Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lord jest na każdej nawet najmniejszej wystawie :) My tez planujemy smycz od nich z tą plecionką, widziałam je ostatnio po 50 zł w Gdyni na wystawie.

Posted

50zł za smycz Lorda to dobra cena i przede wszystkim chodzi tutaj o ich jakość wykonania,są po prostu bardzo solidne i też fajnie się prezentują:) Teraz generalnie warto szukać akcesoriów dla naszych pupili w sklepach internetowych,zimą można znaleźć ciekawe promocje.

Posted

Czy ktoś z was się może orientuje jaki rozmiar obroży może mieć:

1)dorosły samiec boston terriera?

2)3-miesięczny cocker spaniel?

Chciałam coś sprezentować psom znajomych, a nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać.

Posted

A teraz i ja mam problem z wyborem obroży...A w zasadzie z dobraniem podszycia jak i taśmy bazowej do tej tasiemki Kudłatego: 5054448_orig.jpg

Waham się pomiędzy pianką (jaki kolor?) a polarem (szary?), albo nawet pomiędzy azteckim wzorkiem + polarem. W jakim połączeniu widzicie tę sucz? >> http://imgur.com/a/VeMH9

Ewentualnie wezmę różyczki z różowym polarem, ale ten wzór kusi, a nie wiem z czym go złożyć by wyglądał jakoś przywoicie i pasował ;) 

Z góry dziękuję za pomoc :D

Posted
8 godzin temu, marta1624 napisał:

Mary&Shena- różowa taśma bazowa i lazur pianka? 

No właśnie problem w tym, że lazurowej pianki nie mają :< Co do taśmy myślałam właśnie nad różową, ale nie wiem czy bardziej fuksja, malina czy delikatniejszy róż.

Jako podszycie chyba wezmę lazurowy polar, no albo inny kolor pianki, tylko jaki?? :/ Ewentualnie lazurowy softshell ale to już jest ewentualna ewentualność ;)

Posted
2 godziny temu, marta1624 napisał:

To może turkusowy softshell? A taśma- mnie się podoba malina :)

A tak ogólnie- moje obróżki przyszły, świetne są <3

Dzięki za pomoc ;) 

Dasz zdjęcia obróżek :D ?

Posted

Mam jeszcze jedno pytanie - co to znaczy, że taśma jest cieńsza, zszywana podwójnie? Że są jej jakby dwie warstwy? trochę mnie to zraża, bo pewnie przez to obroża może być zbyt sztywna... :/

Posted

Powiedz mi, łańcuszek u Kudłatego dalej ma takie wielkie kółko? Czy może coś się w tej kwestii zmieniło? Ciekawi mnie ogólnie jak to będzie wyglądać na drobniejszej szyi.

Posted
O 9.02.2016o06:09, nadira napisał:

Jeeej, jakie one wszystkie ładne!!! Nawet szopy/ lemurki zaczęły mi się podobać, choć nigdy jakoś nie porywały...

Dzięki :) Mnie szopy też nie porywały, ale jakoś mi do Lucka spasowały :)

O 7.02.2016o17:48, Leokadia napisał:

Powiedz mi, łańcuszek u Kudłatego dalej ma takie wielkie kółko? Czy może coś się w tej kwestii zmieniło? Ciekawi mnie ogólnie jak to będzie wyglądać na drobniejszej szyi.

Łańcuszek dalej jest beznadziejny :/ Najlepszy łańcuszek ma DS, z kudłatego kółko jest duuuuuże, ogniwka dalej niespawane (niektóre odchylone minimalnie), gdyby moja suka była baaaaardzo zrywna to bym się bała. Z DS mamy łańcuszek super dobrany do psa, wszystko spawane, nie ma się co tam zrobić ;)