Kocurkotka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 i dwa dry bed'y :D ten w paski był taki tylko jeden i nie mogłam się powstrzymać :D ogólnie oba zielone są BOSKIE na żywo :D - zaje*iste :D 2 Quote
Kocurkotka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 smycz i obroża z LORD'a smycz jest super obroża jest MEGA :D Quote
nadira Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Widzę- zakupy udane :) Furkidz był na wystawie???? Quote
Kocurkotka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 8 godzin temu, nadira napisał: Widzę- zakupy udane :) Furkidz był na wystawie???? tak byli :D chciałam kupić torbę 3d z BOSem ale akurat nie mieli :C Quote
gops Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Lord jest na każdej nawet najmniejszej wystawie :) My tez planujemy smycz od nich z tą plecionką, widziałam je ostatnio po 50 zł w Gdyni na wystawie. Quote
Vailet Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ja tez ostatnio kupilam smycz lorda na wystawie, plecionke z mosiężnym karabińczykiem, iii jest swietna! Nieporównywalnie wygodniejsza od skory wozy Quote
Ares_biz_pl Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 50zł za smycz Lorda to dobra cena i przede wszystkim chodzi tutaj o ich jakość wykonania,są po prostu bardzo solidne i też fajnie się prezentują:) Teraz generalnie warto szukać akcesoriów dla naszych pupili w sklepach internetowych,zimą można znaleźć ciekawe promocje. Quote
Harley Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Czy ktoś z was się może orientuje jaki rozmiar obroży może mieć: 1)dorosły samiec boston terriera? 2)3-miesięczny cocker spaniel? Chciałam coś sprezentować psom znajomych, a nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać. Quote
Mary&Shena Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 A teraz i ja mam problem z wyborem obroży...A w zasadzie z dobraniem podszycia jak i taśmy bazowej do tej tasiemki Kudłatego: Waham się pomiędzy pianką (jaki kolor?) a polarem (szary?), albo nawet pomiędzy azteckim wzorkiem + polarem. W jakim połączeniu widzicie tę sucz? >> http://imgur.com/a/VeMH9 Ewentualnie wezmę różyczki z różowym polarem, ale ten wzór kusi, a nie wiem z czym go złożyć by wyglądał jakoś przywoicie i pasował ;) Z góry dziękuję za pomoc :D Quote
marta1624 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Mary&Shena- różowa taśma bazowa i lazur pianka? Quote
Mary&Shena Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 8 godzin temu, marta1624 napisał: Mary&Shena- różowa taśma bazowa i lazur pianka? No właśnie problem w tym, że lazurowej pianki nie mają :< Co do taśmy myślałam właśnie nad różową, ale nie wiem czy bardziej fuksja, malina czy delikatniejszy róż. Jako podszycie chyba wezmę lazurowy polar, no albo inny kolor pianki, tylko jaki?? :/ Ewentualnie lazurowy softshell ale to już jest ewentualna ewentualność ;) Quote
marta1624 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 To może turkusowy softshell? A taśma- mnie się podoba malina :) A tak ogólnie- moje obróżki przyszły, świetne są <3 Quote
Mary&Shena Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 2 godziny temu, marta1624 napisał: To może turkusowy softshell? A taśma- mnie się podoba malina :) A tak ogólnie- moje obróżki przyszły, świetne są <3 Dzięki za pomoc ;) Dasz zdjęcia obróżek :D ? Quote
Mary&Shena Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Mam jeszcze jedno pytanie - co to znaczy, że taśma jest cieńsza, zszywana podwójnie? Że są jej jakby dwie warstwy? trochę mnie to zraża, bo pewnie przez to obroża może być zbyt sztywna... :/ Quote
xxxkaluniaxxx Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Zwykłe gładkie z chińczyka za parę groszy :P Quote
Monieq Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Chcę kupić łosiom szelki tip-top ( https://www.tiptop24.pl/index.php?view=produkt&prod_id=10 ) i mam pytanie - czy ktoś się orientuje, czy ta rozmiarówka jest dokładnie taka jak opisana? Czy te maksymalne 56cm w klacie w rozmiarze S to naprawdę jest 56 cm czy mniej? Bo moje mają ok. 53 w klatce, młody jeszcze kapkę urośnie i nie chciałabym kupić za małych szelek. Quote
.Agata. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 My mieliśmy M i było ok 3-4cm więcej w obwodzie niż w tabelce Quote
Monieq Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 .Agata. dzięki :) To zdecyduję się na S, na weściory Mka byłaby pewnie za duża w tych zabudowanych częściach. Quote
marta1624 Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 O 5.02.2016o20:31, Mary&Shena napisał: Dzięki za pomoc ;) Dasz zdjęcia obróżek :D ? Jasne :D Nasze nowości :) 1 Quote
Leokadia Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Powiedz mi, łańcuszek u Kudłatego dalej ma takie wielkie kółko? Czy może coś się w tej kwestii zmieniło? Ciekawi mnie ogólnie jak to będzie wyglądać na drobniejszej szyi. Quote
nadira Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Jeeej, jakie one wszystkie ładne!!! Nawet szopy/ lemurki zaczęły mi się podobać, choć nigdy jakoś nie porywały... Quote
marta1624 Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 O 9.02.2016o06:09, nadira napisał: Jeeej, jakie one wszystkie ładne!!! Nawet szopy/ lemurki zaczęły mi się podobać, choć nigdy jakoś nie porywały... Dzięki :) Mnie szopy też nie porywały, ale jakoś mi do Lucka spasowały :) O 7.02.2016o17:48, Leokadia napisał: Powiedz mi, łańcuszek u Kudłatego dalej ma takie wielkie kółko? Czy może coś się w tej kwestii zmieniło? Ciekawi mnie ogólnie jak to będzie wyglądać na drobniejszej szyi. Łańcuszek dalej jest beznadziejny :/ Najlepszy łańcuszek ma DS, z kudłatego kółko jest duuuuuże, ogniwka dalej niespawane (niektóre odchylone minimalnie), gdyby moja suka była baaaaardzo zrywna to bym się bała. Z DS mamy łańcuszek super dobrany do psa, wszystko spawane, nie ma się co tam zrobić ;) Quote
Recommended Posts