Bajon Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA -ŁÓDZ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - oby ta historia się dobrze skończyła:kciuki: kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium (dopisane) kl.weteranów Best z Babimostu (dopisane) SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
Kida Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - napewno się spotkamy ;) kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue (dopisane) kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium kl.weteranów Best z Babimostu SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl.otwarta Arktogea OCEANIA kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
ewka122 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Kida']KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - napewno się spotkamy ;) kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue (dopisane) kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium kl.weteranów Best z Babimostu SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELYAMBER Eskimoski Domek(jeszcze nie zgłoszona ale już to robię:cool3: )do zobaczenia:loveu: :loveu: kl.otwarta Arktogea OCEANIA kl.weteranów BAIA MARE Samcanka DOPISAŁAM CO WIEDZIAŁAM
Cyraneczka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To ja w takim razie funduję pucharki dla zwycięzców w klasie BABY - psa i suczki ;)
flashka-g Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - napewno się spotkamy ;) ARCTIC Freedome Choice (FCI) -dopisane kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium kl.weteranów Best z Babimostu SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELYAMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI)- dopisane kl.otwarta Arktogea OCEANIA kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
Eskimoski Domek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point KORTIZ Eskimoski Domek kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - napewno się spotkamy ;-) ARCTIC Freedome Choice (FCI) -dopisane ADVENTURER Eskimoski Domek kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus TAROT Eskimoski Domek kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium EXPLORER BEAR Hydrargium-dopisane kl.weteranów Best z Babimostu SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI)- dopisane ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek klasa pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek kl.otwarta Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
Manu Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jolka11 napisał(a):A ja zapytam : Czemu to panny nie zgłoszone ? :mad:Łoj... Mariola, wystawić te dwójkę to juz dla mnie wystarczająco ogromny stres, a jeszcze resztę...? :-o Poza tym Shimkę i tak bym nie wystawiała ze względu na jej bardzo płochliwe zachowanie, choć to takie śliczne pysio. Nie dałaby się obejrzeć facetowi, rzaaadko jakiemu daje się pogłaskać, potrzebuje dużo czasu na oswojenie się z takim. Pewnie kiedyś Grishkę wystawię, bo ona charakter na wystawę ma chyba super :) Ale nie tyle psów na raz. Te moje czarne dzikusy są o wiele trudniejsze (szczególnie Sayuk !) i chcę je z wystawą oswoić póki młode jeszcze. Pamiętaj, że ja w końcu nie lubię wystaw, wiesz przecież... :eviltong:
NigdyNigdy Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Manu']Czy sędziom to bardzo się niepodoba, jak pies/suka się łatwo jeży ? :diabloti: To te cholery to nawet w zabawie (czyt. jednej wielkiej nawalance) się jeżą :shake: Manu, to zależy od sędziego ;) Niektórzy bulwersują się na sam fakt, że pies na sędziego skoczył (choćby w radości), a inni puszczają płazem nawet niegroźne próby skubania ze strachu. Myślę, że jeśli jeżenie się to nie jakiś specjalny wyraz agresji tylko taka ich "ekspresja" to problemu być nie powinno :) Się dopisujemy: KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point KORTIZ Eskimoski Domek kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris - napewno się spotkamy ;-) ARCTIC Freedome Choice (FCI) -dopisane ADVENTURER Eskimoski Domek kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus TAROT Eskimoski Domek kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium EXPLORER BEAR Hydrargium-dopisane kl.weteranów Best z Babimostu BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI)- dopisane ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek klasa pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek kl.otwarta Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek kl. championów JAGIENKA z Coyoacan kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
Miśka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point KORTIZ Eskimoski Domek Haukenn AMON SUL kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris ARCTIC Freedome Choice (FCI) ADVENTURER Eskimoski Domek kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus TAROT Eskimoski Domek kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium EXPLORER BEAR Hydrargium kl.weteranów Best z Babimostu BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE Haukenn ARIADNA kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI) ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek CHIMERA Husky Team klasa pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek kl.otwarta Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek kl. championów JAGIENKA z Coyoacan Arktogea TSUNAMI kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
kapka22 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point KORTIZ Eskimoski Domek kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris ARCTIC Freedome Choice (FCI) ADVENTURER Eskimoski Domek kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus TAROT Eskimoski Domek kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium EXPLORER BEAR Hydrargium-dopisane kl.weteranów Best z Babimostu BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.młodzieży AFERA Freedome Choice (FCI) ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek:lol: klasa pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek kl.otwarta Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek kl. championów JAGIENKA z Coyoacan kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
kapka22 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 to jeszcze raz:cool3: (bo teraz sa braki) KLUBÓWKA - ŁÓDŹ PSY kl.baby SPECIAL ONE of Wolf Point KORTIZ Eskimoski Domek Haukenn AMON SUL kl.szczeniąt TINA'S BLACK KING Eskimoski Domek kl.młodzieży ARKADIUS Galladria-Novitaris ARCTIC Freedome Choice (FCI) ADVENTURER Eskimoski Domek kl.pośrednia MAKS Pieroth Blue kl.otwarta Journey Fortunatus Arktogea OTHELLO A'CHICAGO Eskimo-River SWIFT WOLF Fortunatus TAROT Eskimoski Domek kl.championów UNTILL THE TOP of Baker Lake Greenland Hydrargium EXPLORER BEAR Hydrargium kl.weteranów Best z Babimostu BURSZTYN z Coyoacan SUKI kl.baby Haukenn Andromeda CLEOPATRA Gidelskie Sanie SECRET STAR of Wolf Point Winterfrost's EXCLUSIVE Haukenn ARIADNA kl.szczeniąt BAJECZKA Gidelskie Sanie TINA'S BLACK PRINCES Eskimoski Domek TINA'S BLACK QUEEN Eskimoski Domek kl.młodzieży ANDROMEDA Gidelskie Sanie ROYAL LOVELY AMBER Eskimoski Domek AFERA Freedome Choice (FCI) ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek CHIMERA Husky Team SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek klasa pośrednia HAPPY HILARY Eskimoski Domek kl.otwarta Arktogea OCEANIA DE ESTRELLA Eskimoski Domek kl. championów JAGIENKA z Coyoacan Arktogea TSUNAMI kl.weteranów BAIA MARE Samcanka
Manu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Nigdy Nigdy, dzięki za pociechę ;) Może uda nam się spotkać... :p Bo my, Mariola, to się na pewno na telefon znajdziemy, prawda ? :)
Eskimoski Domek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 SŁUPSK 1.09.2007 DON'T BE LONG Eskimoski Domek ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY !!!!! ZWYCIĘZCA RASY !!!!! :cool3: TO DEBIUT WYSTAWOWY TEGO PRZYSTOJNIAKA :cool3: ASIU I JARKU GRATULUJEMY !!!! CZEKAMY NA WIEŚCI Z BIS JUNIOR I GRUPY A MAŁEGO JAK DORWE W ŁODZI,TO GO OSOBIŚCIE WYCAŁUJE
mortikia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No, spisał się chłopak!!!:D Właścicielom, pani Teresce i Danielowi serdecznie gratuluję :)))))))
ewka122 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Eskimoski Domek']SŁUPSK 1.09.2007 DON'T BE LONG Eskimoski Domek ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY !!!!! ZWYCIĘZCA RASY !!!!! :cool3: TO DEBIUT WYSTAWOWY TEGO PRZYSTOJNIAKA :cool3: ASIU I JARKU GRATULUJEMY !!!! CZEKAMY NA WIEŚCI Z BIS JUNIOR I GRUPY A MAŁEGO JAK DORWE W ŁODZI,TO GO OSOBIŚCIE WYCAŁUJE SUPER I GRATULUJE PNIE DARKU!!!! A CZY PAN PANIE DARKU POKAŻE SIĘ W ŁODZI NAKLUBÓWCE?
Eskimoski Domek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ewelinko,właścicielem tego pieska jest p.Jarek Kemuś :-) a nie p.Darek Na Wystawie Klubowej też będą.
ewka122 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Eskimoski Domek napisał(a):Ewelinko,właścicielem tego pieska jest p.Jarek Kemuś :-) a nie p.Darek Na Wystawie Klubowej też będą. Tak rzeczy wiście ja pana jarka z panem darkiem pomyliłam ale miałam na myśli pana jarka pani Teresko dziękuję za poprawkę:cool3:
NigdyNigdy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Manu napisał(a):Nigdy Nigdy, dzięki za pociechę ;) Może uda nam się spotkać... :p Trzymam kciuki :) Mnie łatwo zauważyć- niebieski (a może granatowy? :roll: ) namiot z dwoma klatkami, w których drzemią (okazyjnie łobuzują) dwa rudzielce ;) Mam jednak nadzieję, że ring Grenlandów nie będzie daleko i uda mi się "ustrzelić" te Twoje dwa diabełki (się za bardzo nie chowajcie) :diabloti: Co do nagród na Klubówce, to dorzucam się z pucharkami dla Młodzieżowego Zwycięzcy Klubu Pies i Suka + dla Zwycięzcy Rasy. Wolne, czy ktoś to już rezerwował dla siebie? :razz: P.S. No i gratki dla J.K.K. za piękny debiut :multi: Czekamy na szczegółowe relacje :p EDIT: Ups! Właśnie doczytałam efra-husky napisał(a):Załatwione - nagródki dla lokatowej młodzieży oraz młodzieżowych zwycięzców klubu będą na 100 % efra-husky, chcesz ufundować nagrody, czy puchary/rozetki? Bo nie wiem, czy te pucharki to dla młodzieży mam dać (głupio byłoby gdyby zwycięzcy dostali po dwa :p), czy komuś innemu poświęcić. Kto chce? :razz:
Eskimoski Domek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 My ze swojej strony dorzucamy dla każdego pieska i każdej suczki z klasy BABY po 3 kg.karmy Arion-Junior oraz po firmowym kubeczku :lol: DLA BEST JUNIORA-15 kg karmy Arion Junior DLA ZW.RASY-20 kg karmy Arion
ewka122 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Eskimoski Domek napisał(a):My ze swojej strony dorzucamy dla każdego pieska i każdej suczki z klasy BABY po 3 kg.karmy Arion-Junior oraz po firmowym kubeczku :lol: DLA BEST JUNIORA-15 kg karmy Arion Junior DLA ZW.RASY-20 kg karmy Arion to muszę iść już trenować by zdobyć te wszystkie wspaniale nagrody:loveu: :loveu:
Cyraneczka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Eskimoski Domek']SŁUPSK 1.09.2007 DON'T BE LONG Eskimoski Domek ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY !!!!! ZWYCIĘZCA RASY !!!!! :cool3: TO DEBIUT WYSTAWOWY TEGO PRZYSTOJNIAKA :cool3: ASIU I JARKU GRATULUJEMY !!!! Gratulacje!!! Wspaniały debiut małego gwiazdora. Aż strach pomyśleć, co będzie później!!! :multi: :multi: :multi: :multi:
Eskimoski Domek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 DON'T BE LONG Eskimoski Domek !!!! BOG!!!!
galadria Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Eskimoski Domek']DON'T BE LONG Eskimoski Domek !!!! BOG!!!! Ogromne gratulacje,Asiu,Jarku. Wyciagneliście swojego asa z rękawa.:cool3: Powodzenia na bisie. Trzymam kciuki
ewka122 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Eskimoski Domek']DON'T BE LONG Eskimoski Domek !!!! BOG!!!! super idzie wam wspaniale mam nadzieję że na bisie też będziecie pierwsi:loveu: życzę powodzenia i trzymam kciuki:cool3: :lol:
Kida Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 WOW! :multi: Wielkie brawa!!! Debiucik jak marzenie :loveu: Trzymam kciuki za malucha i czekam na informacje jak poszło dalej. ;)
Recommended Posts