Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje psy sie rozu nie boja :P

No wlasnie ta neonowa mi sie podoba bardziej. Ma ktos moze zdjecie tej rozowej na czarnym psie?

Róż! :) Czarnym psom pasuje w zasadzie każdy kolor, zwłaszcza jeśli jest właśnie neonowy.

Zdjęcia tej obroży nie mam, ale mogę pokazać swojego psa w podobnym do Lupine różowym Hamiltonie. Odcienie mogą lekko się różnić, moje zdjęcie ma dość zimne tony, ale myślę, że Blues będzie świetnie wyglądać w takiej obroży.

Posted

Ginny od Natalii Śliwińskiej ma Lupinkę różową. Można ją poprosić na zdjęcie na Tosi, a jest po trochu czarna ;)

A ja uszyłam dziś taki półzacisk ;)
icdr6wxw7ent_t.jpg

A taką obróżkę młoda dostała od naszej znajomej ;)
matlhdahyhhd_t.jpg

Posted

W Prodogu teraz promocje na Hurttę akurat :)

Czy ma ktoś może norwegi z Hurtty rozmiar 110 lub 120 i mógłby podać długość przedniego paska ? Mieliśmy rozmiar 100 i ten pasek mógłby być trochę dłuższy...Bo z tego, co kiedyś pisaliście, o ile dobrze pamiętam, z regulacją obwodu nie ma problemu ?

Posted

Ja mam hurtty ale z Tk maxx, 120, więc długość przodu może się trochę różnić ;) Jak chcesz to zmierzę, ale nie wiem czy pomoże. Ale z regulacją tyłu nie ma żadnych problemów ;)

Posted

Ja mam hurtty ale z Tk maxx, 120, więc długość przodu może się trochę różnić ;) Jak chcesz to zmierzę, ale nie wiem czy pomoże. Ale z regulacją tyłu nie ma żadnych problemów ;)

Byłabym wdzięczna, będę mieć chociaż jakiś pogląd na to ;) 

Posted

właśnie jak z tą rozmiarówką? mamy 70 hurtty z tk maxx i są dobre na mojego psa (w klacie 55cm). wg tej rozmiarówki powinien mieć 60? także się pogubiłam. będę wdzięczna za pomoc, bo jako, że jest promocja zamawiamy :D 

Posted

właśnie jak z tą rozmiarówką? mamy 70 hurtty z tk maxx i są dobre na mojego psa (w klacie 55cm). wg tej rozmiarówki powinien mieć 60? także się pogubiłam. będę wdzięczna za pomoc, bo jako, że jest promocja zamawiamy :D

Zazwyczaj z Yków pasuje rozmiar wyżej , np 60 tki na psa 50 w klacie a 70tki na psa 60 . Mój nosi 80tki ze względu na duży przód bo po prostu w 70tki przód nie wejdzie . 

Norwegi to nawet 2 rozmiary większe bo paski przednie są krótkie , na psy powyżej 15 kg dobre są 90tki  .

Posted

Dziewczyny, z Trixie tego kroju X czy Y to dla psa wielkości spaniela jaki potrzebowałabym rozmiar? Wg obwodu klatki idealne byłoby S-M albo M, biorąc pod uwagę ten przedni obwód to chyba lepiej wziąć ten mniejszy rozmiar, nie? Ona jest dosyć wąska w barkach, ale klatę ma mocno rozbudowaną.

Brałabym S-M, my mamy ten rozmiar i jest idealny.

Posted

O, dzięki :) Na Hurtty mnie nie stać, to może się pocieszę Trixie :lol:

Szelki trixie ok 40 zl, hurtta ok 60 zł ;) no nie wiem czy bym nie wolała hurtty :p