Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już nie przytulisko ;). Teraz to Międzygminne Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Henrykowie. Pewnie i nowy wątek by się przydał, ale kto ma na to czas.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wiki4']Będziecie z psami na wystawie w Strzyżewicach? :)[/QUOTE]

Nie, z psami nie będziemy. Ale zapewne bez wbijemy. W sobotę będziemy z psami na Zatorzu na dniu dziecka. No i gratuluję, wysłałam Twoje zdjęcia i filmik Lawy zainteresowanej rodzinie. Byli zachwyceni jej zabawą z piłeczką. W niedziele jadą ją obejrzeć i może zaadoptują.

Posted

[quote name='Macia']Nie, z psami nie będziemy. Ale zapewne bez wbijemy. W sobotę będziemy z psami na Zatorzu na dniu dziecka. No i gratuluję, wysłałam Twoje zdjęcia i filmik Lawy zainteresowanej rodzinie. Byli zachwyceni jej zabawą z piłeczką. W niedziele jadą ją obejrzeć i może zaadoptują.[/QUOTE]

O, to świetnie, trzymam kciuki za Lawę, bo jest świetna :)
Gdzie jest robiony ten dzień dziecka? Patrzyłam na elke i nie ma nic o Zatorzu, albo przegapiłam...

Posted

[quote name='wiki4']O, to świetnie, trzymam kciuki za Lawę, bo jest świetna :)
Gdzie jest robiony ten dzień dziecka? Patrzyłam na elke i nie ma nic o Zatorzu, albo przegapiłam...[/QUOTE]

Jak się dowiem więcej to dam znać ;). Sama nie bardzo się orientuję jeszcze :eviltong:.

Posted

[quote name='Macia']Jak się dowiem więcej to dam znać ;). Sama nie bardzo się orientuję jeszcze :eviltong:.[/QUOTE]

Ok. Mogę wpaść z Wami troszkę posiedzieć :lol: