Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hera dziś wyspacerowana za wszystkie czasy, od 10 do 18 chyba jej wystarczy?:) chociaż na jakąś zmęczoną to nie wyglądała jak wracała do schronu:)
Jeszcze dwa dni ciągłych spacerów,może coś schudnie:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Hera dziś wyspacerowana za wszystkie czasy, od 10 do 18 chyba jej wystarczy?:) chociaż na jakąś zmęczoną to nie wyglądała jak wracała do schronu:)
Jeszcze dwa dni ciągłych spacerów,może coś schudnie:)

Jak wy poszłyście, to ja jeszcze ruszyłam w teren z ulotkami i udało mi się rozdać tak z 200 ulotek różnym ludziom , między innymi o Herze - może a nóż jakiś telefon się zdarzy :)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Jak wy poszłyście, to ja jeszcze ruszyłam w teren z ulotkami i udało mi się rozdać tak z 200 ulotek różnym ludziom , między innymi o Herze - może a nóż jakiś telefon się zdarzy :)

trzeba być dobrej myśli! jeszcze całe dwa dni przed Herą ,może ktoś suczynę wypatrzy!

Posted

Hera znów na boksie ogólnym nr 3, wakacje się skończyły, siedzi razem z Sonią i jedną nową suczką - w czwartek opiszę, ale to młodziutka i drobniutka ON-ka, bardzo łagodna i przyjazna. Hera może będzie w TV - oby, bo ją troszkę polansowałam.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Hera znów na boksie ogólnym nr 3, wakacje się skończyły, siedzi razem z Sonią i jedną nową suczką - w czwartek opiszę, ale to młodziutka i drobniutka ON-ka, bardzo łagodna i przyjazna. Hera może będzie w TV - oby, bo ją troszkę polansowałam.

Znowu dali ją do tej cholery?! To za niedługo albo Hercia albo Sonia wyląduje w izo:(

Posted

sunia2000 napisał(a):
Cmok w twój tłusty nos pinczerku mój ty:):*

I to mi się podoba. Ode mnie też.. cmok
Mam nadzieję, że ci którzy odkładali psie
adopcje, ze względu na wyjazdy, ruszą
wreszcie do schronisk.
Hera trzymamy kciuki