Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Herunia-Helunia dziś miała zabieg sterylizacji, na szczęście wszystko dobrze poszło, bałam się o jej serducho gdyż Herunia ma lekką nadwagę ale serducho na szczęście ma zdrowe i dała radę. Jeszcze sie dobrze nie obudziła a już pulpecik merdał ogonem na mój widok:)
Dajcie mi większe mieszkanie, żebym mogła ją zabrać do siebie:(

Posted

sunia2000 napisał(a):
Herunia-Helunia dziś miała zabieg sterylizacji, na szczęście wszystko dobrze poszło, bałam się o jej serducho gdyż Herunia ma lekką nadwagę ale serducho na szczęście ma zdrowe i dała radę. Jeszcze sie dobrze nie obudziła a już pulpecik merdał ogonem na mój widok:)
Dajcie mi większe mieszkanie, żebym mogła ją zabrać do siebie:(

Trochę czasu minie nim Hera dojdzie do siebie. Trzymam kciuki zeby wszystko ładnie sie goiło.

Posted

To nie moja zasługa więc za duzo nie wiem, na razie:) Wiem, że wzięła ją wolontariuszka spoza dogo, znam dziewczynę, pomagała mi w promocji Hery no i w końcu sama ją wzięła. Jutro zdam pełne relację:) Ważne, że Hercia poza schronem u osoby, którą dobrze zna:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
To nie moja zasługa więc za duzo nie wiem, na razie:) Wiem, że wzięła ją wolontariuszka spoza dogo, znam dziewczynę, pomagała mi w promocji Hery no i w końcu sama ją wzięła. Jutro zdam pełne relację:) Ważne, że Hercia poza schronem u osoby, którą dobrze zna:)

Suniu, to wspaniała wiadomośc :multi: czekam na jutrzejszą relację :lol:.

Posted

Rozmawiałam dziś z nową pańcią Hery, jak na razie Herunia zapoznaje się z kotem i łazi za panią krok w krok. Wszystkim w domu się spodobała, jak na razie sprawuje się idealnie:) Jutro wyjeżdżam, więc odwiedziny mam zaplanowane dopiero na przyszłą sobotę, wtedy też zdam obszerniejszą relację:) Spodobało mi się dziś jedno zdanie wypowiedziane przez panią Hery " w życiu jej nie oddam"- myśle, że Herunia ma już domek do końca swych dni:)