Kocurkotka Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 i dwa dry bed'y :D ten w paski był taki tylko jeden i nie mogłam się powstrzymać :D ogólnie oba zielone są BOSKIE na żywo :D - zaje*iste :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delph Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Jakiej firmy ta skóra? Świetna jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 smycz i obroża z LORD'a smycz jest super obroża jest MEGA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Widzę- zakupy udane :) Furkidz był na wystawie???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ley Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 8 godzin temu, nadira napisał: Widzę- zakupy udane :) Furkidz był na wystawie???? tak byli :D chciałam kupić torbę 3d z BOSem ale akurat nie mieli :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Lord jest na każdej nawet najmniejszej wystawie :) My tez planujemy smycz od nich z tą plecionką, widziałam je ostatnio po 50 zł w Gdyni na wystawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vailet Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Ja tez ostatnio kupilam smycz lorda na wystawie, plecionke z mosiężnym karabińczykiem, iii jest swietna! Nieporównywalnie wygodniejsza od skory wozy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares_biz_pl Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 50zł za smycz Lorda to dobra cena i przede wszystkim chodzi tutaj o ich jakość wykonania,są po prostu bardzo solidne i też fajnie się prezentują:) Teraz generalnie warto szukać akcesoriów dla naszych pupili w sklepach internetowych,zimą można znaleźć ciekawe promocje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Czy ktoś z was się może orientuje jaki rozmiar obroży może mieć: 1)dorosły samiec boston terriera? 2)3-miesięczny cocker spaniel? Chciałam coś sprezentować psom znajomych, a nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 A teraz i ja mam problem z wyborem obroży...A w zasadzie z dobraniem podszycia jak i taśmy bazowej do tej tasiemki Kudłatego: Waham się pomiędzy pianką (jaki kolor?) a polarem (szary?), albo nawet pomiędzy azteckim wzorkiem + polarem. W jakim połączeniu widzicie tę sucz? >> http://imgur.com/a/VeMH9 Ewentualnie wezmę różyczki z różowym polarem, ale ten wzór kusi, a nie wiem z czym go złożyć by wyglądał jakoś przywoicie i pasował ;) Z góry dziękuję za pomoc :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Mary&Shena- różowa taśma bazowa i lazur pianka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 8 godzin temu, marta1624 napisał: Mary&Shena- różowa taśma bazowa i lazur pianka? No właśnie problem w tym, że lazurowej pianki nie mają :< Co do taśmy myślałam właśnie nad różową, ale nie wiem czy bardziej fuksja, malina czy delikatniejszy róż. Jako podszycie chyba wezmę lazurowy polar, no albo inny kolor pianki, tylko jaki?? :/ Ewentualnie lazurowy softshell ale to już jest ewentualna ewentualność ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 To może turkusowy softshell? A taśma- mnie się podoba malina :) A tak ogólnie- moje obróżki przyszły, świetne są <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 2 godziny temu, marta1624 napisał: To może turkusowy softshell? A taśma- mnie się podoba malina :) A tak ogólnie- moje obróżki przyszły, świetne są <3 Dzięki za pomoc ;) Dasz zdjęcia obróżek :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XdamianX Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Fuksja albo malina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Mam jeszcze jedno pytanie - co to znaczy, że taśma jest cieńsza, zszywana podwójnie? Że są jej jakby dwie warstwy? trochę mnie to zraża, bo pewnie przez to obroża może być zbyt sztywna... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxkaluniaxxx Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Zwykłe gładkie z chińczyka za parę groszy :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monieq Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Chcę kupić łosiom szelki tip-top ( https://www.tiptop24.pl/index.php?view=produkt&prod_id=10 ) i mam pytanie - czy ktoś się orientuje, czy ta rozmiarówka jest dokładnie taka jak opisana? Czy te maksymalne 56cm w klacie w rozmiarze S to naprawdę jest 56 cm czy mniej? Bo moje mają ok. 53 w klatce, młody jeszcze kapkę urośnie i nie chciałabym kupić za małych szelek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Agata. Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 My mieliśmy M i było ok 3-4cm więcej w obwodzie niż w tabelce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monieq Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 .Agata. dzięki :) To zdecyduję się na S, na weściory Mka byłaby pewnie za duża w tych zabudowanych częściach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 O 5.02.2016o20:31, Mary&Shena napisał: Dzięki za pomoc ;) Dasz zdjęcia obróżek :D ? Jasne :D Nasze nowości :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leokadia Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Powiedz mi, łańcuszek u Kudłatego dalej ma takie wielkie kółko? Czy może coś się w tej kwestii zmieniło? Ciekawi mnie ogólnie jak to będzie wyglądać na drobniejszej szyi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Jeeej, jakie one wszystkie ładne!!! Nawet szopy/ lemurki zaczęły mi się podobać, choć nigdy jakoś nie porywały... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta1624 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 O 9.02.2016o06:09, nadira napisał: Jeeej, jakie one wszystkie ładne!!! Nawet szopy/ lemurki zaczęły mi się podobać, choć nigdy jakoś nie porywały... Dzięki :) Mnie szopy też nie porywały, ale jakoś mi do Lucka spasowały :) O 7.02.2016o17:48, Leokadia napisał: Powiedz mi, łańcuszek u Kudłatego dalej ma takie wielkie kółko? Czy może coś się w tej kwestii zmieniło? Ciekawi mnie ogólnie jak to będzie wyglądać na drobniejszej szyi. Łańcuszek dalej jest beznadziejny :/ Najlepszy łańcuszek ma DS, z kudłatego kółko jest duuuuuże, ogniwka dalej niespawane (niektóre odchylone minimalnie), gdyby moja suka była baaaaardzo zrywna to bym się bała. Z DS mamy łańcuszek super dobrany do psa, wszystko spawane, nie ma się co tam zrobić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts