Linka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 fioneczka napisał(a):adopcja naszej Fionki zaczęła się od gg ... zobaczyłam ją na stronie Fundacji i pierwsze co zrobiłam to napisałam na podany nr gg. Nie chciałabym wchodzić tutaj w jakieś zbędne dywagacje, bo i po co? W swoich ogłoszeniach nie podaje numeru gadu, raczej adres email, telefon.. Jeśli ktoś ma opory przed dzwonieniem na ogół pisze email, ale w momencie gdy dostaje od godziny 8 rano co rusz jakieś smsy z pojedynczymi pytaniami, bądź ponagleniami to wizerunek danej osoby kreuje mi się przed oczami taki a nie inny :roll: Miejmy nadzieje, że w tym wypadku jest to być może złudne.. Quote
agaga21 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no ja na smsy też bym nie odpowiedała przy pierwszych kontaktach. Quote
agaga21 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 niestety roxa nie jedzie do domku:placz: już było wszystko ustalone, nowa pani szykowała sobie transport na sobotę ale behawiorysta w hoteliku stwierdził, że roxa absolutnie nie nadaje się do domu z dzieckiem na dzień dzisiejszy bo wykazuje agresję lękową:placz::placz::placz: może jak się uspokoi, wyciszy, to będzie inaczej ale dziś nie możemy jej wydać do domku z małym dzieckiem:shake::placz: Quote
agnieszka32 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 O kurczę :shake:, to może jakąś inną sunię tej pani zaproponować ... Quote
agaga21 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='agnieszka32']O kurczę :shake:, to może jakąś inną sunię tej pani zaproponować ... zaproponowałam 3, mam nadzieję że którąś wybierze. w swarzędzu masakra, zajrzyjcie na wątek i zdjęcia z ostatniej strony:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113642&page=100 Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='agaga21']niestety roxa nie jedzie do domku:placz: już było wszystko ustalone, nowa pani szykowała sobie transport na sobotę ale behawiorysta w hoteliku stwierdził, że roxa absolutnie nie nadaje się do domu z dzieckiem na dzień dzisiejszy bo wykazuje agresję lękową:placz::placz::placz: może jak się uspokoi, wyciszy, to będzie inaczej ale dziś nie możemy jej wydać do domku z małym dzieckiem:shake::placz:[/QUOTE] czyli trzeba jej szukać domku bez dzieci? a do jakich dzieci była sprawdzana - tzn. w jakim wieku? bo może będzie się "bała" malutkich, a starsze np. 8- będzie tolerować...wiesz coś bliżej? Quote
mariamc Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ona boi się zmian.Warczała na pracowników.Jednego chwyciła dosyć mocno. Jest niestabilna psychicznie. Typowa agresja lękowa. Jutro będzie Piotr i zobaczymy. Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ech....a tak jej ładnie z pysia patrzy:-( Quote
mariamc Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Andzia, w 99% mam rację ,co do charakteru psów. Ona nie może zmieniać więcej domów.Jest wrażliwa, jeśli można to tak nazwać.... Lepiej zaczekajmy. Quote
andzia69 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 danusiu - ależ ja przecież nic nie mówię:evil_lol: tylko szkoda, że ona taka niedobra i nie chce isć do domku!:mad: A Cukiereczek do tego domku sie nie nadaje? Quote
mariamc Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cukiereczek jest stabilny i łatwy do opanowania. Trzeba było widzieć, jak wypluwała kota .jak powiedziałam :fe, nie wolno:diabloti: Ale jest gorzej z jej skórą, zaczęła leczenie. Quote
Kana Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ZAPRASZAM DO POMOCY DLA NASZEGO BIALASKA! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: **Cala wiedza tylko u nas!!** Encyklopedia PWN od gluchego Asta Bialasa!! Do 14.11.09 - Dogomania Forum :diabloti: Quote
agaga21 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='mariamc']Cukiereczek jest stabilny i łatwy do opanowania. Trzeba było widzieć, jak wypluwała kota .jak powiedziałam :fe, nie wolno:diabloti: [/QUOTE] wolę sobie tego nawet nie wyobrażać! Quote
andzia69 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='agaga21']wolę sobie tego nawet nie wyobrażać![/QUOTE] ona się chciała tylko pobawciać:evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 taaa, z jednym już się tak pobawiła...:shake::roll: Quote
agnieszka32 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A ja zapraszam na swój pierwszy bazarek (ufff:roll:) na bandę "bogatyńsko-szczecinecką) Nowe obroże, smycze i inne psie gadżety na "bandę bogatyńsko-szczecinecką" -do 20.11. - Dogomania Forum Quote
obraczus87 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie poszukuje osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną. Województwo wielkopolskie, miejscowość LIPNO NOWE. Jesli ktoś z Was może mi pomóc, bardzo prosze o kontakt na PW. Dziekuję Quote
Linka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 a gdzież to? bo chyba nie chodzi o Lipno za Włocławkiem? :roll: Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 roxa pojechała do domu:multi: szczegóły mam nadzieję napisze mariamc:loveu: Quote
fioneczka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ale wieści :multi::multi::multi: powodzenia mała ... bądź szczęśliwa Quote
agaga21 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Paulina87']Gdzie pojechała suńka do Ostrowa?[/QUOTE] nie, przecież w ostrowie to był ten dom z dzieckiem! to ludzie ze szczecinka. Quote
Paulina87 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A do Ostrowa idzie jakaś suczka? Pani się zdecydowała na jakąś inną? Quote
Recommended Posts