Agnes Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Justa']Był ktoś może ostatnimi czasy w sklepie [B]drpets [/B] w Warszawie? Bo planuję w końcu kupić nową obrożę, ale zastanawiam się jak z asortymentem u nich..[/QUOTE] wybor bardzo duzy, to w koncu dystrybutor ROGZa na Polske, wiec maja praktycznie wszystko, pod warunkiem ze nie trafisz tuz przed dostawa ;) Najlepiej dzwonic, upewniajac sie jak sa czynni. Do niedawna bylo czynne od 18 ;) Quote
toyota Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Psa można zaczipować u weta , u nas bezpłatnie, bo refunduje to miasto. Czip jest umieszczony poprzez zastrzyk. Quote
Guest papillonek Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='barberry']adresówka to chyba u każdego jest ;)[/QUOTE] Wiem,wiem,ale nie wiedziałam ,czy to adresówka,czy może numerek.Może trochę nie w temacie,ale gdzie można zaczipować psa i ile to kosztuje.Adresówka może się rozkręcić,zepsuć itp.,a czip hmmm....będzie ciężko się go pozbyć ;) Quote
vege* Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 u mnie do konca 2010 roku było za darmo u weta, ale jak pytałam ile kosztuje po za tym darmowym chipowaniem to powiedział, że raczej do ok 50 zł Quote
Kateczka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 wieksze jest prawdopodobieństwa odnalezienia psa z adresówka niz z chipem... dlatego mój poza tatużem, chipem ma też wszędzie blachy z nr... sama nie raz juz znalazłam psa...i adresówka by mu oszczędziła stresów... po pierwsze w Poznaniu musiałam pół miasta przemaszerować żeby na straży chipa sprawdzili...i tym samym psa juz nie chcieli oddać....(właściciel nie wpisał nr musieli do niego jechać...jakby go nie było to pies trafia do schronu-a jak jest w typie to wychodzi bocznym drzwiami...) w Swarzędzu (pod Poznaniem) juz czytnika nikt nie miał...a pies mieszkał blok obok...tyle, że przez cały dzień nie mogłam tego wiedzieć ... to samo tyczy się zwierząt np potraconych przez samochód....nikomu martwego zwierzaka nie będzie się chciało wieźć na sprawdzenie czy ma chipa...na nr na adresówce może ktoś zadzwonić.... Quote
diabelkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='vege*']zobaczcie co znalazłam [url]http://allegro.pl/niebieski-komplet-lupine-delfinki-smycz-obroza-i1421293546.html[/url] :evil_lol:[/QUOTE] ten zacisk jest przerabiany ? Quote
vege* Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 nie wiem właśnie czy przerabiany, ale ja akurat takiego zacisku lupine nie widziałam Quote
diabelkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 przerabiany, widac ze inne kolko. kurde! ale mojemu to brzydko w niebieskim bedzie :( to 2.5 cm ? Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 to 1,8 :) ten komplet przez moje ręce przechodził :D i byl przerabiany bo oryginalny wogole sie nie luzował, tylko niestety tam to glowne kolko nie jest jeszcze z tych nowych niklowanych co mamy Quote
Lucky. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 moje delfinki strasznie sztywne są ... a sama smycz by się przydała :P Quote
Natula Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 komplet lupine po Marcie był tylko w naszych rękach. Leży u Oli, pies raz miał go na sobie. mysle ze sama smycz nie byłaby problemem ;) Quote
Asti Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Nex w szelkach by Marta_Ares (kupionych z rok temu, ale nie wstawiałam zdjęć:evil_lol:) i szarpaczkiem by bros ;) [IMG]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/nexowe%20styczniowe/DSC_0020.jpg[/IMG] [IMG]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/nexowe%20styczniowe/DSC_0028.jpg[/IMG] fot. by Shel ([URL]http://kaskaa.boo.pl/[/URL]) Quote
diabelkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Marta_Ares']to 1,8 :) ten komplet przez moje ręce przechodził :D i byl przerabiany bo oryginalny wogole sie nie luzował, tylko niestety tam to glowne kolko nie jest jeszcze z tych nowych niklowanych co mamy[/QUOTE] ufff, dzieki bo tak mnie kusilo zeby kupic :P Quote
Diora Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Dopiero dziś porządnie wyregulowałam szelki EzyDog i leżą naprawdę super :) Długo już nic nie kupiłam, ale nie mogę ukryć, że korci mnie niesamowicie jakaś nowa obroża, czy smycz... :( Ehhhh Quote
Naklejka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Widziałam kilka bardzo fajnych obróż, chętnie bym coś kupiła, ale mam hamulec w postaci rodziców :lol: Nie grozi mi taka wielka kolekcja psiego wyposażenia:evil_lol: Ta obroża od Jetsana bardzo fajnie się sprawuje :) Niestety dalej "choruję" na kolce:lol: może kiedyś..... Quote
Justa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Agnes']wybor bardzo duzy, to w koncu dystrybutor ROGZa na Polske, wiec maja praktycznie wszystko, pod warunkiem ze nie trafisz tuz przed dostawa ;) Najlepiej dzwonic, upewniajac sie jak sa czynni. Do niedawna bylo czynne od 18 ;)[/QUOTE] Napisałam do nich maila, może raczą odpisać :diabloti: W sumie mam rzut kamieniem z uczelni, więc pewnie najlepiej będzie jak się sama przejdę :p Dzięki za odpowiedź - oby mieli to co chcę :diabloti: A ceny? Takie jak na stronie mniej wiecej? Bo ceny kakadu ostatnio mnie poraziły.. Quote
Agnes Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ceny mniej wiecej jak na stronie. Moga sie ciut roznie. Dokladnie nie pamietam, bo kupowalam jak byla wielka wyprz:diabloti: Zadzwon do nich jak bedziesz sie wybierac, zebys "klamki nie pocalowala":lol: Mieli zmienic godziny otwarcia, ale nie wiem czy to juz nastapilo. A wejscie jest od strony parkingu, po schodkach. Ja sie naszukalam:evil_lol: Quote
Justa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Agnes']Ceny mniej wiecej jak na stronie. Moga sie ciut roznie. Dokladnie nie pamietam, bo kupowalam jak byla wielka wyprz:diabloti: Zadzwon do nich jak bedziesz sie wybierac, zebys "klamki nie pocalowala":lol: Mieli zmienic godziny otwarcia, ale nie wiem czy to juz nastapilo. A wejscie jest od strony parkingu, po schodkach. Ja sie naszukalam:evil_lol:[/QUOTE] Też chciałam skorzystać z wielkiej wyprz, ale nie mieli tego czego pragnęłam :placz: Skoczę w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie :p Quote
angineuuka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 U nas tylko jedne szeleczki , 6 smyczy, i 2 obrózki takie zwyczajne ;).. Uznałam ze czas na nową obróżkę , o tak wczoraj mnie naszło ;D , zapytałam rodziców czy mogę . i o dziwo , mogę :) . . Więc kieruję do was pytanie , chce ktoś z was sprzedać obróżkę + smycz ( smycz nie jest obowiązkiem :D ) dla wesciaka ? Najlepiej Tanio . Oczywiscie kontakt na pw. Quote
ewelinabuck Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 chetnie odkupie szelki manmata rozmiar xl. Quote
Kinia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='ewelinabuck']chetnie odkupie szelki manmata rozmiar xl.[/QUOTE] Mam czerwone M-M jak coś;) Quote
WeronikaM Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [url]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/nexowe%20styczniowe/DSC_0028.jpg[/url] piękny pies i szelki ładnie wygląda w tych szelkach :D Quote
Asia&Kleo Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [B]WeronikaM[/B], zamawiałaś rogza albo red dingo flying bones?:razz: Quote
Paulix Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [QUOTE][url]http://i1179.photobucket.com/albums/x394/kaskaa96/nexowe%20styczniowe/DSC_0028.jpg[/url][/QUOTE] Wygląda w nich świetnie, grubość taśmy i kolorystyka pasują do niej idealnie :D Quote
Recommended Posts