Illusion Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 O 12.02.2016o19:49, nenya napisał: Ja bym brała rozmiar mniejsze - moi noszą normalnie 80, a te są 70 i są w sam raz. Oki, dzięki :). Mam nadzieję, że u nas też wszystko będzie pasować :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 O 12.02.2016o20:11, a_niusia napisał: dobra, kupilam jeden zestaw, jak mi sie spodoba to kupie jeszcze dwa:) wybralam shine in mint 3,5 cm z rozowym karabinczykiem:)))) Ooo Shine In Mint jest piękny, dobrze, że u nas już śniegu nie ma, bo nie mam pretekstu do kupienia takiego typowo zimowego zestawu ;) Koniecznie wstaw zdjęcia, jak się na Twoim psiaku prezentuje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Mam rabat w white fox, zastanawiam sie czy cos chce :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abietis Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 13 godzin temu, Illusion napisał: Oki, dzięki :). Mam nadzieję, że u nas też wszystko będzie pasować :D. Nowe weź mniejsze niż stare. Ja wzięłam ten sam rozmiar i odstają trochę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_niusia Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 19 godzin temu, Mary&Shena napisał: Ooo Shine In Mint jest piękny, dobrze, że u nas już śniegu nie ma, bo nie mam pretekstu do kupienia takiego typowo zimowego zestawu ;) Koniecznie wstaw zdjęcia, jak się na Twoim psiaku prezentuje ;) dla mnie to ten zestaw w polaczeniu z rozowym karabinczykiem jest bardzo wiosenny:)) kurde, jednak po namysle...kupilam jeszcze LSD z zoltym karabinzykiem i splash z mietowym. to okropne miec trzy pieski:))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta_gp Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 LSD jest super :) Czekam na foty na gordonach. :) Zastanawiam się, czy chcę samą obrożę z warsaw doga czy też smycz do tego. Korzystam z gumowanej smyczy juliusa, wcześniej miałam z furkidz z taśmą rurową, która jest strasznie śliska, więc mnie bardzo denerwuje. Jakie są te taśmy w warsaw dogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVOLUTION Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Witam, czy ktoś posiada szelki Dingo Strong, podobne do julius k9? jak się sprawdzają? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermilka1 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 O 15.02.2016o13:53, marta_gp napisał: LSD jest super :) Czekam na foty na gordonach. :) Zastanawiam się, czy chcę samą obrożę z warsaw doga czy też smycz do tego. Korzystam z gumowanej smyczy juliusa, wcześniej miałam z furkidz z taśmą rurową, która jest strasznie śliska, więc mnie bardzo denerwuje. Jakie są te taśmy w warsaw dogu? Śliskie, ale mnie to akurat pasuje :) Dla mojego czarnego podpalanego wzięłam Shine in Apricot - pasuje idealnie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Canifel bedzie wprowadzal hurtty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marta_gp Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 4 godziny temu, Ermilka1 napisał: Śliskie, ale mnie to akurat pasuje :) Dla mojego czarnego podpalanego wzięłam Shine in Apricot - pasuje idealnie :) dzięki :) Pytałam się też WarsawDoga. Z tego co się dowiedziałam to są śliskie, ale nie tak jak taśma rurowa. Chyba i tak się zdecyduję - kolorowe karabińczyki są super :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky23 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Nasze nowe cuda ♥ Jedno kupne, drugie do testów :3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abietis Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Potrzebuję pomocy w wyborze obroży dla tego Pana: Jaki kolor wg Was by do niego pasował? I jakie są fajne, nie za drogie obroże dla większych psów? Zawsze kupowałam małe i nie przejmowałam się wytrzymałością obroży, więc teraz pojawił się problem. Odpadają bawełniane :) Teraz przyszedł mi do głowy Superdog, ale sama nie wiem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IZMADO Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Pokażcie swoje czarne podpalane pieski w shine in apricot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenya Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 A ja mimo niedawnej współpracy z White Fox, zakochałam się w kolejnych obrożach od nich :P No i w efekcie, oziki teraz się noszą na królewsko: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angineuuka Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 3 godziny temu, Abietis napisał: Potrzebuję pomocy w wyborze obroży dla tego Pana: Jaki kolor wg Was by do niego pasował? I jakie są fajne, nie za drogie obroże dla większych psów? Zawsze kupowałam małe i nie przejmowałam się wytrzymałością obroży, więc teraz pojawił się problem. Odpadają bawełniane :) Teraz przyszedł mi do głowy Superdog, ale sama nie wiem :P Fiolet? Nenya- jaka to szerokosc? :D Cudne sa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenya Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 12 minut temu, Angi napisał: Fiolet? Nenya- jaka to szerokosc? :D Cudne sa :D Kurka nie wiem, Ola mi dobierała :D Ale Bal ma chyba 4 cm a Ru 3,5 albo 3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niewyspana Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 3 godziny temu, nenya napisał: A ja mimo niedawnej współpracy z White Fox, zakochałam się w kolejnych obrożach od nich :P No i w efekcie, oziki teraz się noszą na królewsko: Ładnie mu w tym kolorze! I szerokości, przynajmniej teraz coś dobrze na nim widzę :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogha Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Dziecko moje w swoim Kudłatym :3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary&Shena Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 7 godzin temu, Abietis napisał: Potrzebuję pomocy w wyborze obroży dla tego Pana: Jaki kolor wg Was by do niego pasował? I jakie są fajne, nie za drogie obroże dla większych psów? Zawsze kupowałam małe i nie przejmowałam się wytrzymałością obroży, więc teraz pojawił się problem. Odpadają bawełniane :) Teraz przyszedł mi do głowy Superdog, ale sama nie wiem :P Może Kudłaty Art ? Jest raczej tanio, w porównaniu z np. stacjonarnymi zoologami, gdzie za "zwykłą" obrożę dla dużego psa trzeba dać czasem więcej, a w Kudłatym można samemu sobie zaprojektować cudo ^^ 4 godziny temu, nenya napisał: A ja mimo niedawnej współpracy z White Fox, zakochałam się w kolejnych obrożach od nich :P No i w efekcie, oziki teraz się noszą na królewsko: Wyraz twarzy Ru mnie rozbroił ;D "no ewentualnie może być..." Nenya, ty cały czas masz jakieś nowe cuda, nie wiem, czy zazdrościć, czy się cieszyć, że mam długowłosego psiaka i mi taka obróżkomania nie grozi ;) PS Obydwa oziki mają różnokolorowe tęczówki ? Teraz dobiero zauważyłam, że Balu ma :00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vailet Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 A ja dzisiaj złożyłam zamówienie u el perro za ponad dwie stówy.. Ten wątek powinien sie nazywać "klub anonimowych obrozoholikow" - ale raczej by nie leczył :p 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 no ja chce kolejne od pana Marka :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Dogha- świetnie wyszło!!! To który wzorek następny? ;) Kocurkotka szalej, póki możesz :D to pewne, że kończy pracę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenya Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 9 godzin temu, Mary&Shena napisał: Może Kudłaty Art ? Jest raczej tanio, w porównaniu z np. stacjonarnymi zoologami, gdzie za "zwykłą" obrożę dla dużego psa trzeba dać czasem więcej, a w Kudłatym można samemu sobie zaprojektować cudo ^^ Wyraz twarzy Ru mnie rozbroił ;D "no ewentualnie może być..." Nenya, ty cały czas masz jakieś nowe cuda, nie wiem, czy zazdrościć, czy się cieszyć, że mam długowłosego psiaka i mi taka obróżkomania nie grozi ;) PS Obydwa oziki mają różnokolorowe tęczówki ? Teraz dobiero zauważyłam, że Balu ma :00 Haha widzisz, że z długowłosymi też się da :D Oba maja, owszem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocurkotka Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 8 godzin temu, nadira napisał: Kocurkotka szalej, póki możesz :D to pewne, że kończy pracę? taak bo już na zdrowiu trochę pod upada i do końca roku tylko robi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermilka1 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 (edited) O 18.02.2016o15:33, IZMADO napisał: Pokażcie swoje czarne podpalane pieski w shine in apricot! Edited February 19, 2016 by Ermilka1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts