Matakia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja fundowałam ale TANANA robiła ;) też Edyta :lol:
flashka-g Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 http://www.rozety.com.pl/ tu sa fajne.. i ceny tez maja fajne:) ale takimi dużymi na bisach bym nie pogardziła;)
J.J.K. Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='flashka-g']http://www.rozety.com.pl/ tu sa fajne.. i ceny tez maja fajne:) ale takimi dużymi na bisach bym nie pogardziła;) Nie wiem jak cenowo, ale rozetki z Białegostoku bardziej mi sie podobały :loveu: Moge wstawić dzisiaj fotkę tej, którą my przywieźliśmy z Białegostoku ...:)
TANANA Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Matakia']Ja fundowałam ale TANANA robiła ;) też Edyta :lol: bardzo się ciesze że sie podobały :) a tak wyglądały są też takie ,a wiekszość wzorów na stronie (przy każdej jest podana wielkość)
Bajon Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 To może zadecydujmy czy robimy coś wspólnie ,czy każdy funduje coś od siebie? Ja napiszę dziś do Hani ale nie wiem czy ona będzie miała czas ,jak w domu są szczenięta:cool3: .I do Edytki napiszę może uda się jej coś wyprodukować... Byłoby miło żeby każdy psiak lokatowy dostał jakaś niespodziankę, bo na naszych wystawach nieczęsto to się zdarza,żeby nie powiedzieć że nigdy.... Może ktoś ma jakiś inny plan odnośnie nagród na klubówkę?
ewka122 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='TANANA']bardzo się ciesze że sie podobały :) a tak wyglądały są też takie ,a wiekszość wzorów na stronie (przy każdej jest podana wielkość) te różowe są prześliczne ja jestem za rozetkami ale nie wiem czy tata się zgodzi zafundować:shake: mam nadzieję że tak bo czasem funduję ale nic na wystawy:cool1: bo on jest właścicielem sklepu,stacji paliw płynnych i składu materiałów budowlanych
Nitor-Nivalis Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Warszawa Siberian Husky, pies, młodzieży - LIBERTIN Fortunatus Siberian Husky, pies, pośrednia - MAKS Pieroth Blue (FCI) Siberian Husky, pies, pośrednia - Winterfrost's PEGASO Siberian Husky, pies, otwarta - LAREDO DE CIUKCI Siberian Husky, pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki Siberian Husky, suka, młodzieży - PINACOLADA Fortunatus Siberian Husky, suka, młodzieży - BEAUTY z Klanu Wydry Siberian Husky, pies, młodzieży - PARADISE Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, młodzieży - ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, pośrednia - Arktogea QUEEN OF NIGHT Siberian Husky, suka, otwarta - DIVA Eskimo River
NigdyNigdy Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Cyraneczka']Petra Caspelherr (Niemcy) - to chyba szefowa kluby szpica w Niemczech. Co do braku "układowości" mam, w tym pzypadku, obiekcje :roll: Sędziowała nas kiedyś w Lipsku, wiele lat temu- to co powygrywało nie tylko było fatalne, ale .... wypełniało nam potem karty ocen :cool1: Ta ocena była tak rażąca, że zdecydowanie nie chętnie bym widziała kogoś takiego na naszej klubówce. Mamy teraz taką listę wstępną: Kim Ramey-Leblanc (Snowmist kennels Canada) Jean Jacques Dupas (Francja) Eugen Leonard Megelea (Rumunia) Guido Shaffer (Niemcy) Petra Caspelherr (Niemcy) Crystian Leneuf (Francja) Simon lub Sheila Luxmoore (UK) Karsten Gronas (Szwecja) Teodora Nagy, Zajane (Wegry) Daniel Favier (Francja) Alice Watt (USA) Vern Harvey (USA) Michael Jennings (USA) Chris Curtis (USA) Dorzucam od siebie: Bart Miller (Kanada)- nie wiem, jak to z tą Kanadą będzie niestety :roll: Diogo Ramalho (Portugalia) Fernando Eduardo Moreno (Argentyna) Ralph Campbell (Norwegia) Jednak z tych "realnych" sędziów, stawiam na zaproszenie Guido. Czy ktoś chce jeszcze tu kogoś dorzucić? Pilne!
