki zaczęła się od gg ... zobaczyłam ją na stronie Fundacji i pierwsze co zrobiłam to napisałam na podany nr gg.

Nie chciałabym wchodzić tutaj w jakieś zbędne dywagacje, bo i po co? W swoich ogłoszeniach nie podaje numeru gadu, raczej adres email, telefon.. Jeśli ktoś ma opory przed dzwonieniem na ogół pisze email, ale w momencie gdy dostaje od godziny 8 rano co rusz jakieś smsy z pojedynczymi pytaniami, bądź ponagleniami to wizerunek danej osoby kreuje mi się przed oczami taki a nie inny :roll: Miejmy nadzieje, że w tym wypadku jest to być może złudne..

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety roxa nie jedzie do domku:placz:
już było wszystko ustalone, nowa pani szykowała sobie transport na sobotę ale behawiorysta w hoteliku stwierdził, że roxa absolutnie nie nadaje się do domu z dzieckiem na dzień dzisiejszy bo wykazuje agresję lękową:placz::placz::placz:

może jak się uspokoi, wyciszy, to będzie inaczej ale dziś nie możemy jej wydać do domku z małym dzieckiem:shake::placz:

Posted

[quote name='agaga21']niestety roxa nie jedzie do domku:placz:
już było wszystko ustalone, nowa pani szykowała sobie transport na sobotę ale behawiorysta w hoteliku stwierdził, że roxa absolutnie nie nadaje się do domu z dzieckiem na dzień dzisiejszy bo wykazuje agresję lękową:placz::placz::placz:

może jak się uspokoi, wyciszy, to będzie inaczej ale dziś nie możemy jej wydać do domku z małym dzieckiem:shake::placz:[/QUOTE]

czyli trzeba jej szukać domku bez dzieci? a do jakich dzieci była sprawdzana - tzn. w jakim wieku? bo może będzie się "bała" malutkich, a starsze np. 8- będzie tolerować...wiesz coś bliżej?

Posted

Cukiereczek jest stabilny i łatwy do opanowania.
Trzeba było widzieć, jak wypluwała kota .jak powiedziałam :fe, nie wolno:diabloti:
Ale jest gorzej z jej skórą, zaczęła leczenie.

Posted

[quote name='mariamc']Cukiereczek jest stabilny i łatwy do opanowania.
Trzeba było widzieć, jak wypluwała kota .jak powiedziałam :fe, nie wolno:diabloti:
[/QUOTE]
wolę sobie tego nawet nie wyobrażać!

Posted

Przepraszam za OT.

Pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną. Województwo wielkopolskie, miejscowość LIPNO NOWE.

Jesli ktoś z Was może mi pomóc, bardzo prosze o kontakt na PW.

Dziekuję