Niewyspana Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Czy ma ktoś może Hurttę Y rozmiar 70 z serii Lifeguard i mógłby mi podać przednie wymiary? Waham się pomiędzy norwegami a Y, bo jeśli to zamówienie nie doszłoby w końcu do skutku, to zamawiałabym z Prodoga na promocji. Znowu boję się, że w Y będzie się strasznie brudził ten dolny pasek... Ktoś coś poradzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Wg tabeli by wynikało że mają 48cm http://www.hurtta.com/EN/SizeTracker/Harness. W 80 jest 60cm jak pisały dziewczyny i to by się zgadzało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Dziewczyny która mi może zmierzyć pasek górny i dolny w szelkach rogza L. Będę wdzięczna bo chcę dokupić do kompletu a nie wiem czy n ie będą za wielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Doszły HURTTY! Są przepiękne! :) Może później zrobię fotke . 80tka jest dobra na sporego staffika , a przód nawet ma trochę luzu więc nie wiem jak luźno mają je bordery :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalyna Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Moi drodzy, czysto teoretycznie. Szelki hurtty Y dla suczki w typie DON. Obwód klatki ok. 84cm. Celować lepiej w 90 czy 100? I jak myślicie, będzie jej ładnie w różu? oczywiście, czysto teoretycznie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulaa. Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Żółte neonowe mogę przymierzyć jutro na bokserze to może rozwieje wątpliwości co do połączenia rudego z tym kolorem :D Paula, te fioletowe szele z rogza na Free to Lki? Gdzieś mi mignął na zdjęciu ten specyficzny zatrzask. Myślałam, że L będzie dobre na Muffina, teraz obawiam się, że pasek na plecach będzie za krótki , XL takie drogie :( Tak, to Lki ;) pasek ma koło 13cm , także może być krótki, Free jest jednak bardzo drobnym bc :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBeta Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Do nas też dotarły Hurtty i po pierwszych przymiarkach mam wrażenie, że na jednego psa są trochę za małe, a na drugiego trochę za duże :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Do nas też dotarły Hurtty i po pierwszych przymiarkach mam wrażenie, że na jednego psa są trochę za małe, a na drugiego trochę za duże :P Wiesz co ja mam wrażenie że 80tki są ciut za duże na mojego a przecież noszą je borderki z połową szyi mojego :p Zobaczymy czy sie przekręcać nie będą , pasują idealnie jak pies ma kubrak . I chyba kolorystycznie też nie jest źle :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBeta Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Wiesz co ja mam wrażenie że 80tki są ciut za duże na mojego a przecież noszą je borderki z połową szyi mojego :P Zobaczymy czy sie przekręcać nie będą , pasują idealnie jak pies ma kubrak . I chyba kolorystycznie też nie jest źle :P Pokażesz? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Pokażesz? ;) Na dworze to nie ma szans na fotke , ale w domu mu pstrykne dzisiaj i wrzucę bliżej wieczora . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepper-oni Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 1 Rozm 60. Uzywane ale niezniszczone, tylko polkole od przypinania smyczy ma starta czarna farbe. Dam zdjecia w tygodniu. Nieśmiało się przypominam w sprawie szelek :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuro Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Ja też w temacie hurrty ;) ma ktoś może norwegi 80 i 90 i mógłby zrobić im porównawczą fotkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gops Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Z lekkim opóźnieniem , 80tki Y na sporym staffiku . Spód jest jeszcze pozaginany , pewnie się wyprostuje na psie za jakiś czas. Jednak na mojego spód jest za długi tzn za luźny z tym że mój nie ma głębokiej klatki . U góry super leżą Zdjęcia domowe bo na dworze taka chlapa że po jednym spacerze musiałam prać :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niewyspana Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Czy ktoś ma norwegi Hurtty z serii pro, rozmiar 80 i mógłby mi zmierzyć przedni pasek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyleqq Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 no właśnie mojemu Timiemu też 80 tak odstają jak u Was gops. a Timi jest życiową sierotą i wsadza tam łapy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadira Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Nasze nowości świąteczno-zimowe (reniferki już upaprane :) ) i noworoczna nowość gwiazdkowa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vege* Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Gops fajnie wygląda na nim ten kolor :D Nadira najbardziej podoba mi się niebieska :loveu: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa&Duffel Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Z lekkim opóźnieniem , 80tki Y na sporym staffiku . Ale fajnie wyglądają na nim :) tym bardziej nie mogę się doczekać naszych, mam nadzieję, że jutro przyjdą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBeta Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Mojemu psu też odstaje ten dolny pasek, ale poza tym po wyregulowaniu 70 leżą jednak ok :) Boom dostanie 80 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kesja Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Gops, super wygląda, kolor też fajnie pasuje :D Zazdrościmy wam tych szelek, mam nadzieję że my niedługo też będziemy mogły zamówić swoje :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dance_macabre Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Ma ktoś może pomarańczowe hurtty neonowe ale już nie nie takie neonowe? :P Jestem ciekawa jak wyglądają po jakimś czasie używania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuro Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Czy ktoś ma norwegi Hurtty z serii pro, rozmiar 80 i mógłby mi zmierzyć przedni pasek? ja mogę, ale dopiero jakoś 6, bo nie przyjechały ze mną na święta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekunia Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Potrzebuję pomocy, bo zgłupiałam :p. Prodog ma promocję na Hurttę, więc chciałam zamówić moim psom obroże. Marzyła mi się obroża z poniższego linka: http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-PRO-obroza-polzaciskowa-half-choke-35-45cm30mm-CZERWONA-/6606 Do tej pory myślałam, że czerwona jest obroża nr3, licząc od góry. Jednak przeglądając też szelki, znalazłam to: http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-szelki-rozmiar-35-czerwone-/5887 Dla mnie to bardziej pomarańcz niż czerwień :p i teraz sama już nie wiem, który kolor jest który... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Agata. Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 3 obroża od góry jest brązowa, http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-szelki-Y-harness-90-BRAZOWE-/6604 a tutaj niby fotki bardziej realne i już wygląda na szaro-czerwoną :D http://www.eurodogdesigns.com/assets/images/Hurtta_padded_harness_red_archer.jpg http://www.eurodogdesigns.com/assets/images/Padded_y-harness_red_easter.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Agata to ta czerwona? co dałaś linki dwa? ładna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts