Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hercia wymiziana, wyspacerowana. Poznała nowe koleżanki spoza boksu, na jedną sie jeżyła, na drugą powarczała, ale z trzecią koleżanki:)
Juz coraz więcej ludzi się przekonuje do Hery, usłyszałam już kilka razy "jaka to wspaniała suka" - dobrze, że inni zaczynają podzielać moje zdanie:)

Posted

Zdanie jak zdanie - raczej twoją ciężką pracę, bo ja nie wiem, czy czytający zdają sobie sprawę z tego faktu, że gdyby nie praca , którą wkłada Pat w wychowanie tej suki, to z Hery nic by nie było - ona z nią odwala kawał solidnej roboty, a Hera zapatrzona w Pat jak w obraz - jej trzeba dom z taką opiekunką co wymaga i poświęca czas znaleźć i to będzie pies bez problemowy, oczywiście jako jedynaczka ma iść albo do samca.

Posted

ecchh dresiara kochana :D :)) Pat, chyba czas zmienić banerek Hery... na najnowszych zdjęciach wygląda o wiele wiele przyjaźniej, no a przede wszystkim radośniej! ;)

Posted

[FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]potrzebna wizyta u suni beni przedadopcyjna WROCŁAW

ok wrocławia pani zainteresowana podjedzie nawet 60 km aby kogoś zabrac na te wizyte szczegóły na watku i u załozycieli -pomożecie lub podszepnicie j kogos plis

[/FONT]
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/2108...0#post17229070[/FONT][FONT=Arial] Poleć znajomym [/FONT][FONT=Arial]

tina czeka !!!

http://www.dogomania.pl/threads/2108...0#post17229070[/FONT]