Cyraneczka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 HUSKYTEAM napisał(a):Organizujemy jakies pucharki czy cuś w tym stylu? Bo tradycyjnie Cyraneczka była inicjatorką akcji, ale w tym roku to wiadomo - powiększa stadko ;) więc może ją wyręczymy? No, no co za inicjatywa :multi: . Nie widzę problemu, zeby czegoś nie ufundować mimo tego, ze nas nie bedzie. Mam nadzieję, że znajdzie się dobra dusza, która nasze gifty dowiezie na klubówkę :). Wydaję mi sie jednak, że trzeba się szybko sprężać i określać, bo do jutra są przyjmowane zgłoszenia i reklamy, a co za tym idzie informacje o fundatorach nagród. A żeby cos ufundować i żeby to było wręczone na ringu musi sie znaleźć w katalogu informacja o tym. Taki jest przepis.
J.J.K. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='aneta25']Kilka fotek z Białegostoku ;) czy moge prosić o fotki o numerach 005,007,021,022 (jest tam nasz Hokuś:loveu: ) w oryginalnym formacie na maila.. są świetne. [email protected]
efra-husky Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ja ze swojej strony zafunduję coś dla naszej młodzieży ;) W końcu trzeba wspierać młodzież :p
kalina. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Siberian Husky, pies, młodzieży - PARADISE Eskimoski Domek Zobaczymy jak sie braciszek mojej psicy popisze w Warszawie:)...
mortikia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Klubówka Kogo zobaczymy?? psy otwarta: Journey Fortunatus suki Baby: Haukenn Andromeda
gidelskie-psy Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dopisujemy sie do klubówki pies otwarta Arktogea OTHELLO suki baby CLEOPATRA Gidelskie sanie szczeniaki BAJECZKA Gidelskie sanie Młodzież ANDROMEDA Gidelskie sanie
galadria Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA -ŁÓDZ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point (dopisuje) kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris(dopisuje) -znajdzie się,musi:) kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River(dopisuje) kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake (dopisuje) SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point (dopisuje) kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA (dopisuje)
guina Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA -ŁÓDZ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris (Boże daj by sie znalazł:(((() kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA
galadria Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='galadria']KLUBÓWKA -ŁÓDZ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point (dopisuje) kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris(dopisuje) -znajdzie się,musi:) kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River(dopisuje) kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake (dopisuje) SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point (dopisuje) kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA (dopisuje) troszke sie już uzbierało..............
mortikia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA -ŁÓDZ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA kl.weteranów BAIA MARE Samcanka - dopisuje:loveu:
piotrjan Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA -ŁÓDZ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus kl.championów UNTIL THE TOP of Baker Lake SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
Asiaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ha, kogo ja tu widzę w szczeniakach...? Jakaś Ekskluzywna Zorka...:loveu: Pzdr.
Manu Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ja wiem, że to haszczy topik wystawowy... :roll: Ale grenlandy nie mają swojego tematu, a chciałam tylko napisac, że zgłaszam te moje dwa czarne diabły i strasznie sie boję, jak ja sobie poradzę... :placz: Byłam na wystawie tylko 2 razy jako widz, zero doświadczenia - mojego, bo o diabłach to nawet nie wspomnę... Czy sędziom to bardzo się niepodoba, jak pies/suka się łatwo jeży ? :diabloti: To te cholery to nawet w zabawie (czyt. jednej wielkiej nawalance) się jeżą :shake:
jolka11 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Manu napisał(a):Ja wiem, że to haszczy topik wystawowy... :roll: Ale grenlandy nie mają swojego tematu, a chciałam tylko napisac, że zgłaszam te moje dwa czarne diabły i strasznie sie boję, jak ja sobie poradzę... :placz: Byłam na wystawie tylko 2 razy jako widz, zero doświadczenia - mojego, bo o diabłach to nawet nie wspomnę... Czy sędziom to bardzo się niepodoba, jak pies/suka się łatwo jeży ? :diabloti: To te cholery to nawet w zabawie (czyt. jednej wielkiej nawalance) się jeżą :shake: A ja zapytam : Czemu to panny nie zgłoszone ? :mad:
efra-husky Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Załatwione - nagródki dla lokatowej młodzieży oraz młodzieżowych zwycięzców klubu będą na 100 % Jeśli jeszcze ktoś chce coś ufundować to musi się spieszyć. Pani z oddziału powiedziała, że jeszcze do poniedziałku będzie taka możliwość ;)
Recommended Posts