Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
To super :razz: Mam nadzieję, że nikt mnie nie oskarży o nic :evil_lol:

:evil_lol:

wiki4 napisał(a):

Ale do konca nie wiem czy wezmę, bo ojciec weźmie chyba do Niemiec:angryy:

Trudno jak tak, ale też wezme więc fotki będą;)

Posted

Dziewczyny to ja mam wielką prośbę o zdjęcia tego bliźniaka Clifforda. Najlepiej takie zbliżenie głowy,żebym mogła porównać umaszczenie. Będę bardzo wdzięczna! Mail wysłany i czekam na odpowiedź. Chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów :shake:

Posted

Zdjęcia nie będą potrzebne;) Nie wiem Lilmo czy juz wiesz.... Clifford jest już w swoim domu!!!! Na szczęście to był on:multi:
Właściciele już go odebrali, bardzo się psiak ucieszył na ich widok:lol:

Posted

Nawet nie macie pojęcia jaką poczułam ulgę!!! Poszłam wczoraj spać o 4 w nocy, bo nie mogłam przestać myśleć o tej sprawie, a nie miałam innych namiarów na właścicieli poza mailowym, a coś mi podpowiadało, że to właśnie ten pies. Powiadomiłam o tym fakcie pierwszą opiekunkę Clifforda, więc możliwe, że to ona ich poinformowała. Bardzo się cieszę, że ta historia tak dobrze się zakończyła! Tak bardzo się bałam o tego psa, choć czułam, że to niemożliwe, żeby jego pan go porzucił, bo to naprawdę człowiek, który był w Cliffordzie zakochany po uszy. Dziękuję za informację!

A jak dzień otwarty? Czy innym psiakom także się poszczęściło i znalazły domy?

Posted

sabina*** napisał(a):
Są też złe wiadomości.... doszedł nowy psiak, właściciel go przyprowadził.....:angryy:
Biedak jest bardzo zestresowany zaistniałą sytuacją....

Powstawiasz zdjęcia ? ;)

Posted

Wspaniale, że Gucio oraz ten maluszek znaleźli domy! Jednak te dni otwarte to świetny pomysł.

Co do tego właściciela co przyniósł swojego psa to jakbym go dorwała to ... :angryy::angryy::angryy:

Zamknę jeszcze tylko temat Clifforda informacją, że otrzymałam maila od właściciela, że maluch już w domu ( Pan nie wiedział, że otrzymałam już informację od wolontariuszy). Cliffcio podobno jest troszkę podrapany i ma kłopot z ropiejącym oczkiem, ale już dostał krople. Ogólnie jest w całkiem dobrej formie. Chciałabym jeszcze raz podziękować Wam za informacje o Cliffordzie. Pan podobno wcześniej był kilka razy w schronisku ( przypuszczam, że miało to miejsce zanim psiak tam trafił ), a później powoli zaczęli tracić nadzieję na jego odnalezienie. Szkoda, że wcześniej nie było możliwości sprawdzenia chipa, ale najważniejsze, że cała przygoda Cliffa ze schroniskiem zakończyła sie happy endem :)

Posted

dziś nasza ukochana muszka znalazła bardzo,bardzo cieplutki domek dziękujemy:iloveyou::Cool!::buzi:

oprócz muszki znalazły jeszcze domki Sabinka :multi::Rose:
i nasz nowy nabytek

Dziękujemy wszystkim :Rose::Rose::Rose:

Posted

To ja powstawiam troszkę zdjęć :razz:

Nie znam imienia ale taka bida z obdartym noskiem :roll:

Agresywny Biszkopcik :lol:

Kolega Blue z klatki :p

I patrzcie kogo jeszcze mam :eviltong:

Posted

To teraz ja kilka wstawię:eviltong:

Psiak, jeszcze bez imienia także czekamy na propozycje:eviltong: