Macia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Już nie przytulisko ;). Teraz to Międzygminne Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Henrykowie. Pewnie i nowy wątek by się przydał, ale kto ma na to czas. Quote
wiki4 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Będziecie z psami na wystawie w Strzyżewicach? :) Quote
Macia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='wiki4']Będziecie z psami na wystawie w Strzyżewicach? :)[/QUOTE] Nie, z psami nie będziemy. Ale zapewne bez wbijemy. W sobotę będziemy z psami na Zatorzu na dniu dziecka. No i gratuluję, wysłałam Twoje zdjęcia i filmik Lawy zainteresowanej rodzinie. Byli zachwyceni jej zabawą z piłeczką. W niedziele jadą ją obejrzeć i może zaadoptują. Quote
wiki4 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Macia']Nie, z psami nie będziemy. Ale zapewne bez wbijemy. W sobotę będziemy z psami na Zatorzu na dniu dziecka. No i gratuluję, wysłałam Twoje zdjęcia i filmik Lawy zainteresowanej rodzinie. Byli zachwyceni jej zabawą z piłeczką. W niedziele jadą ją obejrzeć i może zaadoptują.[/QUOTE] O, to świetnie, trzymam kciuki za Lawę, bo jest świetna :) Gdzie jest robiony ten dzień dziecka? Patrzyłam na elke i nie ma nic o Zatorzu, albo przegapiłam... Quote
Macia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='wiki4']O, to świetnie, trzymam kciuki za Lawę, bo jest świetna :) Gdzie jest robiony ten dzień dziecka? Patrzyłam na elke i nie ma nic o Zatorzu, albo przegapiłam...[/QUOTE] Jak się dowiem więcej to dam znać ;). Sama nie bardzo się orientuję jeszcze :eviltong:. Quote
wiki4 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Macia']Jak się dowiem więcej to dam znać ;). Sama nie bardzo się orientuję jeszcze :eviltong:.[/QUOTE] Ok. Mogę wpaść z Wami troszkę posiedzieć :lol: Quote
Macia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='wiki4']Ok. Mogę wpaść z Wami troszkę posiedzieć :lol:[/QUOTE] Super, zapraszamy :p. Będzie miał kto bawić piesy. Quote
Macia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='wiki4']Już wiadomo co z tym dniem dziecka? :) Tak, tutaj wszystkie informacje: http://www.miastownia.pl/wydarzenie/dzien_dziecka_impreza_leszno/54642 Quote
Recommended Posts