Jump to content
Dogomania

Hera - pies jednego pana jest teraz szczesliwym psiakiem calej rodziny :)

Recommended Posts

Posted

sunia2000 napisał(a):
A może coś więcej i bedzie trzeba szukać jednego domu dla dwóch psów:)

Fajnie razem wygladają. ;)

Suniu nie myslalaś żeby zmienić tytul wątku? Juz to proponowalam - Hera idealny pies do adopcji czy coś w tym stylu. ;)

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia2000 napisał(a):
Ja nie jestem założycielem wątku. Ten niestety już się nie pojawia, nie wiem dlaczego, a ja chcąc nie chcąc chyba go prowadzę:)

Tak się niestety zdarza, ze zalozyciele opuszczaja wątki. Ja nie zalozylam ani jednego tylko staram sie sie zagladać na opustoszale orzechowskie wątki.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Ja nie jestem założycielem wątku. Ten niestety już się nie pojawia, nie wiem dlaczego, a ja chcąc nie chcąc chyba go prowadzę:)

mozesz poprosić moderatora, aby przepisał watek na ciebie :) ja tak zrobiłam kiedyś w wątkiem długu Ulv :)

Posted

Nikaraguo,wiem, że to wątek Hery ale czy mozna sie dowiedzieć czegoś wiecej o Pelasi, z ktorą razem sa na zdjęciu?
Czy ona będzie takim maleństwem, czy jeszcze rosnie?

Posted

Tak, wszystko w porządku. Chłopak zdominował ją po całości, ale Hera jakoś nie ubolewa z tego powodu. Wyjdzie jej to na dobre, może już nie będzie tak skakać do innych suk jak pozna jak to jest być tą drugą:) Nieraz żeby była sielanka najpierw psy muszą się trochę "dotrzeć"

Posted

[quote name='sunia2000'] Wyjdzie jej to na dobre, może już nie będzie tak skakać do innych suk jak pozna jak to jest być tą drugą:) [/QUOTE]

A ja myślałam, że Hercia jest bezkonfliktowa ....

Posted

[quote name='azalia']Tak mi szkoda Herci,taka fajna sunia z niej,a domku nie widać,za to czas ucieka i jest coraz starsza..[/QUOTE]

No to możesz ją wziąć do domu i kochać do końca jej dni:) Zapewniam transport pod same drzwi, a nawet pod samo legowisko psa:)

Posted

[quote name='sunia2000']No to możesz ją wziąć do domu i kochać do końca jej dni:) Zapewniam transport pod same drzwi, a nawet pod samo legowisko psa:)[/QUOTE]

tak,tak ja też jestem za! :D