Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lacia napisał(a):
Myślicie że lepiej dziewczynom dac po psie do ogłaszania na wszystkich portalach czy wszystkie psy na jednym portalu?

No właśnie :hmmmm:

Chyba lepiej dać wszystkie psy na portalu..... często wymagana jest rejestracja, wtedy jedna osoba ogłosi wszystkie psy i nie będą musieli się wszyscy logować:)

Posted

Blue jest już po wizycie u doktora. Ogólnie jego stan jest ok. Ma silnie stłuczoną łapę i uderzony pyszczek. Myślę że wszystko szybko się zagoi. Silniejszy psiak jest już odseparowany. Jednak bardzo proszę o pomoc..może ktoś zdecyduje sie zabrać jakąś psinkę na tymczas????

Posted

OLUTKA55 napisał(a):
kilka miesiecy temu na waszych stronach szukano zaginionego leonbergera w tej chwili jest leonberger w schronisku w Dłuzynie Gornej koło Zgorzelca jesli sie nie odnalazł zaginiony moze warto sprawdzic czy to nie ten

Leonberger w Dłużynie to niestety nie Alvaro.

Posted

Byłam z Marceliną w schronisku bo była TV. W poniedziałek zabrałam do domu tą małą sunie owczarka, a dziś patrzymy, a w schronisku nowy szczenior owczarka. Był przywiązany na żwirowni do drzewa..

Posted

Jak narazie do ogłaszania psów w internecie zgłosiły się 3 dziewczyny. Zaraz wyśle im te opisy, które mam i podam każdej 3 adresy portali. Wiktoria daj znać na których portalach chcesz ogłaszać, a ja Ci prześle mailem opisy psów. Bo lepiej zebyś ogłosiła wszystkie psy na kilku portalach niż, te dwa psiury na wszystkich portalach.

Posted

[quote name='Lacia']. Wiktoria daj znać na których portalach chcesz ogłaszać, a ja Ci prześle mailem opisy psów. Bo lepiej zebyś ogłosiła wszystkie psy na kilku portalach niż, te dwa psiury na wszystkich portalach.

* www.darmobranie.pl
* www.adopcjapsa.pl
* www.polskastrefa.eu/ogloszenia/
* www.ogloszenia.tresura.pl/
* www.ogloszenia.aleokazja.pl
* www.dwukropek.pl/
* www.autogielda.pl
* www.ogloszeniasuwalki.pl
* www.neeon.pl
* www.psy.low.pl
* www.eoferty.com.pl
* www.izg.pl

Lepiej na PW bo na maila rzadziej wchodzę:D

Posted

[quote name='wiki4']* www.darmobranie.pl
* www.adopcjapsa.pl
* www.polskastrefa.eu/ogloszenia/
* www.ogloszenia.tresura.pl/
* www.ogloszenia.aleokazja.pl
* www.dwukropek.pl/
* www.autogielda.pl
* www.ogloszeniasuwalki.pl
* www.neeon.pl
* www.psy.low.pl
* www.eoferty.com.pl
* www.izg.pl

Lepiej na PW bo na maila rzadziej wchodzę:D

Kurcze Wiki ale poszalałaś. Dużo wzięłaś na siebie. dobra to ja resztę adresów rozdysponuje na wolontariuszki. Potem dam znać na których portalach dziewczyny będą ogłaszać.

Posted

Bo na tych niektórych jestem zalogowana jak ogłaszałam Tiarę z podpisu :lol: A poogłaszam jak wrócę do Leszna bo teraz w Głogowie jestem u koleżanki ;)

Posted

Ale tutaj cichutko...hopajcie psiaczki na górę!!!
Straszny zastój w naszym przytulisku. Psinek pełno ...tylko patrzą tymi swoimi ślicznymi oczętami zza krat...

Posted

Rzeczywiście zima nam nie sprzyja,pieski marzną ,ludzikom nie chce się przychodzić nawet zobaczyć co my tam mamy:mad:
No to wirtualnie chociaż się przypominamy

Czekają i proszą o ciepły domek

Posted

Dzisiaj były 2 telefony odnośnie adopcji w tym jeden odnośnie naszego śliczniaka Bonga. Mam nadzieję że jutro ktoś się pokaże i do jakiejś psinki szczęście się usmiechnie

Posted

zima,zima straszna zima piesków przybywa chętnych brak,więc się przypominamy

te i inne pieski z leszczyńskiego przytuliska czekają na odpowiedzialnych właścicieli i bardzo ciepły domek:loveu:

Posted

Dzisiaj byłyśmy w schronisku. Jest kilka nowych psiaków, a domek znalazł tylko mały szczeniak owczarka. Psiaki mają kubraczki więc przynajmniej im ciepło. Poza tym wydaje mi się że do czasu zanim się ociepli to mało psiaków znajdzie dom bo jak ludzie sobie pomyslą ze w to zimno maja chodzić z psami na spacery to wolą poczekać do wiosny..

Posted

[quote name='wiki4']Czyli na tych stronkach mam ogłaszać wszystkie psiaki czy tylko te wybrane ? ;)

Jeszcze w lutym na początku ma przymrozić i potem już spokój :roll:[/QUOTE]

Chyba wszystkie. Jak już jesteś gdzieś zarejestrowana to łatwiej dodać wszystkie. Dwa pierwsze opisy przesłałam ci na maila.

Posted

Od piątku do soboty doszły nam 3 psinki. Na szczęście zanleźli się właściciele i odebrali swoje pociechy. Jendak cały czas przśladuje nas liczba 25...tyle jest psiaków na dzień dzisiejszy w naszym przytulisku. A końca zimy nie widać...