SH Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Napisał(a) zpr Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle: :candle: :-( :candle: :candle:
efra-husky Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Monika wyrazy współczucia :candle: :candle: :-( :candle: :candle:
chicken Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ojej! Bardzo Ci wspolczuje!! :-(:-( [*] [*] [*]
Asiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 zpr napisał(a):Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle: Oj, Monika, strasznie mi przykro... Pzdr.
Kamel Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :bigcry: [quote name='zpr']Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle: Monika, dopiero teraz przeczytałam, tak mi przykro :placz:
NigdyNigdy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Gratulacje dla wszystkich walczących w Nowej Rudzie, a dla wygrywających podwójne ;) A dla tych, co z bonusem wracają- nawet potrójne :lol: zpr napisał(a):Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle: Moniko, szczere wyrazy współczucia od NigdyNigdziaków :glaszcze: Smutne to, że nasze kochane potworki nie mogą gościć w naszym życiu choć troszkę dłużej....
Cyraneczka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 zpr napisał(a):Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle: Monika, bardzo współczuję, Oskar nie był przecież wcale stary... Strata przyjaciela jest bardzo przykra... :shake::candle:
zpr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dziękuję wszystkim za okazane wyrazy współczucia.... Oskarek nie miał jeszcze 7 lat, ale nie dane nam było dłużej cieszyć się sobą. To był wspaniały pies, o dobrym charakterze, te dni które spędziliśmy razem na zawsze pozostaną w mojej pamięci. :placz:
Malvina Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [QUOTE Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle: ][/QUOTE] Bardzo mi przykro:-(
Drabster Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Moniko strasznie mi przykro Kropce i Drabusiowi nie powiem bo by sie moje biedaki zapłakały po utracie TATUSIA Naprawde współczuje ci aż mi sie łza w oku kręci. Trzymaj sie,tam gdzie jest teraz jest pięknie i śnieżnie .
zpr Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Drabster napisał(a):Moniko strasznie mi przykro Kropce i Drabusiowi nie powiem bo by sie moje biedaki zapłakały po utracie TATUSIA Naprawde współczuje ci aż mi sie łza w oku kręci. Trzymaj sie,tam gdzie jest teraz jest pięknie i śnieżnie . DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ WSZYSTKIM ZA OKAZANE SERCE... Mam nadzieję, że za Tęczowym Mostem kiedyś spotkam swoje "słoneczka" !
HUSKYTEAM Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 "Wyniki z ringu Siberian Husky"? O co chodzi? Łączę się w bólu, odejście każdego psa jest bardzo dużym ciosem dla właściciela. To niepowetowana strata dla rasy.
Miśka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/po/katalog_po.php?gr=005 wyniki ze swiatowki
Cyraneczka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Mam pierwsze wieści z Wilna, gdzie nasza mocna ekipa zdeklasowała konkurentów ;-) PEGASO - Zw.Mł., NJwR, BOB Arktogea QUEEN OF SNOW - Zw.Mł. Arktogea VIXEN - CACIB Wielkie gratulacje!!!
zpr Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Cyraneczka']Mam pierwsze wieści z Wilna, gdzie nasza mocna ekipa zdeklasowała konkurentów ;-) PEGASO - Zw.Mł., NJwR, BOB Arktogea QUEEN OF SNOW - Zw.Mł. Arktogea VIXEN - CACIB Wielkie gratulacje!!! Serdeczne gratulacje dla zwycięzców :multi: A jaki pies dostał CACIB? i res.CACIB pies i suka? :razz:
SiberijaEl Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dog/Junior class PARACORTUS (FCI) PEPITO II,exl WINTERFROST PEGASO I,BOB,ZwMl,NJwR Intermediate class SWIFT WOLF FORTUNATUS I,exl. Open class FIRST EXPREESS DWIE KORONY I,CAC,CACIB Bitch Puppy class Innocent Flirt Nitor Nivalis I,w.o. Junior class ARKTOGEA QUEEN OF SNOW I,ZwMl DELICJA FORTUNATUS IV,exl IBIS AN_REMORA - diskw ICE_TOSHKA ESKIMOSKI DOMEK II,exl LADY DEMI ESKIMOSKI DOMEK III,exl BLACK GALE HUSKY TEAM brd Intermediate class CAKET SNOW STELTIGER brd Open class ARKTOGEA VIXEN I,CAC,CACIB,BOS DIAMOND LADY MONTAIN STREAM III,exl (Arktogea Sweety,Optima Sponsa Excellens Vivarium) EVENING SHINE NITOR NIVALIS RES.CACIB
SiberijaEl Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 sh_maniak napisał(a):To cała stawka? Niepisalam tych,kture byli zaregistrowane,alie niebylo ich. Spuzniona FULL OF ENERGY POTENGA NATURALNOSCI (suka,puppy class)-czeka na opis,dopuki zakonczysie ring
sh_maniak Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dzieki za info, własnie o małą nam chodziło, Kasia ma rozładowany tel i sie skontaktowac nie da :placz:
Cyraneczka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Mam nadzieję, że będą zdjęcia z Wilna ;-). A póki co trzymamy kciuki za reprezentację w jutrzejszym dniu ;-)
Asdf Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Cyraneczka']Mam pierwsze wieści z Wilna, gdzie nasza mocna ekipa zdeklasowała konkurentów ;-) PEGASO - Zw.Mł., NJwR, BOB Arktogea QUEEN OF SNOW - Zw.Mł. Arktogea VIXEN - CACIB Wielkie gratulacje!!! Gratulacja dla Sylwi i Eliny!!!! btw?? Jakich konkurentów?? Przecież Wilno to wichura :cool3:
Recommended Posts