flashka-g Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 kapka22 wysłałam Ci priv`a ;) przeczytaj jak możesz:) Z tego co wiem to w otwratej bedzie NIKITA BLACK STRIPE NIKE`S Śnieżna Wataha;) hmm i chyba Monika NOKIE z Pierwszej Ręki zgłosila o ile jestem na bierząco;) a ja kombinuje może bym jakoś dojechała najwyzej obładowana encyklopediami z psychologii:roll:
Savannah Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 STAWKA NA RZESZOW 2007 Sedzia - Piotr Kubica PSY Kl.otwarta OTHELLO Arktogea Kl. championow Arktogea SWEETY SUKI Kl. Szczeniat FULL OF ENERGY Potęga Naturalności Kl.mlodziezy Arktogea QUEEN OF DREAMS Kl.otwarta EVENING FALLS Potęga Naturalności ZIMOWA WRÓŻKA Eskimoski Domek Kl.Championow Arktogea CHRYSTAL MOUNTAIN Ogolnie rzecz biorac nazwalabym to zlotem rodzinnym:loveu: GO Arktogea!!:loveu:
jolka11 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Savannah napisał(a):STAWKA NA RZESZOW 2007 Sedzia - Piotr Kubica PSY Kl.otwarta OTHELLO Arktogea Kl. championow Arktogea SWEETY SUKI Kl. Szczeniat FULL OF ENERGY Potęga Naturalności Kl.mlodziezy Arktogea QUEEN OF DREAMS Kl.otwarta EVENING FALLS Potęga Naturalności ZIMOWA WRÓŻKA Eskimoski Domek Kl.Championow Arktogea CHRYSTAL MOUNTAIN Ogolnie rzecz biorac nazwalabym to zlotem rodzinnym:loveu: GO Arktogea!!:loveu: Czyżby to byla cała stawka?:-o Szczerze watpię :p
Savannah Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jolka11 napisał(a):Czyżby to byla cała stawka?:-o Szczerze watpię :p a bo taka jest na stronie zk w Rzeszowie:cool3::lol: chyba ze 'cos' pominelam..:roll:
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 To prawdopodobnie są tylko zgłoszenia wysłane przez Internet. Ale na pewno nie wszystkie... Pzdr.
Savannah Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Asiaczek napisał(a):To prawdopodobnie są tylko zgłoszenia wysłane przez Internet. Ale na pewno nie wszystkie... Pzdr. a szkoda. jesli juz umieszczaja jakas liste psow zgloszonych to powinni mimo wszystko napisac calosciowa, a nie te psy zgloszone przez internet.
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No nic. Trzeba poczekać na całą listę. Tylko kiedy będzie wiadomo, e to "cała" lista?:evil_lol: Pzdr.
jolka11 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Zgłoszenia przyjmowane sa do 15.stycznia :eviltong: Wczoraj lista zgłoszonych psow byla jeszcze mniejsza :evil_lol:
dachenoceras Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jolka11 napisał(a):Czyżby to byla cała stawka?:-o Szczerze watpię :p Parę sztuków jeszcze być winno. Jak nie zapomnim sie zgłosić to przyjedziem.
efra-husky Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Psiaczków w Rzeszowie będzie na pewno więcej ;) A na pełną stawkę będzie nam trzeba poczekać bo zgłoszenia ponoć mają przedłużyć do 19-go stycznia Z tego co wiem to będzie jeszcze parę psiaków z ED
kalina. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Efra będzie, będzie w poniedziałek sie zgłaszamy:eviltong:.
SYLWIA:) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witam! zna ktoś wyniki z Głogowa? Moje "dziewczyny" na 100% będą w Katowicach(Queen debiutuje w pośredniej,Vixen w championów):lol: ,moze z ciekawosci pojedziemy w lutym do Leszna:razz:
Nitor-Nivalis Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 SYLWIA:) napisał(a):Witam! zna ktoś wyniki z Głogowa? Moje "dziewczyny" na 100% będą w Katowicach(Queen debiutuje w pośredniej,Vixen w championów):lol: ,moze z ciekawosci pojedziemy w lutym do Leszna:razz: Głogów jest za dwa tygodnie :razz: do zobaczenia w lesznie i katowicach :)
jolka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Sylwia do zobaczenia w Katowicach :lol: Oj ,Leszno ,niestety to za wysokie progi :cool1:
fallada Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Do Rzeszowa jedziemy też my :lol: . Tym razem naszą rodzinkę będzie reprezentować Arktogea DON CORLEONE. Niestety również jest po dwuletniej przerwie więc nie wiem czy będzie miał ochotę się pokazać przyzwoicie :cool3: . Godna będzie odpoczywać w domku :lol:
piotrjan Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 fallada napisał(a):Godna będzie odpoczywać w domku :lol: Nie chowaj jej tylko dla siebie i mów gdzie ją zobaczymy !
rOOn7 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Co tak malo pieskow na Rzeszow ??? To ja zglosze mojego :evil_lol: co by wieksza stawka byla.
Cyraneczka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 rOOn7 napisał(a):Co tak malo pieskow na Rzeszow ??? To ja zglosze mojego :evil_lol: co by wieksza stawka byla. My też się wybieramy ;) Puma w młodzieży i Paco w championach ;)
jolka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 rOOn7 napisał(a):Co tak malo pieskow na Rzeszow ??? To ja zglosze mojego :evil_lol: co by wieksza stawka byla. Koniecznie ,staweczkę musisz powiększyć :cool3: A jak Ty , to może i my też :razz: W grupie zawsze raźniej :p
dachenoceras Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zaraz, zaraz miała być kameralna wystawa. A jutro pewnie serwer siadzie od zgłoszeń.
jolka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tak,tak ,to wszystko za sprawą Savannah :lol:. Podała tak małą stawkę,ze kto mógł ten zgłaszał ,aby było haszczaków więcej :eviltong::multi:
kalina. Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 My na młodzież. Od tego roku zaliczymy wiekszosć wystaw:cool3: ...(tak mam w planach). Teraz bedziemy ostro cwiczyć...
HUSKYTEAM Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No ja w Rzeszowie juz na 100% będę. Pies + suka w młodzieży. Pzdr!
kapka22 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 My w Rzeszowie też będziemy:cool3: sunie, kl. szczeniątek póki co...:eviltong:
Recommended Posts