Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='socurek']Wiecie może, kto z HM może mi uszyć śliczne dziewczęce guardy z hafcikiem w niewygórowanej cenie?[/QUOTE]
ponawiam pytanie...

Posted

[quote name='anostek']Dogstyle i PWDD chyba nie haftują...[/QUOTE]

Zależy co, przeszycia na smyczach czy szelkach robią więc jakiś tam szlaczek na pewno. Ale napisy czy wzór to tylko Gadżeciaki.

Posted

[quote name='rashelek']Zależy co, przeszycia na smyczach czy szelkach robią więc jakiś tam szlaczek na pewno. Ale napisy czy wzór to tylko Gadżeciaki.[/QUOTE]

Nie tylko. Jeszcze ohmypet i modna koza.

Posted

A tak w temacie Hurtty, Kura ma 47 w klacie, czyli co, nie łapie się? 60 za duże, 45 za małe?

I orientujecie się może gdzie kupię fajne małe guardy 1,5 cm? Furkidz miało mieć i nic, a muszę Tekili też coś nowego kupić :lol:

Posted

[quote name='omry']A tak w temacie Hurtty, Kura ma 47 w klacie, czyli co, nie łapie się? 60 za duże, 45 za małe?

I orientujecie się może gdzie kupię fajne małe guardy 1,5 cm? Furkidz miało mieć i nic, a muszę Tekili też coś nowego kupić :lol:[/QUOTE]
patrz tylko na przód, tył ma dużą regulację, brałabym większe ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']patrz tylko na przód, tył ma dużą regulację, brałabym większe ;)[/QUOTE]

Oczywiście nie napisałam :evil_lol: Chodzi mi o te: [url]http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Lifeguard-szelki-Y-harness-60/6390[/url] a Ty chyba piszesz o norwegach?

Posted

[quote name='omry']Oczywiście nie napisałam :evil_lol: Chodzi mi o te: [url]http://pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Lifeguard-szelki-Y-harness-60/6390[/url] a Ty chyba piszesz o norwegach?[/QUOTE]

Te też mają dużą regulację, więc tylko dobrze przód dopasuj, o tył się nie martw ;)

Posted

Gops 80, ja tak się męczyłam poważnie z 3miesiące i teraz chce następne(tylko znów który kolor...) :)

Omry ja mam też 90 a że rude w klacie jest szeroka a obwód ma stosunkowo mały(mam wrażenie że te wymiary są prawie takie same u niej...) więc siłą rzeczy mogłam sobie owinąć obwód prawie dwa razy. Ale regulacja jest bardzo duża a końcówkę obciełam i przypaliłam i jest jak nowa :)

ładniejsze zdjęcie
[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10155435_867018116658581_462957230771706614_n.jpg[/IMG]

Posted

[B]dance, [/B]o boziu, jak pięknie :loveu: Teraz masz mniejszy wybór, chyba łatwiej się zdecydować :P Teraz różowy, a na koniec zostanie Ci pomarańczowy i ta zwykła wersja :evil_lol:

Posted

[quote name='Karoola'][B]dance, [/B]o boziu, jak pięknie :loveu: Teraz masz mniejszy wybór, chyba łatwiej się zdecydować :P Teraz różowy, a na koniec zostanie Ci pomarańczowy i ta zwykła wersja :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki :) teraz było łatwo bo tylko jeden kolor był wysyłka 24h a następne... Ostatnio widziałam tollera w pomarańczowych i wyglądał bosko ale moim faworytem od początku były różowe . Więc zostaje zakup dwóch na raz:diabloti: a ta zwykła taka sobie, za to limitki niczego sobie ;)

Posted

mi jakoś limitki nie podpasowały.. za to te żółte są cudowne <3 widziałam je ostatnio na żywo i strasznie mi się spodobały :loveu:

Nie wiem czy się już chwaliłam, że idą do nas julki akwamarynowe :cool3:

Posted

[quote name='Victoria']

Nie wiem czy się już chwaliłam, że idą do nas julki akwamarynowe :cool3:[/QUOTE]
Do nas też! do nas też! chyba nawet awizo czeka już na mnie w domu :loveu::lol: