Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prodog się obudził, po dopraszaniu się o odpowiedź oczywiście... Hurtt w naszym rozmiarze nie ma i do 15.02 nie będzie. Także podziękujemy, bo o taką informację staram się już od połowy miesiąca. 

Mam jeszcze jeden typ i jeśli to nie wypali, to dogadujemy się z PDD. 

Czy ktoś z Was posiada takie szelki od Zero DC? 

euroshort_harness_colour_options_1.jpg

Posted

Paula to skoro u was 60 odstaja to na moją 70 mogą być za duże ... Kurde oszaleć można z tymi wymiarami i teraz znowu nie wiem co robić bo moja suka ogolnie wąska w klacie jest ... może jednak 60 brać ? Ale może być wtedy problem z obwodem ...

Posted

W oczekiwaniu na szelki dostałam od Lupine takiego oto maila:

Szanowni Państwo,

w związku ze śnieżycą w New Hampshire (USA) - siedziba firmy Lupine -  realizacja złożonych zamówień zostanie opóźniona o kilka dni

:D

Posted

25 stycznia zamówiłam hurtty, myślicie, że jest jeszcze opcja na wymianę koloru czy będę musiała czekać na kolejne zamówienie? :P prodog nie odpisuje, a jeśli jest opcja to będę się dobijać na wszelkie sposoby

neonowe Y jednak sprzedaję, spróbuję z wersją pro może faktycznie ciut mniejsze będą dla niego lepsze

Posted

A ja dowiedziałam się, że Y 55 mają szerokość 3cm i dolny pasek ma 16cm długości (tylko 2cm więcej niż 45), jakby kogoś to jeszcze ciekawiło. No nic, czekamy. Pytałam Prodoga czy jest szansa, że nasze szelki będą w najbliższej dostawie i ponoć mają być, dzisiaj zamówienie miało zostać wysłane z Finlandii.

Posted

A ja dostałem odp z Dobrej Miski, że oni są wyłącznie sklepem internetowym, i nie można przyjechać i kupić. Tak więc, muszę skombinować skądś wymiary pasków w hurttach neonkach w r.45, 55 i 60. To jedyna opcja.

Posted

Na sprzedaż widziałam komplet hurtty w fajnym kolorze - rozmiar 55. Wisi na wątku sprzedażowym. " w tym roku odwyk od psich rzeczy" odrzeklam i kupiłam julki i licytuje 4 taksówki. boże a to dopiero luty :D

Posted

Ja miałam. Z bólem sprzedałam :<

Rozumiem, że z bólem, bo były fajne ;) Nie trafiliście z rozmiarem? Jak się sprawowały? Jakie jest podszycie?

Posted

Młoda w swoich Hurrtach. Są genialne, ale nie wiem czy dla niej nie powinnam wziąć jednak 70. Te to 60 :(

b30deae3-cafd-4fb5-8715-e3abe001f53a_zps

60? Jak? :O Mam taki rozmiar dla szetlandów...

Posted

Doszły moje hurtty Y 60 PRO i są większe w obwodzie karku o jakieś 2-3cm od starych hurtt 60 Y również PRO. Załamać się można zanim się trafi na odpowiedni rozmiar. Dogha twoje neonowe 60 są mniejsze czy mogła byś mi zmierzyć obwód przedniej obręczy i długość paska idącego między łapami?

Posted

Hurtta wprowadza zmiany w tych nowych szelkach:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152648492727006.1073741885.81206307005&type=1

Według mnie rączka na gorsze - na małych psach wygląda beznadziejnie masywnie. 

Na gładkowłosych widać, że raczej nie byłabym z nich zadowolona, więc może i dobrze się stało, że ich teraz nie kupię. 

Swoją drogą, coś podejrzane, że w ogóle nie pokazują czarnych :P

Na tę chwilę wygląda na to, że Ska z Zero DC będzie pasowała; jeszcze muszę się dopytać o wymiary paska górnego i mostkowego. No i zdecydować się na kolor...

Posted

Hurtta wprowadza zmiany w tych nowych szelkach:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152648492727006.1073741885.81206307005&type=1

Według mnie rączka na gorsze - na małych psach wygląda beznadziejnie masywnie. 

Na gładkowłosych widać, że raczej nie byłabym z nich zadowolona, więc może i dobrze się stało, że ich teraz nie kupię. 

Swoją drogą, coś podejrzane, że w ogóle nie pokazują czarnych :P

Na tę chwilę wygląda na to, że Ska z Zero DC będzie pasowała; jeszcze muszę się dopytać o wymiary paska górnego i mostkowego. No i zdecydować się na kolor...

Nie, Hurtta nie wprowadza zmian do tych szelek… Te przedstawione na fotkach to "próbki" ew. prototypy. Po tych przymiarkach zostały wprowadzone zmiany w rączce i rozmiarach. To jest napisane w opisie albumu ;)

Posted

Faktycznie, źle odebrałam ich post, po komentarzach widać, że nie tylko ja nie umiem czytać ;)

Zmyliło mnie wykończenie taśmą z odblaskową (?) nitką, czego nie widzę w tej finalnej wersji - to akurat wyglądało lepiej.

Czyli rączka na lepsze :P.

Co i tak nie zmienia faktu, że układają się kiepsko...

Posted

A czy jest tu może jakaś dobra duszyczka, która mogłaby pomierzyć Hurtty 'Y', lifeguard, rozmiar 60? Z każdej możliwej strony, jeśli to możliwe. Przynajmniej rozmiar miałabym już wybrany.  ^_^

Posted

wstawiałam całkiem niedawno pomarańczowe, na facebookowej stronie Lupine też jest

Czarne norwegi Hurtty na Buzzie też się tu przewinęły ze dwa razy ;)

Posted

Ma ktos moze lupine basic fioletowe, zielone, pomaranczowe badz niebieskie i moglby mi wstawic zdjecie?

Fioletowy zacisk mam od wczoraj. Zdjecie pewnie zrobie w weekend przy dziennym swietle

Posted

Ja ci zmierze, za godzine wrzuce.

Ma ktos moze lupine basic fioletowe, zielone, pomaranczowe badz niebieskie i moglby mi wstawic zdjecie?

jutro postaram się zrobić zdjęcie pomarańczowej obroży :)

Żaden rozmiar norwegów nie pasował do Aresa :( w końcu wzięłam Y zielone, wczoraj wysłane jutro powinny dojść   :loveu:

Posted

Lupine Basic Purple

[URL=http://s248.photobucket.com/user/Prejska/media/DSC_5213.jpg.html]DSC_5213.jpg[/URL]

Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje nasycenia koloru. Lepsze zdjęcie zrobię w dzień.