Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to przypominamy się

Około roczny pies,został przyprowadzony do naszego przytuliska 10 grudnia 2009
Jest bardzo wesołym i milusińskim psiakiem.Uwielbia wchodzić na budę gdzie ma lepszy widok na swoich kolegów.:lol:

Roczna suczka. Lady Trafiła do nas 18.11.2009r. – błąkała się po Zatorzu w Lesznie.
Jest bardzo grzecznym, wesołym pieskiem z mocnym charakterkiem. Uwielbia pieszczoty i towarzystwo człowieka. Nie lubi innych psów.

Pies. Został przyprowadzony do naszego przytuliska 5 grudnia 2009r.
Oddany przez właścicielkę.:angryy: Na początku bardzo nieufny i przestraszony. Ale teraz powoli
zaczyna nieśmiało merdać ogonkiem.

7 – letni pies. Bingo Jest u nas od lipca 2009r. Jest to piesek wymagający dużej troski. Ma problemy zdrowotne ( musi być na diecie ) i niedowidzi. Z tego powodu też, jest na początku nieufny.
Na pewno odpłaci się wielką miłością temu kto okaże mu serce i się nim zaopiekuje. W ostatnich dniach psiak czuje się lepiej , nawet przytył, mimo wszystko nie daje się złemu losowi :loveu:

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jednak idzie wiosna, serca leszczyniaków zaczynają topnieć :lol:, zaczynają zaglądać do naszych psiaków, które z utęsknieniem czekają na domki, dziś jeden szczęściarz znalazł nowy domek

A dziś trzymajmy wszyscy kciuki bo może jutro następny trafi do nowego domu:p

Posted

dzwoniła do mnie dzisiaj pewna pani zainteresowana naszą Lejdi. Mówiła ze w sobote po nią przyjdzie. Miejmy nadzieje że się nie rozmysli i Lejdi w końcu znajdzie domek.

Posted

Dziś do domu poszła Lejdi

a jutro na 100% idzie następny psiak

Dziękujemy za ciepłe domki i za dobre serca:loveu:

Ale niestety jest i zła wiadomość dziś trafiła do schroniska następna bieda , którą znalazł jeden Pan, być może znajdzie się właściciel:shake:, poczekamy zobaczymy i tak to niestety wygląda jedne idą w to miejsce natychmiast wchodza następne:diabloti:

Posted

Mam wieści od małego Filipka, bo tak nazwała go nowa Pani, w nowym domu czuje się świetnie po zapoznaniu się z nowym domkiem , poszedł zwiedzać ogródek, wytarzał się w śniegu a po tak męczących czynnościach ze swoją kochającą panią były wygłupy i pogaduchy na tapczanie. Obydwoje sa przeszczęśliwi, życzymy Ci Filipku jak najwięcej takich chwil w nowym domku :multi::loveu:

Posted

I nasz wtorkowy szczęściarz

znalazł domek :multi::multi::multi:
mogłoby tak już być do końca tygodnia (albo i dłużej;)), że codziennie jakiś psiak idzie do domu:p

Posted

No i porobiło się:angryy:

Owczarek właścicielka znalazła się w szpitalu i nie ma kto się nim zająć:mad:

Sznaucerek przyprowadzony przez właścicielkę , bo nie może sobie z nim dać rady:crazyeye:

paromiesięczny piesek, przyprowadzony z Koali, bardzo mocno wystraszony:roll:

zdjęcie mało widoczne ale to młody owczarek , bardzo piękny i na razie jeszcze wesoły:diabloti:
co się dzieje z Wami ludzie:shake:

Posted

wiem,że trochę nie na temat, ale na portalu elki czytałam komentarze dot. Miecia i ktoś tam pisze o jakimś psie, który koczuje na cmentarzu we Wschowie, może ktoś jest ze Wschowy i sprawdziłby ? jeżeli to prawda to trzeba pomóc temu psu:shake:

Posted

dzisiaj następny szczęściarz znalazł dom
:multi::multi::multi:
odnośnie tego psa ze Wschowy napisałam na forum głogowskim, ale niestety żadnego odzewu :diabloti:
ale rozmawiałam z Anią może w sobotę będą tam tędy przejeżdżać to popatrzą co jest grane:razz:

Posted

brydzia napisał(a):

odnośnie tego psa ze Wschowy napisałam na forum głogowskim, ale niestety żadnego odzewu :diabloti:
ale rozmawiałam z Anią może w sobotę będą tam tędy przejeżdżać to popatrzą co jest grane:razz:

byłam tam wczoraj ale tylko przejazdem. Pewnien pan mi powiedział widuje psiaka juz od kilku tygodni i ze psiak jest okropnie wychudzony. Ale on podobno biega w okolicach cmentarza w czasie kiedy otwarte są tam budki ze zniczami i kwiatami czyli do ok 17. Bo ja byłam wczoraj o 20 i go ni było. zostawiłam mu jedzonko, a w sobotę pojedziemy tam z Marcelina wcześniej.

Posted

[quote name='brydzia']dzisiaj następny szczęściarz znalazł dom
http://cms.halpress.eu/files2/69805/psy_3_luty_2010_002.jpg :multi::multi::multi:
Czy to jest ten sam spanielek co ten czy jakiś inny?
http://cms.halpress.eu/files2/68766/a396b20faf72f456med1.jpg

Szczęścia psiaki w nowych domkach! :multi:

Posted

brydzia napisał(a):
Niestety to inny spanielek, tamto biedactwo jeszcze siedzi nie miał szczęścia tyle co ten , ale mam nadzieję , że i na niego przyjdzie kolej:cool3:

Tak myślałam, że inny, bo wygląda na młodszego.
Pewnie, że i na tego przyjdzie pora, tylko trzeba to przyspieszyć.
Także proszę nie zapominać o ładnych foteczkach. :cool3:

Aha, i jakby jeszcze jakiś spanielasty się pojawił, to dajcie znać, bo miałam babeczkę z Milicza chętną na spanielka, ale młodego, takiego do 2 lat. Nie śpieszy jej się, pisała, że poczeka do wiosny. ;)

Posted

Gizmo73 napisał(a):
Jak dobrze pójdzie nasz 8-letni spanielek Teo juz w sobotę będzie w nowym domku..ale cicho szaaa ...nie chcę zapeszać:)

To ona ma aż 8 lat? :-o
Nie wygląda na tyle.

To ja ciiiiiiichutko zaciskam kciuki. :kciuki: :kciuki: