Hill. Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Prodog się obudził, po dopraszaniu się o odpowiedź oczywiście... Hurtt w naszym rozmiarze nie ma i do 15.02 nie będzie. Także podziękujemy, bo o taką informację staram się już od połowy miesiąca. Mam jeszcze jeden typ i jeśli to nie wypali, to dogadujemy się z PDD. Czy ktoś z Was posiada takie szelki od Zero DC? Quote
Primrosy Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Paula to skoro u was 60 odstaja to na moją 70 mogą być za duże ... Kurde oszaleć można z tymi wymiarami i teraz znowu nie wiem co robić bo moja suka ogolnie wąska w klacie jest ... może jednak 60 brać ? Ale może być wtedy problem z obwodem ... Quote
gato Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Czy ktoś z Was posiada takie szelki od Zero DC? Ja miałam. Z bólem sprzedałam :< Quote
Harley Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 W oczekiwaniu na szelki dostałam od Lupine takiego oto maila: Szanowni Państwo, w związku ze śnieżycą w New Hampshire (USA) - siedziba firmy Lupine - realizacja złożonych zamówień zostanie opóźniona o kilka dni :D Quote
.Agata. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 25 stycznia zamówiłam hurtty, myślicie, że jest jeszcze opcja na wymianę koloru czy będę musiała czekać na kolejne zamówienie? :P prodog nie odpisuje, a jeśli jest opcja to będę się dobijać na wszelkie sposoby neonowe Y jednak sprzedaję, spróbuję z wersją pro może faktycznie ciut mniejsze będą dla niego lepsze Quote
Illusion Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A ja dowiedziałam się, że Y 55 mają szerokość 3cm i dolny pasek ma 16cm długości (tylko 2cm więcej niż 45), jakby kogoś to jeszcze ciekawiło. No nic, czekamy. Pytałam Prodoga czy jest szansa, że nasze szelki będą w najbliższej dostawie i ponoć mają być, dzisiaj zamówienie miało zostać wysłane z Finlandii. Quote
XdamianX Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A ja dostałem odp z Dobrej Miski, że oni są wyłącznie sklepem internetowym, i nie można przyjechać i kupić. Tak więc, muszę skombinować skądś wymiary pasków w hurttach neonkach w r.45, 55 i 60. To jedyna opcja. Quote
angineuuka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Na sprzedaż widziałam komplet hurtty w fajnym kolorze - rozmiar 55. Wisi na wątku sprzedażowym. " w tym roku odwyk od psich rzeczy" odrzeklam i kupiłam julki i licytuje 4 taksówki. boże a to dopiero luty :D Quote
Hill. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ja miałam. Z bólem sprzedałam :< Rozumiem, że z bólem, bo były fajne ;) Nie trafiliście z rozmiarem? Jak się sprawowały? Jakie jest podszycie? Quote
XdamianX Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Te na sprzedażowym to Y. Ja chcę norwegi ;) Jak dobrze, że mi żadna taksówka się nie podoba, uff. Quote
Dogha Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Młoda w swoich Hurrtach. Są genialne, ale nie wiem czy dla niej nie powinnam wziąć jednak 70. Te to 60 :( 60? Jak? :O Mam taki rozmiar dla szetlandów... Quote
Pepper-oni Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Doszły moje hurtty Y 60 PRO i są większe w obwodzie karku o jakieś 2-3cm od starych hurtt 60 Y również PRO. Załamać się można zanim się trafi na odpowiedni rozmiar. Dogha twoje neonowe 60 są mniejsze czy mogła byś mi zmierzyć obwód przedniej obręczy i długość paska idącego między łapami? Quote
Clavia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Matko, tak gadacie o tych Hurttach, że jeszcze przez Was je kupię! Ale nie! Na razie sama odpalam maszynę ;) Zmieńcie temat :P Quote
Dogha Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zmieniam temat zatem: ma ktoś może coś z serii ECO Lupine? Wygodne to? Pepper-oni zmierzę ;) Quote
Hill. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Hurtta wprowadza zmiany w tych nowych szelkach: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152648492727006.1073741885.81206307005&type=1 Według mnie rączka na gorsze - na małych psach wygląda beznadziejnie masywnie. Na gładkowłosych widać, że raczej nie byłabym z nich zadowolona, więc może i dobrze się stało, że ich teraz nie kupię. Swoją drogą, coś podejrzane, że w ogóle nie pokazują czarnych :P Na tę chwilę wygląda na to, że Ska z Zero DC będzie pasowała; jeszcze muszę się dopytać o wymiary paska górnego i mostkowego. No i zdecydować się na kolor... Quote
Dogha Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Hurtta wprowadza zmiany w tych nowych szelkach: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152648492727006.1073741885.81206307005&type=1 Według mnie rączka na gorsze - na małych psach wygląda beznadziejnie masywnie. Na gładkowłosych widać, że raczej nie byłabym z nich zadowolona, więc może i dobrze się stało, że ich teraz nie kupię. Swoją drogą, coś podejrzane, że w ogóle nie pokazują czarnych :P Na tę chwilę wygląda na to, że Ska z Zero DC będzie pasowała; jeszcze muszę się dopytać o wymiary paska górnego i mostkowego. No i zdecydować się na kolor... Nie, Hurtta nie wprowadza zmian do tych szelek… Te przedstawione na fotkach to "próbki" ew. prototypy. Po tych przymiarkach zostały wprowadzone zmiany w rączce i rozmiarach. To jest napisane w opisie albumu ;) Quote
Hill. Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Faktycznie, źle odebrałam ich post, po komentarzach widać, że nie tylko ja nie umiem czytać ;) Zmyliło mnie wykończenie taśmą z odblaskową (?) nitką, czego nie widzę w tej finalnej wersji - to akurat wyglądało lepiej. Czyli rączka na lepsze :P. Co i tak nie zmienia faktu, że układają się kiepsko... Quote
XdamianX Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ma ktoś zdjęcia hurtt norweskich czarnych z serii pro? Najlepiej na psie lekko ciemniejszym od koloru mopsa, ale chętnie zobaczę jak wyglądają na jakimkolwiek. Quote
Dioranne Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A czy jest tu może jakaś dobra duszyczka, która mogłaby pomierzyć Hurtty 'Y', lifeguard, rozmiar 60? Z każdej możliwej strony, jeśli to możliwe. Przynajmniej rozmiar miałabym już wybrany. ^_^ Quote
katasza1 Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ja ci zmierze, za godzine wrzuce. Ma ktos moze lupine basic fioletowe, zielone, pomaranczowe badz niebieskie i moglby mi wstawic zdjecie? Quote
Dogha Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 wstawiałam całkiem niedawno pomarańczowe, na facebookowej stronie Lupine też jest Czarne norwegi Hurtty na Buzzie też się tu przewinęły ze dwa razy ;) Quote
Agnes Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ma ktos moze lupine basic fioletowe, zielone, pomaranczowe badz niebieskie i moglby mi wstawic zdjecie? Fioletowy zacisk mam od wczoraj. Zdjecie pewnie zrobie w weekend przy dziennym swietle Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ja ci zmierze, za godzine wrzuce. Ma ktos moze lupine basic fioletowe, zielone, pomaranczowe badz niebieskie i moglby mi wstawic zdjecie? jutro postaram się zrobić zdjęcie pomarańczowej obroży :) Żaden rozmiar norwegów nie pasował do Aresa :( w końcu wzięłam Y zielone, wczoraj wysłane jutro powinny dojść :loveu: Quote
Agnes Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Lupine Basic Purple [URL=http://s248.photobucket.com/user/Prejska/media/DSC_5213.jpg.html][/URL] Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje nasycenia koloru. Lepsze zdjęcie zrobię w dzień. Quote
vege* Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Lupine Basic Purple Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje nasycenia koloru. Lepsze zdjęcie zrobię w dzień. Ale piękny kolor :O Quote
Recommended Posts