Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sabina*** napisał(a):

Niezłe kumoterstwo, co?

To tak na poprawę nastroju.
Już wcześniej dodałam to zdjęcie ale z nk i chyba się dobrze nie wyświetliło..... żadnego odzewu nie było;)

Super! Ale Muszka dobrze wygląda! Szczęściara

Posted

DORA zaginęła 30 grudnia koło godz. 14.30 w Dąbczu
Prawdopodobnie udała się w kierunku działek i Tworzanic.
Nigdy nie uciekała, martwimy się o nią.
Jeśli ktoś ją widział, to bardzo prosze o kontakt.
tel. 723523599

Posted

Niestety Lady nasza pieknooka sunia wróciła dzisiaj do schroniska. Pies ma podejrzenie parwo :( ale jest w dobrym stanie także jak to parwo to ma duże szanse.. Sunia obecnie jest u weterynarza, jutro pewnie się wszystko okarze

Posted

[quote name='Dogo07']Szukamy kogoś z Głogowa do wizyty przedadopcyjnej !
Może znacie kogoś, to niedaleko Leszna jest.

[quote name='sabina***']Ja niestety nie znam

Napisałam do Viki i Ja ;) Nie jestem pewna ale chyba powinnaś/eś dostać PW od niej ;)

Edit: A co z tymi kurtkami ? :razz:

Posted

Śliczny spaniel ;)

Na pierwszym spotkaniu wpadłyście na pomysł czy nie można by stanąć na deptaku lub w okolicach z pieskiem, który ma na sobie jakąś chustę. Może teraz niedługo ? ;) Albo jakieś dni otwarte ? :razz:

Nie dostałam jeszcze odpowiedzi; co z ciuszkami dla psów?

Posted

Więcej informacji i zdjęć będziemy miały na przyszły tydzień w sobotę idziemy do schroniska to popstrykamy, dzięki hojności leszczynian nasze pieski dziś będą miały następne dwie ciepłe budy , a na przyszły tydzień następną.:multi: Dziękujemy:loveu::lol:. Z biglowatych na razie nic nie ma :roll:

Posted

Niestety z przyczyn atmosferycznych nie dojechałam do naszych podopiecznych:-(, cały weekend byliśmy odcięci od świata,ale moje dzielne koleżanki z Leszna były , Sabinka na pewno przy chwili wolnego czasu powkleja nowe zdjęcia:roll: