Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282739_486176458074961_1089916788_n.jpg[/url]
ehh ale bym chciała dostać taką przesyłkę :loveu: ale postanowiłam że szaleć z wzorkami to sobie będę przy większym psie..

Posted

wiecie może czy ktoś szyje uzdy? firmy, które to robią mają taśmy 2,5cm a to zdecydowanie za dużo jak dla Lennego, potrzebuje na taśmie 1-1,5cm max... Lenny ma te kłopoty z tchawicą i nie może chodzić w obroży, po mieście szelki też nie są dobrym pomysłem bo ciągnie do psów jak szalony i też ma po tym duszności... a czarna uzda na czarnym psie wywołuje u mnie czarną rozpacz.. a raczej u mojego zmysłu estetycznego :(

Posted

[quote name='sachma']wiecie może czy ktoś szyje uzdy? firmy, które to robią mają taśmy 2,5cm a to zdecydowanie za dużo jak dla Lennego, potrzebuje na taśmie 1-1,5cm max... Lenny ma te kłopoty z tchawicą i nie może chodzić w obroży, po mieście szelki też nie są dobrym pomysłem bo ciągnie do psów jak szalony i też ma po tym duszności... a czarna uzda na czarnym psie wywołuje u mnie czarną rozpacz.. a raczej u mojego zmysłu estetycznego :([/QUOTE]
napisz do DS mi zrobili kantar na miarę .

Posted

[quote name='sachma']dasz na pw jakiś namiar? czy mają swoją www?

chciałam kupić dwa zestawy uzda, szelki, smycz, żeby było tak ładnie..:roll:[/QUOTE]
pw poszło .

Posted

[quote name='gops']kurcze korcą mnie te wzorki furkidza szkoda że się tak kłaczą i brudzą , ładne są .
jak dostane aparat z powrotem pokażę zdjęcie furkidza po 3 tyg ciągłego używania .[/QUOTE]
Moja Taksówka przy codziennym używaniu też nie wygląda rozkosznie. Po prostu to zasługa taśmy jaka jest naszyta, to bawełna która szybko się niszczy i blaknie, łapie brud i kłaki. Taki urok.

Posted

[quote name='Victoria']no to ja mam jakas dziwna taksowke bo ani sie nie brudzi ani nie zciera, a jest regularnie noszona od ok. roku + nie wiem ile u poprzedniej jej włascicielki :P[/QUOTE]
może wszystko zależne od materiału z którego zostały uszyte. Bo zapewne jeden drugiemu nie równy :) Trzeba by porównać kilka obroży wykonanych z tego samego. Wtedy można oceniać.

Posted

[quote name='Victoria']no to ja mam jakas dziwna taksowke bo ani sie nie brudzi ani nie zciera, a jest regularnie noszona od ok. roku + nie wiem ile u poprzedniej jej włascicielki :P[/QUOTE]
Ja mam żółto-pomarańczową taksówkę od 3,5 roku używana codziennie bo to taka codzienna jest i nadal w stanie dobrym, tylko zacisk już jest taki szarawy od elementów metalowych, ale mi to nie przeszkadza miało prawo się po takim czasie pobrudzić i już nie dobrać :eviltong:

Posted

[quote name='Marchewkowy'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/38686-NightQueen"][B]NightQueen
[/B][/URL]
a jeśli chodzi o reklamacje na PP to chyba osoba którą wysyłałą przesyłkę która nie dotarła do adresata może reklamować a nie sam adresat? Jak to jest?[/QUOTE]

Reklamacje może zgłosić nadawca przesyłki.

Posted

poszukuję takiej obroży [url]http://www.marketzwierzat.pl/_inc/show_image.php?img=produkty10127.jpg&x=230&y=300[/url] tylko półzaciskowej. koniecznie czarnej, koniecznie ze sznurka i grubość 14 lub 16 mm duża na 75 cm minimum.. gdzie taką znajdę???

Posted

[quote name='evel']No! Ja tu czekam, pies niewysikany i o! :mad: :diabloti:[/QUOTE]
No ja właśnie też bo chyba muszę zamówić turkus :evil_lol: tzn nie muszę ale mam potrzebę :-)

Posted

hehehehe moje wysikane, bo jeden terroryzuje moczem:)))))))

ale tez czekam. i na listonosza podwojnie czekam, bo i na szeleczki ad i na pake od marty i cholera na kolczyki:)))))

Posted

[quote name='understandme']A jak myślicie, jaki kolorek obroży będzie pasował do podhalana? Bo tak ostatnio mnie coś kusi :D[/QUOTE]
każdy! :diabloti: