Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał(a) zpr
Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ...

:candle: :candle: :-( :candle: :candle:

Posted

zpr napisał(a):
Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle:

Oj, Monika, strasznie mi przykro...
Pzdr.

Posted

:bigcry: [quote name='zpr']Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle:

Monika, dopiero teraz przeczytałam, tak mi przykro :placz:

Posted

Gratulacje dla wszystkich walczących w Nowej Rudzie, a dla wygrywających podwójne ;)
A dla tych, co z bonusem wracają- nawet potrójne :lol:

zpr napisał(a):
Dziś ok 4.45 nad ranem odszedł za Tęczowy Most mój Oskarek - Don Johnson Z Pierwszej Ręki ... brak słów by wyrazić pustkę jaka zawładnęła ponownie moim sercem ... :candle:

Moniko, szczere wyrazy współczucia od NigdyNigdziaków :glaszcze:
Smutne to, że nasze kochane potworki nie mogą gościć w naszym życiu choć troszkę dłużej....

Posted

zpr napisał(a):

Monika, bardzo współczuję, Oskar nie był przecież wcale stary... Strata przyjaciela jest bardzo przykra... :shake::candle:

Posted

Dziękuję wszystkim za okazane wyrazy współczucia....
Oskarek nie miał jeszcze 7 lat, ale nie dane nam było dłużej cieszyć się
sobą. To był wspaniały pies, o dobrym charakterze, te dni które spędziliśmy razem na zawsze pozostaną w mojej pamięci.
:placz:

Posted

[QUOTE
][/QUOTE] Bardzo mi przykro:-(

Posted

Moniko strasznie mi przykro Kropce i Drabusiowi nie powiem bo by sie moje biedaki zapłakały po utracie TATUSIA Naprawde współczuje ci aż mi sie łza w oku kręci. Trzymaj sie,tam gdzie jest teraz jest pięknie i śnieżnie .

Posted

Drabster napisał(a):
Moniko strasznie mi przykro Kropce i Drabusiowi nie powiem bo by sie moje biedaki zapłakały po utracie TATUSIA Naprawde współczuje ci aż mi sie łza w oku kręci. Trzymaj sie,tam gdzie jest teraz jest pięknie i śnieżnie .

DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ WSZYSTKIM ZA OKAZANE SERCE...
Mam nadzieję, że za Tęczowym Mostem kiedyś spotkam swoje "słoneczka" !

Posted

"Wyniki z ringu Siberian Husky"? O co chodzi?

Łączę się w bólu, odejście każdego psa jest bardzo dużym ciosem dla właściciela. To niepowetowana strata dla rasy.

• 2 weeks later...
Posted

Mam pierwsze wieści z Wilna, gdzie nasza mocna ekipa zdeklasowała konkurentów ;-)

PEGASO - Zw.Mł., NJwR, BOB
Arktogea QUEEN OF SNOW - Zw.Mł.
Arktogea VIXEN - CACIB

Wielkie gratulacje!!!

Posted

[quote name='Cyraneczka']Mam pierwsze wieści z Wilna, gdzie nasza mocna ekipa zdeklasowała konkurentów ;-)

Arktogea VIXEN - CACIB

Wielkie gratulacje!!!
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców :multi:
A jaki pies dostał CACIB? i res.CACIB pies i suka? :razz:

Posted

Dog/Junior class

PARACORTUS (FCI) PEPITO II,exl
WINTERFROST PEGASO I,BOB,ZwMl,NJwR

Intermediate class

SWIFT WOLF FORTUNATUS I,exl.

Open class
FIRST EXPREESS DWIE KORONY I,CAC,CACIB

Bitch

Puppy class

Innocent Flirt Nitor Nivalis I,w.o.

Junior class
ARKTOGEA QUEEN OF SNOW I,ZwMl
DELICJA FORTUNATUS IV,exl
IBIS AN_REMORA - diskw
ICE_TOSHKA ESKIMOSKI DOMEK II,exl
LADY DEMI ESKIMOSKI DOMEK III,exl
BLACK GALE HUSKY TEAM brd

Intermediate class

CAKET SNOW STELTIGER brd

Open class

ARKTOGEA VIXEN I,CAC,CACIB,BOS
DIAMOND LADY MONTAIN STREAM III,exl
(Arktogea Sweety,Optima Sponsa Excellens Vivarium)
EVENING SHINE NITOR NIVALIS RES.CACIB

Posted

sh_maniak napisał(a):
To cała stawka?

Niepisalam tych,kture byli zaregistrowane,alie niebylo ich.
Spuzniona FULL OF ENERGY POTENGA NATURALNOSCI (suka,puppy class)-czeka na opis,dopuki zakonczysie ring

Posted

[quote name='Cyraneczka']Mam pierwsze wieści z Wilna, gdzie nasza mocna ekipa zdeklasowała konkurentów ;-)

Arktogea VIXEN - CACIB

Wielkie gratulacje!!!

Gratulacja dla Sylwi i Eliny!!!!

btw??
Jakich konkurentów??
Przecież Wilno to wichura :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...