Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

udało się

po małych perypetiach przekonał się do nas i wyszedł:multi: jest bardzo wystraszony ale bardzo kochany
jak był miziany to dupke nadstawiał aż miło;);),na całe szczęście idzie ku lepszemu:lol:

i następny niby agresor

z klatki nie chce wyjść ale jak już wyjdzie to pies na medal:p
jeżeli chodzi o tego wyrośniętego spaniela

to prześliczny pies,futro ma takie milutkie że aż chce się go miziać, zresztą cały jest przesłodki i rzeczywiście wyglądem przypomina spaniela tylko trochę dużego:cool3:

Marcelina robiła zdjęcia mam nadzieję, że znajdzie czas i powkleja:eviltong:

Posted

Dzisiaj do nowego domu pojechała Dolly! Najpierw zabrałyśmy ją z Anią do fryzjera gdzie została wykąpana (za co bardzo dziękujemy), a potem pojechała do nowego domku koło Wschowy. Uważam, że trafiła idealnie. Od razu się zadomowiła i ukradła rybę... Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok. Postaram się dzisiaj wkleić zdjęcia.

Posted

jestem z okolic smigla.od jakiegos czasu przegladam psy ze schronisk. nie moge uwierzyc,ze tyle jest pieskow porzuconych i zal serce zciska ,gdy sie czyta o ich histori (wyrzucone do rzeki,przywizane do drzewa, wyrzucone zwiane do smietnikow, podpalane,bite, porzucane,glodzone)..........szok.dlaczego ludzie sa tacy nieopowiedzialni za swoje zierzaki?ja osobiscie mam spaniela,jest taka przylepa,ale niestety nie moja:(.on wybral na pania moja tesciowa i chodzi za nia jak cien. no musze sie przyzwyczaic do tego,ze go stracilam-na sile go do siebie nie przekonam.
teraz konczymy z mezem dobudowke i obiecalam sobie,ze jesli zdecydujemy sie na pieska to tym razie pomozemy choc jedemu ze schroniska,a ze leszno niedaleko bede sledzila co sie w waszym schronisku dzieje:).
podziwiam wasza prace........dzieki Wam choc czesc z tych pieskow odnakdzie swoj dom......a te porzucane znajda schron.
pozdrwaiam Marta

Posted

Marto wejdź sobie na stronę mzz.leszno.pl tam są wszystkie psy które znajdują się obecnie w schronisku oraz zdjęcia piesków które trafiły do nowego domu:p

Posted

Dziś do nowego domu poszedł nasz sznaucerek :multi::

Pani zachwycona psem, a pies Panią. Sznaucer będzie miał dom z ogrodem i zapewne już dzisiaj będzie spał w łóżku :lol:.

Posted

nasz nowy nabytek

jak prawdziwa modelka ;)młoda suczka, bardzo przyjazna i wesoła
i nasz amstafek

około roczny,miły , przyjacielski, no ale wiadomo potrzebuje odpowiedzialnego pana :eviltong: