mortikia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dokładnie Kida ;) Jeszcze raz gratuluję i nie ukrywam, że baardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcia Fado :loveu: Serdecznie pozdrawiam, Justyna
J.J.K. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dziękujemy wszystkim za gratulacje. Jesteśmy bardzo dumni z debiutu naszego Fadusia; dał nam wiele radości i rozpalił nadzieję na kolejne sukcesy. Uczestniczenie w wyborze najpiękniejszego psa Grupy V wywołało moc pozytywnych emocji. Przyjemność prezentacji Fadika zwiększał duży aplauz widzów :loveu: Florka Tobie nikt nie dorówna :loveu: Dzięki. Życzymy wszystkim wielu sukcesów na jutrzejszych wystawach (Częstochowa, Włocławek), a przede wszystkim miłej zabawy:lol:
Guest Karmel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Gratulacje Dla Mlodziutkiego Zwyciescy:):):):):):):
LOCZEK Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie było mnie tydzień i takie wspamiałe wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkim gratulujemy bardzo gorąco wygranych!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ....Mimo ,że nie zostaliśmy przyjeci do Słupska-to i tak wskoczyliśmy do Kemusiów na kawke ,szampana i serniczek:knajpa: ...a co???????? W końcu musieli postawić za Mł.Ch.Pl Hokusia no i pierwsze zwycięztwo Fado-ogromne gratulacje!!!!!:bigcool: :ylsuper: :bigcool: :ylsuper: :buzi:
kapka22 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ogromne gatulacje dla wlascicieli i hodowców Fado:multi: :loveu: Rewelacyjny wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrina: :Cool!: :smilecol: :jumpie:
Florka_xyz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ogromne Gratuacje dla Fadulaca :loveu: :loveu: Spisał sie rewelacyjnie :multi: :multi: :multi:
efra-husky Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 NigdyNigdy napisał(a): efra-husky, chcesz ufundować nagrody, czy puchary/rozetki? Bo nie wiem, czy te pucharki to dla młodzieży mam dać (głupio byłoby gdyby zwycięzcy dostali po dwa :p), czy komuś innemu poświęcić. Kto chce? :razz: Kasiu ode mnie będą rozety ;) także jak chcesz to możesz dać pucharki ;)
kapka22 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :cool3: Pierwsze wiesci z Czestochowy!!!:cool3: EL MEJOR Eskimoski Domek BEST PUPPY, III BIS PUPPY PAWNY de Ciukci Zw.Ml, NjwR, UKONCZONY MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!! WHISKY RIVER Eskimoski Domek lok.II, kl.mlodziezy WINNONA de Ciukci I lok, CWC, NDSwR ROMA DE ESTRELLA POLAR BEST WETERAN TAROT Eskimoski Domek ZWYCIEZCA RASY!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola: :laola: OOROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LADNIE ZASZALELISCIE.... CZEKAMY NA FOTKI ;)
efra-husky Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='kapka22']:cool3: Pierwsze wiesci z Czestochowy!!!:cool3: EL MEJOR Eskimoski Domek BEST PUPPY, III BIS PUPPY PAWNY de Ciukci Zw.Ml, NjwR, UKONCZONY MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!! WHISKY RIVER Eskimoski Domek lok.II, kl.mlodziezy WINNONA de Ciukci I lok, CWC, NDSwR ROMA DE ESTRELLA POLAR BEST WETERAN TAROT Eskimoski Domek ZWYCIEZCA RASY!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola: :laola: OOROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LADNIE ZASZALELISCIE.... CZEKAMY NA FOTKI ;) GRATULACJE DLA ESKIMOSKIEGO DOMKU :) Piękne wyniki :) Widać wystawa należała do was ;)
ewka122 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :loveu: :loveu: [quote name='kapka22']:cool3: Pierwsze wiesci z Czestochowy!!!:cool3: EL MEJOR Eskimoski Domek BEST PUPPY, III BIS PUPPY PAWNY de Ciukci Zw.Ml, NjwR, UKONCZONY MLODZIEZOWY CHAMPIONAT POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!! WHISKY RIVER Eskimoski Domek lok.II, kl.mlodziezy WINNONA de Ciukci I lok, CWC, NDSwR ROMA DE ESTRELLA POLAR BEST WETERAN TAROT Eskimoski Domek ZWYCIEZCA RASY!!!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :laola: :laola: OOROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LADNIE ZASZALELISCIE.... CZEKAMY NA FOTKI ;) SUPER ESKIMOSKI DOMEK GÓRĄ GRATKI DLA PANI TERESKI:loveu: :loveu: I DANIELA:loveu: :loveu: GRATKI RÓWNIESZ DLA INNYCH OSÓB WYSTAWIAJĄCYCH HUSKIE W CZĘSTOCHOWIE!!!
Cyraneczka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gratki dla Zwycięzców z Częstochowy!!! Widzę, że nie macie wieści z Włocławka... Tyle co wiem: Winterfrost's PEGASO - Zwycięzca Rasy!!!!! Arktogea QUEEN OF NIGHT -kl. pośrednia - 1, CWC, NSwR!!!! Arktogea OCEANIA - kl. otwarta - 2. Pegaso i Queenie ukończyły CHAMPIONAT POLSKI!!!!!!!!!! Ogromne gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW!!! :multi: :multi: :multi:
Kida Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Z mojej strony również: Wielkie brawa dla zwycięzców!!! :loveu: Zwłaszcza dla Eskimoskiego Domku i parki, która skończyła dziś Championaty Polski :multi: :multi: :multi:
zpr Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Pegaso BIS Włocławek :lol: Serdeczne gratulacje!!!
Cyraneczka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='zpr']Pegaso BIS Włocławek :lol: No tak, w sumie żadna to niespodzianka :eviltong: Wielkie GRATKI!!!!! :laola:
Cyraneczka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Właśnie sobie wyliczyłam, że Queenie potrzebowała na ukończenie championatu dokładnie 6 miesięcy i 1 dnia:multi: :multi: :multi: Jakże się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :Cool!: Beatko, Darku, macie od nas wielkiego buziaka :iloveyou:
zpr Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Cyraneczka']Właśnie sobie wyliczyłam, że Queenie potrzebowała na ukończenie championatu dokładnie 6 miesięcy i 1 dnia:multi: :multi: :multi: Jakże się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :Cool!: Beatko, Darku, macie od nas wielkiego buziaka :iloveyou: Serdeczne uściski dla mojej ulubienicy :loveu: oraz gratulacje dla Beatki i Darka :multi:
flashka-g Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gratulacje dla wszystkich:):) Tarocik slicznie sie prezentował na BOG:) Ciesze sie ze razem wspolnie z Pawnym ukonczylismy jego Mł.Ch.PL:):loveu:
jolka11 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 BRAWO ,BRAWO MUMIN :multi::multi::multi::multi::multi::multi: BRAWO ,BRAWO Queeni :multi::multi::multi::multi::multi::multi: WIELKIE BRAWA DLA Zwycięzców z Częstochowy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Oj ,Asia nie ładnie o nas nie wspomniałaś :mad:Ale sama się pochwalę :eviltong: Hesperulka " Mini " zdobyła następne Zwycięstwo Młodzieży a SZEJKURA 1 dosk i CWC tym samym rozpoczął Championat Polski
Eskimoski Domek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 MY TEŻ DOŁĄCZAMY SIĘ DO GRATULACJI !!! DLA WSPANIAŁYCH ZWYCIĘZCÓW Z WOCŁAWKA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULUJEMY RÓWNIEŻ NASZEJ NINIE Eskimoski Domek która we Wocławku wywalczyło kolejne CWC
flashka-g Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='jolka11']BRAWO ,BRAWO MUMIN :multi::multi::multi::multi::multi::multi: BRAWO ,BRAWO Queeni :multi::multi::multi::multi::multi::multi: WIELKIE BRAWA DLA Zwycięzców z Częstochowy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Oj ,Asia nie ładnie o nas nie wspomniałaś :mad:Ale sama się pochwalę :eviltong: Hesperulka " Mini " zdobyła następne Zwycięstwo Młodzieży a SZEJKURA 1 dosk i CWC tym samym rozpoczął Championat Polski przepraszam:oops: to fakt ze zapomnialam.. ledwo co zyje i juz nie wiedzialam co pisać. No ale musze Hesperos pochwalic.. ze sie laska robi no no no:cool3: :loveu:
ewka122 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='flashka-g']Gratulacje dla wszystkich:):) Tarocik slicznie sie prezentował na BOG:) Ciesze sie ze razem wspolnie z Pawnym ukonczylismy jego Mł.Ch.PL:):loveu: super gratuluję ci ukończenia z Pawnym młodzieżowego championa polski tak się cieszę że ukończyliście razem ten champion gratuluję ci asiu a pani teresce:loveu: :loveu: i danielowi:loveu: :loveu: to już wogóle ło ho ho nie wiem co powiedzieć same najlepsze lokaty zgarneliście gratuluję wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pani teresko a i prodzę bardzo jeśli zapodziały się gdzieś pani jakieś zdjęcia i miałaby pani czas je wysłać to proszę na mój e-mail [email protected]
Florka_xyz Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ogromne Gratulacje dla Queeni:loveu: :loveu: za ukonczony CHAMPIONAT POLSKI :)Gratki p.Darku i p.Beatko ;-) Gratulacje równiez dla zwycezców z Częstochowy ;-)
NigdyNigdy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='efra-husky']Kasiu ode mnie będą rozety ;) także jak chcesz to możesz dać pucharki ;) Fajnie- to ode mnie będą pucharki dla Młodzieżowych Zwycięzców Klubu Pies i Suka + dla Zwycięzcy Rasy :) Gratulacje dla walczących w Częstochowie i Włocławku. Szczególne gratki dla nowych championów :multi: [quote name='zpr']Pegaso BIS Włocławek :lol: Bosz.... ZNOWU???? Wniskuję o zakaz przyjmowania zgłoszeń Muminka na nasze wystawy :diabloti: A tak na serio.... :loveu:
Nitor-Nivalis Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 No my właśnie wróciliśmy :multi: :multi: :multi: Jesteśmy bardzo bardzo szczęsliwi że Muminek - Winterfrost's PEGASO po przerwie tak wspaniale się spisał :loveu: Tak więc wyniki psiaków mało psy kl pośrednia Winterfrost's PEGASO - CWC, NDPwR, BOB, BOG, BIS ukończony Championat Polski Admirał ... - dos. 2 suczki kl pośrednia Arktogea QUEEN OF NIGHT - CWC, NDSwR ukończony Championat Polski suczki kl otwarta NINA Eskimoski Domek - CWC Arktogea OCEANIA - dos 2 DONA Nektar Północy - dos. 3 Cieszę się tym bardziej iż na zeszłorocznej wystawie we Włocławku Miniulek wygrał BIS Junior i BIS, także mała powtórka z zeszłego rok :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulujemy wszystkim zwycięzcą z Częstochowy oraz Słupska :) Mam pare fotek także pożniej coś wrzucę
Recommended Posts