:: FiGa :: Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 1259/08 Cóż mam na Twój temat napisać wredoto? Pokazałaś mi się w samych minusach jak dotąd... no ale spróbujmy... To ciężki przypadek :lol: Ciężki dla osób, które Herci nie znają. Jest to 6-letnia sunia. W schronisku siedzi już rok. Nie dziwne. Nie robi sobie dobrej reklamy. Właściwie jest wręcz przeciwnie. Na widok przechodzącego człowieka rzuca się do krat i gryzie je ze złością. Czy taki pies zostanie zauważony? Zapewne. Jednak szanse na adopcje ma znikome. Ba. ŻADNE. Widziałam jednak jej reakcję na p Wiktora czy p Lidkę. PIES CUD MIÓD ORZESZKI!!! Łasi się, przytula, jest kochana... Jest psem świetnie nadającym się na psa obronnego.... z taką wredotą nikt na posesję wejść się nie odważy :diabloti: Nie nadaje się natomiast do dzieci. Jednak myślę, że znajdzie się ktoś, kto dzieci już mieć nie może, a potrzebuje psa :oops: Niestety nie udało mi się zrobić jej ładnych zdj. Jest to praktycznie niemożliwe :oops: Muszę poprosić któregoś z pracowników, by wyciągnął mi ją na obfocenie. A może któraś z ciotek się skusi? :diabloti: Kontakt na Koperek [email protected] lub 605095144 Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Na zdj widać też pogryziony policzek Herci... :oops: Niestety taki ma buntowniczy charakterek. W boksie z małymi psami kozaczy, gryzie inne, więc przerzucają ją do większych psów, gdzie, gdy podskoczy dostaje lanie... Teraz znów ustawia sobie suki średniaki, boję się, że na dniach trafi do duzych suk... :( Kto ją widział, ten wie, jak wygląda... na brzuchu, pysku ma pełno śladów po zębach innych czworonogów. To się może kiedyś bardzo źle dla niej skończyć. I czy winny jest pies????????? Czy idiota który nauczył ją, że ludzi się gryzie, a później bez skrópułów oddał do schroniska skazując na ból i cierpienie :angryy: Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 bardzo dobrze Figus, ze jej załozyłas wątek - faktycznie ładniejsze zdjęcia by jej się przydały.:evil_lol:, dobrze, ze do opiekunów jest miła - i moze się uda niunię jednak wyadopotować- chyba trzeba ją rekalmować jako super stróża . Jestem ciekawa własnie jak zachowuje się po wyciągnięciu - moze ona tak pilnuje tylko swoje terenu - jakim jest boks:roll:? Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No, no- ja mam takie dwa w domu- psy jednego pana :) I jakoś wszyscy żyją ;) A HERCIA- fakt, o niej chyba wszyscy wiedzieli i wszyscy omijali- DZIĘKUJĘ FIGA, że się nią zajęłaś!!! Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Bo ja tak skrzywiona psychicznie jestem, że lubię wredoty :grins: Poza boksem podobno jest normalna. Tj normalniejsza :lol: Zrobię nalot na schronisko, może jutro. Z paróweczkami :diabloti: Quote
Koperek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Poza boksem podobno jest normalna Uspokoję Cię- nie tylko PODOBNO ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Będziemy się starać zaprzyjaźnić ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Jest pogryziona i kuleje. Nie miała nawet sił ujadać na mnie przez siatkę... Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ojojoj biedaczka - cholera z bidulka będzie Quote
xmartix Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 zapisuję się szkoda ze nie ma ładnych zdjęć Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Będąc ostatnio przelotem w schronisku szukałam Hery, niestety jej nie znalazłam. Nie miałam czasu by zapytać w biurze o co chodzi, był niemały rozgardiasz. Wiecie coś? Quote
Koperek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 HERCIA nadal wegetuje w schronie ....gdyby oczywiście ktokolwiek byłby ciekaw, bo takie tu tlumy :) Dzisiaj przywitała się, gryząc siatkę w furtce, aby jak najszybciej dostać się do mnie :D Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Ja już nie mieszkam we wro, nie mogę pomóc... kurcze a już miałam nadzieję, że adoptował ktoś tę zołzę niedobrą. Quote
Koperek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Gdyby ktoś pytał :D to tak profilaktycznie zaznaczę, że HERCIA nadal gnije w schronisku! Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Znajdzcie laski 5min dla milusinskiej :oops: Obfoccie, a ja zrobie komplecik ogloszen :oops: Quote
Koperek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 HERCIA W SCHRONIE WCIĄŻ I WCIĄŻ I WCIĄŻ !!! Wiem, że fotki potrzebne i to bardzo, ale mi się każdy aparat zesrał i nie mam czym- ktoś będzie kiedyś z aparatem to też przyjadę i ją wyciągnę?????????????????????????????????????????? Quote
Koperek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Widzę las rąk z tym fotkowaniem hahaha To się HERCIA doczekasz... Quote
iwa77 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Koper - lanie Ci się należy , o mnie to zapomniałaś ???? Przecież ja jestem w schronie na okrągło , daj znac kiedy przyjdziesz i działamy ! Quote
Koperek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ups! no należy się- zgadzam się w tym jednym... Będę jakoś piątek, sobota, niedziela- coś z tych dni- napiszę eska, albo tutaj to się zgadamy. Dzięki piękne! Quote
:: FiGa :: Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Toscie pofotkowaly :mad: No nie ma co :mad: Herka nadal tam jest...:( Quote
Recommended Posts